Αν κάνεις αυτό που ΔΕΝ μπορείς…

Ό,τι φοβάσαι, αυτό που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, όσο πιστεύεις ότι δεν το μπορείς, τόσο αυτό γιγαντώνεται. Όλο και μεγαλώνει το βουνό, δυσθεώρητο το ύψος……….

Αν τολμήσεις αυτό που φοβάσαι, αν θελήσεις να το πάθεις, δεχόμενος όποιο αποτέλεσμα (ακόμα και να πεθάνεις από αυτό)……….. θα γίνεις……..

ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ από το δυσθεώρητο αυτό βουνό!!!!!!!

Αν γίνεις υψηλότερος από το δυσθεώρητο, τι θα σε πτοήσει μετά;

Πυθαγόρας: «Είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά.»Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Οτιδήποτε σε φοβίζει, αλλά/και οτιδήποτε έχεις ανάγκη, αλλά/και η όποια «ιδιοκτησία» σου, είναι αφεντικό σου! Αυτά σε ορίζουν, σε έχουν να σέρνεσαι σκυλάκι τους.

(Στον αντίποδα πάντα βρίσκεται η λύση κάθε κακού) Αν ό,τι σε φοβίζει ΘΕΣ να το αντιμετωπίσεις στα ίσα, αν έχοντας τίποτα μπορείς να είσαι καλά, αν δεν έχεις καμία ιδιοκτησία, είσαι Ελεύθερος.

Η Ελευθερία είναι αίσθηση. Δεν μαθαίνεται, δεν μπορεί κάποιος να στην δώσει, δεν πωλείται άρα κι ούτε αγοράζεται. Και είναι στο χέρι σου, έχεις δικαίωμα στην επιλογή.

Η Ελευθερία είναι το υψηλότερο αγαθό. Διότι ο Ελεύθερος άνθρωπος έχει επίγνωση, έχει όλη τη δύναμή του, μπορεί να φτάσει στο μέγιστο που μπορεί, φέρνει το αποτέλεσμά του.

Κάποια στιγμή ανέφερα ότι οι σπουδαίοι πρόγονοί μου κυλούν στο αίμα μου, μέσα μου, μου μιλούν. Ανάμεσα στους Κολοκοτρώνη, Καζαντζάκη, Σωκράτη, κότσαρα και τον πατέρα μου……..

Ανάμεσα στους σπουδαίους προγόνους…..

Σπουδαίος δεν είναι όποιος γράφει ιστορία. Σπουδαίος δεν είναι όποιος αφήνει πίσω του έργα θαυμαστά. Σπουδαίος δεν είναι αυτός που πέθανε ηρωικά. Σπουδαίος Άνθρωπος είναι αυτός που έζησε όντας ο εαυτός του και έφερε το αποτέλεσμά του!

Κάτι πονηρό…. Το αποτέλεσμα που ήρθαμε για να φέρουμε, το φέρνουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!

Ο Πυθαγόρας λέει: Ο άνθρωπος είναι θνητός με τους φόβους του, και αθάνατος με τις επιθυμίες του.

Αυτό που μας σταματά, που καθυστερεί την αποστολή (ό,τι ήρθαμε για να κάνουμε) είναι ό,τι φοβόμαστε. Πάντα όμως (όσο κι αν το πολεμούμε, όσο κι αν λογικά προσπαθούμε να συνετιστούμε) ΝΙΚΑ η επιθυμία!!!!!!!!!!!!!

Έχω έναν φίλο που κοντεύει να γίνει βούδας…. Αν κάτσω σε ηρεμία εκτός πραγματικότητας μέσα στη φύση, όλα θα τα βρω.

Ε, και τα βρήκες… Ποιον νοιάζει;

Δεν ήρθαμε για να γίνουμε σοφοί αλλά να κινήσουμε την ιστορία.

Η μόνη αμαρτία είναι να μην κάνεις αυτό που ήρθες για να κάνεις. Δεν υπάρχει καμία άλλη (ούτε σ’ αυτήν την ζωή ούτε σε καμία άλλη).

(Και με τα πολλά… αυτό που θέλει να πει ο ποιητής….)

Ήρθες για να φέρεις ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα το φέρεις ούτως ή άλλως. Η ιστορία θα πάει όπου είναι να πάει, θέλεις δεν θέλεις. Τίποτα δεν την σταματά.

Το ΜΟΝΟ που μπορούμε να επιλέξουμε είναι το εξής: Να πηγαίνεις κόντρα στον ρόλο σου, να πολεμάς τον εαυτό σου, να σταματάς ό,τι σου βγαίνει, και τελικά το σύμπαν να σου ρίχνει μια κατραπακιά για να το κάνεις αναγκαστικά. Με αποτέλεσμα εσύ να αισθάνεσαι ηττημένος από την ζωή, αφού δεν μπορείς να την κουλαντρίσεις, και ταυτόχρονα να μην έχεις κανένα όφελος, να φύγεις δίχως να καταλάβεις.

Ή….

Να αφεθείς, να ΘΕΛΕΙΣ να παίξεις τον ρόλο σου. Να φέρεις το αποτέλεσμά σου πλήρει συνειδήσει. Γλιτώνεις όλες τις μάχες, Ζεις, και καταλαβαίνεις… τα πάντα όλα!

Stefania Ligerou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *