Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:47 - 27/12/2014

Αν δεν ψηφίσετε Δήμα θα σας κάνω τα άντερα κοκορέτσι!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

AthenaDimiDimi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 4:53 ΜΜ

    Ας συνεχισουμε τις διακοπες μας…

  2. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 5:24 ΜΜ

    tous neotaxites diskola tous xefortonese einai san to Ebola.

  3. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 5:43 ΜΜ

    χαχαχαχαχα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΛΙΕ;; χαχαχαχχαχαχαχ

  4. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 5:57 ΜΜ

    Όταν ο εγκέφαλος έχει αντικατασταθεί με σκατά……

    Θωμάς

  5. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 5:59 ΜΜ

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑ@@ ΜΙΑ ΜΑΝΤΑ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΩ ΡΕ ΓΚΑΒΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

  6. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 6:07 ΜΜ

    Ειστε κακος ανθρωπος κυριε Σαμαρα και αυτο φαινεται στη φατσα σας.Δεν σας γουσταρουμε πλεον ουτε εσενα ουτε τον αλλον τον λακαμα που μας εβαλε στο μηνμονιο και τωρα παει να κανει κομμα λες και ειμαστε λοβοτομημενοι να ψηφισουμε παπαντρεου.ελεος ως εδω και μη παρεκει να παρετε τα μνημονια σας και να τα βαλετε στη σουφρα σας

    • Ανώνυμος 12/27/2014 @ 10:23 ΜΜ

      Ούτε αυτος εσένα γουστάρει, και τα παράπονα σου στην πλατεία Συντάγματος! Και κανε κι' αλλιος;

  7. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 6:08 ΜΜ

    Ean se petuho pouthena tha se kano sklava tou sex,kariolitsa

  8. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 6:48 ΜΜ

    Ο αριστερος δημοσιογραφος κοιταζει το αριστερο χερι του σαμαρα ο οποιος τα κρατα – πατα με το δεξι για να μην αρχισει. νσ χορευει..

    Αυτες οι κλεφτες ματιες στο χερι μου δηλωνουν οτι κατα το μονταζ της συνεντευξης ειδανε πολλα τα ματια του…
    και γιατι μαγνητοσκοπημενο..
    Υπαρχει κανα προβλημα υγειας???
    Δεν ειναι χαζος …
    παει βουρ για εκλογες και αλλαγη ηγεσιας…

    Αλλο ενα εμποδιο στην ποινη θανατου των Ελληνων…

    Δεν αφηνει ο Θεος αδελφια δεν μας αφηνει….

    πρακτωρ…

  9. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 6:49 ΜΜ

    Μωρε ετσι κι αλλοιως π@υτσα θα φαμε! Τι νομιζετε οτι αυτος που ερχεται θα μας σωσει;
    Λυση δεν υπαρχει παρα μονο μια! Βρειτε την!!!!!

  10. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 10:05 ΜΜ

    Είναι τόσο ψαρωτικός που έχουμε κατουρηθεί…από τα γέλια. Τέτοιες γκριμάτσες κάνει και στις Βρυξέλλες; Πρέπει να έχουν φτιάξει άντερο από τα γέλια

  11. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 10:57 ΜΜ

    Το πολιτικοοικονομικο κατεστημενο που μας κυβερναει χρονια βλεπει να χανη το χαλι κατω απο τα ποδια του και απειλη,βριζη και τι αλλο εχωμε να ακουσουμε προκειμενου να μην αλλαξη τιποτα.Υπομονη…………..

  12. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΝ Φ@ΥΤΣ@!!!!!

  13. Ανώνυμος 12/28/2014 @ 8:15 ΠΜ

    ετσι για να ξέρετε και απο που τον κρατάνε και τον εκβιάζουν…..
    οταν νεαρος σπουδαζε στην αμερικη, εβαλε χερι σε μεγαλο κληροδότημα και εφαγε πολλα λεφτα, ειναι δε ακομα τοσα χρονια υπο καθεστως δικαστικης παρακολουθησης , ομως τα δικαστηρια αναβαλονται, ο χρονος περνα και οι αποδειξεις χανονται….. μολις ο αντωνακης αντισταθει στα σχεδια τηε νεας ταξης ολα θαβγουν στην επιφανεια και αντιπετωπιζει σοβαροτατες κατηγοριες που θα επιφερουν φυλακη και δημευση της περιουσιας του. τωρα αν εχουν και μερικες φωτο απο την ιδιωτικές σεξουαλικες του προτιμησεις ( πισωγλεντης) δεν το ξερω με σιγουρια, αλλα μη σας φανει αδυνατο…….

  14. Ανώνυμος 12/30/2014 @ 8:54 ΜΜ

    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ 1993 ΠΙΤΣΑΔΟΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*