ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ vs «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»-Βίντεο

Σε όλες τις εποχές υπήρχαν καιροί που οι άνθρωποι έπρεπε είτε να αντισταθούν είτε να επαναστατήσουν. Είχαν την γενναιότητα να το κάνουν. Το όφελος ήταν όλο δικό τους.

Σε κάποιες εποχές υπήρχαν καιροί που η αντίσταση ταυτιζόταν με την επανάσταση. Είχαν το θάρρος να το κάνουν. Το όφελος ήταν όλο δικό τους.

Σε όλες τις εποχές υπήρχαν άνθρωποι που πάλευαν για τα δικαιώματά τους και κάποιοι που λούφαζαν, μα έβγαιναν όλοι επωφελημένοι. Είχαν την μαγκιά να το καταφέρνουν.


Σε κάποιες εποχές υπήρχαν άνθρωποι που πάλευαν για τα δικαιώματά τους αλλά διοικούνταν από αυτούς που λούφαζαν. Λίγο ή πολύ, όλοι είχαν κάποιο όφελος. Άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο.


Υπήρχαν και εποχές που οι μεν εναντιώνονταν στους δε. Επωφελημένος έβγαινε μόνο ένας: η Τάξη Πραγμάτων της εκάστοτε εποχής.


Στην σημερινή εποχή


Επαναστάτες και βολεμένοι είναι ενωμένοι. Αλλά δεν έχουν τα κότσια να κάνουν οτιδήποτε. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει ευνουχίσει την θέληση και καταφέρνει πολύ καλά να χειραγωγεί την οργή και τον θυμό. Ο βολεμένος συναινεί με τον αγανακτισμένο γιατί το χαλί τραβιέται ξαφνικά κάτω από τα πόδια και των δύο. Και οι δύο «φωνάζουν» αλλά την ένταση στο τηλεκοντρόλ την χειρίζεται άλλος.


Κανείς δεν βλέπει και δεν αντιλαμβάνεται το τηλεκοντρόλ.


Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι και οι δύο, «αγανακτισμένοι» και «βολεμένοι», είναι ήδη πιόνια ή/και χρήσιμα εργαλεία.


Οι Αγανακτισμένοι είναι «ρυθμισμένοι» από το τηλεκοντρόλ της Ν.Π.Τ. να επαναστατήσουν «μέχρις εσχάτων» για να διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και κατά συνέπεια πρέπει να υποταχτούν.


Οι Βολεμένοι είναι το σίγουρο εργαλείο της Ν.Π.Τ., η οποία μόλις θα ολοκληρώσει το έργο της είτε θα τους καταργήσει είτε θα σκουπίσει τα πόδια της…


Σε ποια εποχή θέλουμε να ζούμε;
Πώς φαίνεται αυτή που προτείνεται στο video που ακολουθεί;

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε το μήνυμα στο video «el empleo = η εργασία», του Αργεντινού Bou Grasso, ας μην απαντήσουμε στο ερώτημα:


Σε ποια εποχή θέλουμε να ζούμε;


Την απάντηση θα την διαλέξει η ίδια η Νέα Παγκόσμια Τάξη, αντί για εμάς.

ε- μην κουραζόμαστε κιόλας!


ΤΕΛΙΚΑ
Σε ποια εποχή θέλουμε να ζούμε;


είναι θέμα

επιλογής, οργάνωσης, αυτοοργάνωσης, ακηδεμόνευτης δράσης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *