ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΨΥΧΗ.Βίντεο

Αν και στις μέρες μας έχουν ‘’ξεθωριάσει’’ τα λεγόμενα των contactees για ψυχική επικοινωνία με φιλικούς εξωγήινους και διαπλανητικά ταξίδια του νου, αντιθέτως έχει ‘’ανθίσει’’ η πίστη για ανθρώπους με εξωγήινες ψυχές που φέρουν κρυφές αποστολές. Άνθρωποι που αγνοούν μέχρι κάποιο σημείο της ηλικίας τους την προέλευση ή την αποστολή τους, ωσότου φτάσει η κατάλληλη στιγμή να τους αποκαλυφθεί η πραγματική τους καταγωγή και ο σκοπός της γέννησης τους στη Γη.
Περισσότερες πληροφορίες για τους ‘’ανθρώπους με την εξωγήινη ψυχή’’, μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο της αστρολόγου Μάρως Ιωαννίδου, (http://nebesnyel1.getforum.org/) απ’ όπου αντλήσαμε τις παραπάνω πληροφορίες και το βίντεο που ακολουθεί…

ufotruth
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *