in

Αντiσυνταγματάρχης με παιδιά πήρε δώρο …34 € Ενώ Ο Αλβανός απο τον ΟΑΕΔ 454 €

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κατάντια! 34 ευρώ δώρο Χριστουγέννων για Αντισυνταγματάρχη,έγγαμο με παιδιά!
Ενώ ο Αλβανός λαθρομετανάστης απο τον ΟΑΕΔ που δουλεύει και μαύρα παίρνει 454 €; κ.Αβραμόπουλε και Σια …τι ειναι ετούτα ;
Το έγγραφο που δημοσιεύουμε θα έπρεπε να κάνει πολλούς να ντρέπονται. Φοβόμαστε όμως ότι δεν θα νοιώσουν ντροπή αυτοί που πρέπει. ( Σχόλιο : Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα 😉

Το μέγεθος των περικοπών που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί τους τελευταίους μήνες,έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να το αναδείξουμε. Όπως και τις δραματικές συνέπειες που έχουν αυτές οι αλόγιστες και απάνθρωπες μειώσεις του εισοδήματός τους. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν υπερβολικές τις αναφορές στις μειώσεις των αποδοχών των στρατιωτικών. Ελπίζουμε ότι μετά από τη δημοσιοποίηση αυτού του εκκαθαριστικού θα κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει καμμία υπερβολή


Είναι Αντισυνταγματάρχης,έγγαμος με παιδιά. Και το δώρο Χριστουγέννων που το επεφύλαξε η υπηρεσία και η Ελληνική Πολιτεία είναι το συγκλονιστικό ποσό των 34,74 ευρώ!!!

Κανείς απ΄ όσους έχουν αναλάβει …να σώσουν τη χώρα δια των περικοπών και της απόλυτης εξαθλίωσης των πολιτών ,δεν αναλογίζεται ότι μπορεί να υπάρχουν και όρια; Αυτό αφορά σ΄ όλους τους πολίτες κι όχι μόνο σ΄ αυτούς που φορούν στολή. Επιμένουμε σ΄ αυτούς λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει η δουλειά που οι ίδιοι επέλεξαν να κάνουν και για την οποία δεν περίμεναν να γίνουν πλούσιοι. Ανέμεναν όμως το ελάχιστο που μπορούσε να τους δώσει η Πολιτεία:σεβασμό!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η μελέτη που συνθλίβει την προπαγάνδα των τοκογλυφων και η λύση για την Ελλάδα.

Αργεντινή: Έκαψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην επέτειο της χρεοκοπίας (βίντεο)