Αν η globalshare λειτουργήσει μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία για όλους ..!

Κερδίζεις μετοχές με την χρήση και το χρόνο σου στην ιστοσελίδα , κερδίζεις μετοχές για όσους προκαλείς να γραφτούν ΔΩΡΕΑΝ. Κανείς ότι κάνεις σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και γίνεσαι μέτοχος , παιχνίδια ,τσατ,μηνύματα κοκ κοκ κοκ…. Όσο πετυχαίνει η εταιρία τόσο ανεβαίνει η αξία των μετοχών , στο τέλος Μάιου θα δοθεί και το δικαιωμα αγοροπωλησίας μετοχών…και εκεί πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και η μεγάλη επιτυχία! Δεν θα είναι πρώτη φορά που μεγάλοι κολοσσοί του ίντερνετ μπορούν να κάνουν επιθετική αγορά !!!

Νομίζω αν όλα λειτουργήσουν σωστά ότι είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ευκαιρία να βρεθείς με μετοχές δωρεάν που μπορούν να σου αποφέρουν μόνιμο μηνιαίο εισόδημα η ένα καλό κεφάλαιο αν θελήσεις να πουλήσεις της μετοχές που κερδίζεις τζάμπα!

Για όλους όσους ασχολούνται με το ίντερνετ μάρκετινγκ δίνει και άλλα οφέλη , εκεί μέσα συμμετέχουν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες του ίντερνετ μάρκετινγκ , μπορούν όλοι όσοι ασχολούνται με το χρήμα ονλινε να δημιουργήσουν πανεύκολα επαφές και νέες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο !

Το πήγα δειλά στην αρχή το θέμα αυτό, τώρα σκέφτομαι να το σπρώξω ποιο πολύ , αν λειτουργήσει θα είναι πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία ,εύκολα και άνευ ιδιαίτερου κόπου να έχουμε όλοι κομμάτι μιας εταιρίας που έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει πολύ μεγάλη!

Ακόμα σκέφτομαι και τα δυο υπόλοιπα δίκτυα μας ,το χρυσό και το τούρμπο πληρωμές τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν πολύ επιτυχημένα σε ξένες αγορές ! Όσοι έχετε σαν στόχο άνοιγμα νέας αγοράς στα δίκτυα χρυσού και τούρμπο η σε αλλο δικτυο που συμμετεχεται σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να συμμετέχετε στο ΔΩΡΕΑΝ δίκτυο της globalshare και να γνωριστειτε με επαγγελματίες του εξωτερικού χτίζοντας νέες συνεργασίες !

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Loading...

3 thoughts on “Αν η globalshare λειτουργήσει μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία για όλους ..!

 1. Ανώνυμος says:

  Ευχαριστώ Νίκο , ακολούθησα το παράδειγμά σου και δειλά δειλά έφτασα εδώΓεια Evangelos,

  Αριθμός των μετοχών σας 17
  Εκτιμώμενη ονομαστική τιμή των μετοχών σας $ 30,99 / 1 Μετοχές
  Εκτιμώμενη ονομαστική αξία όλων σας των μετοχών $ 526,83

  Εκτιμώμενα μερίσματα οφειλόμενα σε εσάς έως τώρα $ 2,60 / 1 Μετοχές
  Εκτιμώμενα μηνιαία μερίσματα οφειλόμενα σε εσάς $ 44,20 / Μήνας

  Τα παρόντα είναι εκτιμήσεις έως τώρα και μόνον και θα επανεκτιμώνται σε ημερίσια βάση αναλόγως του αριθμού των επισκεπτών και άλλων δραστηριοτήτων.

  Θερμούς χαιρετισμούς,

  Η ομάδα του globallshare

  GlobAllShare™ World Wide © 2012-2014.
  http://www.globallshare.com | support@globallshare.com

 2. Ανώνυμος says:

  Επανάληψη για άλλη μια φορά (πέφτει ψαλίδι):

  To globallshare φαινομενικά είναι ό,τι λέει. Αλλά τα υπόλοιπα που παρουσιάζεται εδώ μέσα μάλλον για τρισδιάστατα γεωμετρικά σχήματα μοιάζουν (Αιγυπτιακά ταφικά μνημεία – δεν λέμε την λέξη για να μην μας κόψουν) ,

  Τώρα αν ο άλλος θέλει να τζογάρει τα λεφτά του και τα καζίνο του φαίνονται απατεωνιά, μια χαρά. Όσο πιο έντονες είναι οι κρίσεις σε οικονομίες παγκοσμίως τόσο πιο πολλά τέτοια μανιτάρια ξεπηδούν από το πουθενά. Οπότε, αν και εφόσον λεφτά υπάρχουν, αποτελούν ευκαιρία για να τα συγκεντρώνουν κάποιοι "έξυπνοι" εις υγείαν των κορόιδων.

 3. Solution Finder Info says:

  Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εξέλιξη του GloballShare. Ωστόσο, σε αντίθεση με κάποια γεωμετρικά σχήματα ή ακόμα και κάποια MLM, στο GloballShare δεν απαιτείται να αγοράσει κάποιος μετοχές, αφού αυτές διατίθενται δωρεάν μέχρι το τέλος Μαίου 2014, με την προυπόθεση να υπάρχει μια σχετική δραστηριότητα (login μελών & recruiting νέων μελών). Στην ουσία, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, ειδικά αν αναλογιστούμε πόσες ώρες έχουμε χάσει στο Facebook, για να κάνουμε τον Ζούκεμπεργκ πλούσιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *