ΑΝΘΡΑΚΑΣ 12 = 666 & ΑΝΘΡΑΚΑΣ 7 = 667

Ο έχων νουν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς». (Αποκάλυψη)

Μία μόνο πρόταση από ένα αρρωστημένο βιβλίο γιαχβικής παράνοιας και διαστροφής, στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω από τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666.

Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.

Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.

Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, δια του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο δια των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της άσαρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ως 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.

Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως από τη χημεία γνωρίζουμε ότι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται από 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.
Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής :


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.
Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι,
6 Χ 6 Χ 6 = 216.

Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του «ζωογονικού τριγώνου» διά του οποίου διατυπώθηκε το θεώρημα «το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών».

Τον αριθμό 216, ο Πυθαγόρας ονόμαζε «ψυχογονικό κύβο» και τον συσχέτιζε με τον ελάχιστο αριθμό των ημερών που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος, δηλαδή 7Χ30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6 προστίθεται, διότι δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιήται στον κύβο του αριθμού 6.

Το 666 είναι η διάμετρος ενός κύκλου του οποίου η περιφέρεια είναι 2093, αλλά το 2093 είναι η διαγώνιος ενός τετραγώνου του οποίου οι πλευρές είναι 1480, ο αριθμός της ελληνικής λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.

Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Χριστιανών, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή «εχθρός». Διότι ο Σατανάς των Χριστιανών, δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Ο αριθμός 666 είναι ο λεξάριθμος του ονόματος του προπάτορα της ελληνικής φυλής. Το όνομα του, ΙΑΠΕΤΟΣ. Με τον αριθμό αυτό συνδέεται και η Δήμητρα με την Περσεφόνη :

ΔΗΜΗΤΗΡ + ΚΟΡΗ = 666

Επίσης :

Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ = 666

ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ = 666

ΑΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ = 666

ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ = 666

Βέβαια, κάποιος που είναι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ και ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ, για τους Χριστιανούς είναι ο ίδιος ο Σατανάς εφόσον :

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666

ΕΛΛΑΣ = 666

ΕΞΑΣ = 666

Αλλά 666 είναι και ο λεξάριθμος του Σείριου-Απόλλωνα : Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α’=666

Απόλλωνας. Αυτός που οι Χριστιανοί του πρόσθεσαν ένα ακόμα «υ» για να γίνει ο δικός τους Απολλύων. Αυτός που φέρει το Φως, ο Εωσφόρος, όνομα που βεβηλώθηκε όταν αποδόθηκε στον «άρχοντα του σκότους».

Επίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Αργυρόπουλο, ο λεξάριθμος της λέξεως ΕΛΛΗΝ είναι ο αριθμός 123 ο οποίος αποτελείται από τους τρεις πρώτους διαδοχικούς ακέραιους 1,2 και 3 οι οποίοι είναι και διαιρέτες του πρώτου τέλειου αριθμού, δηλαδή του 6.

Ας θυμηθούμε όμως και το «τρις εξ» (666) του Αισχύλου. Στην αρχαία Ελλάδα, το παιχνίδι των κύβων παιζόταν με τρεις κύβους. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν να φέρει ο παίχτης τρεις εξάρες. Έτσι, η φράση «τρις εξ» έγινε παροιμία που λεγόταν σε περίπτωση μεγάλης επιτυχίας.

Μήπως τελικά τίποτα το «διαβολικό» δεν υπάρχει γύρω απο τον αριθμό 666?

Μήπως όλα είναι ένα κατασκεύασμα κάποιων για να τρομοκρατούν τον όχλο?

Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.

Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκλησσίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό “666″ που εί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου… μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανά, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.

Το 666 λοιπόν γίνεται 667!

Ο άνθρακας12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω “667″ αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το “άνθος της ζωής” ή τον εξαπέταλο λωτό… ή τα ανάστροφα “εψιλον”… Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο “εξ´απόδώ”, αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία… την οποία για “´χαρη” των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν “κοιμησμένους”… Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής…

Τι λέει η επιστήμη?

Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο άνθρακας 7, προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασης που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας. Ο άνθρακας για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov “for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene”) Ωστόσο η ιστορία του άνθρακα και των θαυμάτων του δεν περιορίζεται σε αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες. Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.

Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθαρκα 12 σε άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό? πως η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο άνθρακας εμφανίζεται πέον με ένα μόνο νετρόνιο…. Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν “μυστήριες” εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…)
και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδiενεργούς διάσπασης και σπάζει τους “κανόνες” της χημείας (The Sun is changing the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange Case of Solar Flares and Radioactive Elements)

Και γιατί συνδέουμε τα παραπάνω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας? Πολύ απλά γιατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την “κουνταλίνι” και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνηση της αθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του “άνθρακα12″ σε “άνθαρκα7″, το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη “φωτεινή άλω” γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης. Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!

Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώνει από μία ακόμη σκοπιά το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες…

Βέβαια η μετάλλαξη είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να “σηκώσουμε” και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες. Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθίσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.
Ήδη παιρνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να “φύγουν” από πάνω μας τα “προγράμματα” που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό…

Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία. (Άγχος, οικονομική δυάλιση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.)

ΠΗΓΗ

Loading...

41 thoughts on “ΑΝΘΡΑΚΑΣ 12 = 666 & ΑΝΘΡΑΚΑΣ 7 = 667

 1. Ανώνυμος says:

  666 ΕΧΟΥΝ… Η ΡΟΥΛΕΤΑ [ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ]…ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΣΚΟΥ ΤΩΝ BLACK SABBATH …ΠΡΟΘΕΜΑ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ SCOTTY …ROYXA THΣ MAG GREGOR…ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΛΚΕΦΩΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ…ΛΑΧΕΙΑ [ ΤΟ '81 ]ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ..Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ …Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ…Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ OLIVETTI…ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ARMSTRONG…ΓΑΝΤΙΑ ΤΗΣ BOSSCLOVE…ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ…ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙ ΚΑΡΤΕΡ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ …ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Ανώνυμος says:

  ο χριστιανισμος δεν ειπε ποτε οτι ο αριθμος 666 ειναι διαβολικος αλλα οτι αυτον τον αριθμο θα εχει το ονομα του αντιχριστου ωστε να τον αναγνωρισουμε, οτι να ναι αρθρο

 3. Ανώνυμος says:

  φιλε μου ασε της αναλυσης δηθεν για το 666 και πες το στα ισα μην κρυβεσαι οτι θελεις τον δια για θεο σου και οτι αποριπτεις την παναγια τον χριστο και το αγιο πνευμα και φυσικα ειναι σαν να αποριπτεις την επανασταση του 1821 και το οχι της 28 οκτωμβριου

 4. Ανώνυμος says:

  NIKO ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ …ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ…'''ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΑΣΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΟΙ ΒΑΣΣΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟ 666 ΤΗΣς ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…Π[ΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΣ ΚΛΑΜΑ ΟΔΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΡΕΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ''…ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟ 1992…death in irak… ΧΩΡΙΣ COM …[ ΜΕ ΜΟΤΖΙΛΛΑ ΦΑΙΑΡ ΦΟΞ ΜΟΝΟ0 ] ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ.. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ.. .ΧΕΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΜΕΝΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ …ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ …ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. Ανώνυμος says:

  ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ…ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ…ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ…ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ…CHANNELING…ΚΤΛ
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ 666 (ΑΝΘΡΑΚΑΣ) ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
  ΕΝΤΑΞΕΙ…
  ΕΠΕΙΤΑ, Η ΥΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ?
  ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ (ΥΛΗ=ΕΝΔΥΜΑ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ), ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ !
  ΗΡΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ – 666

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !

  Λιάς

 6. Ανώνυμος says:

  Μα καλά βρε παιδιά, δεν βλέπετε πως η ΕΛΛΑΣ και η ΕΞΑΣ δίνουν λεξάριθμο το 266 ? Ε=5+Λ=30+Λ=30+Α=1+Σ=200 == 266 και Ε=5+Ξ=60+Α=1+Σ=200 == 266. Που βρήκατε το 666? Δεν γνωρίζεται πως στα αρχαία Ελληνικά η ΕΩ είναι η Αυγή, δηλαδή το ημίφως ? Το λυκαυγές ? Άρα ο Εωσφόρος δεν είναι αυτός που φέρει το ΦΩΣ όπως γράφετε, αλλά αυτός που φέρει το Ημίφως. Εάν θα έφερε το Φως θα λεγόταν Φωσφόρος….

 7. Ανώνυμος says:

  Ακόμα κι έτσι νά είναι, τι δουλειά έχει η ύλη με το πνεύμα. Ο υλισμός με τον πνευματισμό. Γιατί και η δημιουργία είναι ύλη. Και όλα αυτά που λές,τα νετρόνια τα άτομα τα στοιχεία ποιός τα έκανε. Ποιά δύναμη κάνει το DNA να πάλλεται με 72 δισεκατομύρια φορές το δευτερόλεπτο (όλες τις μηχανές και γεννήτριες του κόσμου να μαζέψουμε κι άλλες τόσες δεν μπορούμε να παράξουμε αυτήν την ενέργεια-ποιός δίνει αυτή την ενέργεια?).Είτε μέσα στην πολυπλοκότητα, είτε μέσα στην απλότητα, υπάρχει η αλήθεια. Και κάποιος που τυγχάνει να είναι και ο Μόνος είπε, Εγώ είμαι ηΟδός,η Αλήθεια και η Ζωή. Ζητούμενο η γνώση όταν τιμά τον δημιουργό της.

  • Ανώνυμος says:

   Όπως πολύ σωστά λέει ο παραπάνω φίλος:
   ΕΛΛΑΣ = 266 ΚΑΙ ΕΞΑΣ = 266
   Και ακόμα: ΧΡΙΣΤΟΣ = 986, Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ = 172, ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ = 566
   διότι το ΣΤ ΕΙΝΑΙ 6 ΚΙ ΟΧΙ Σ+Τ=500.
   Και τέλος: ΙΗΣΟΥΣ = 777, ΣΤΑΥΡΟΣ = 888, ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = 999.

   • Ανώνυμος says:

    και το στιγμα το χασαμε στο δρομο !
    μην το παιδευτε αδελφια , εχουμε χασει την πραγματικη ανιστοιχιση γραμματων αριθμων
    και ειναι και τα αρρητα

 8. Ανώνυμος says:

  ασφαλως και ο εωσφορος ειναι μερος της δημιουργιας,αφου ηταν ο αρχηγος του 10ου ταγματος αγγελων του θεου.ηταν ο πιο ομορφος,η δουλεια του ηταν να φερνει το φως,και επισης ηταν υπευθυνος για την μουσικη..(σου λεει κατι?)ο αριθμος του εωσφορου ηταν το 999,και καθως παρακουσε (αφου ειχε αυτεξουσιο σαν εμας)επεσε απο τον ουρανο εξορισθη..πεφτοντας με το κεφαλι προς τα κατω το 999 εγινε 666..με τον ιδιο τροπο που φτιαχτηκαν οι αγγελοι φτιαχτηκε και ο ανθρωπος,εχουν την ιδια δομη..το 666 παντως ειναι ο εξω απο δω..να σαι σιγουρος..και οσο τον αφηνουμε με τα παθη μας,να εισχωρει μεσα μας,τοσο γινομαστε ιδιοι..και αυτα που λενε οι παπαροφιλοσοφοι τα λενε γιατι τους ειπε ο αλλος να τα πουν..κανω αυτη την συζητηση μαζι σου γιατι ειμαι σιγουρος οτι παιρνεις χαμπαρι αμεσως..αλλιως δεν θα την εκανα

  • Ανώνυμος says:

   Αυτα με τον αριθμο 999 που τα ειδες?? Απλα ο αριθμος 666 συμβολιζει την δυναμη των εβραιων και την εξουσια τους γιατι οσα κρατη ειχαν υποδουλα τους πληρωναν φορο 666 χρυσα.
   Για αυτο και σημερα τον χρησιμοποιουν γιατι συμβολιζει την εξουσια τους και το βαζουν σε προιοντα σαν barcode και στο ιντερνετ σαν WWW.
   Πραγμα που δειχνει την εξουσια τους

  • Ανώνυμος says:

   Βρε καρακατακαημενε 9.11 οι αγγελοι εχουν αυτεξουσιο; ουτε το δογμα σου δεν γνωριζεις; θα σ ακουσουν τα αλλα προβατα και θα σου βελαξουν

 9. Ανώνυμος says:

  Τα μόνα νούμερα που ξέρω γω είνα τα "δυο και δυο κι άλλα δυο και δυο κι οχτώ, δεκάξι"
  Σου λένε τίποτα αυτά τα δικά μου νούμερα, ρε αρρωστημένο βούρλο;

 10. Ανώνυμος says:

  ''Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.''

  αυτό ακριβώς ! να προσεξεί κανείς γιατί αν κάνεις τις συνδέσεις οπως γίνονται στο
  παραπάνω κείμενο και βίντεο,θα χάσεις τα αυγά και πασχάλια.

  σοβαρά θέματα αυτά για να παίζουμε..

  πονοκέφαλος μ επιασε με την μ@λ@κι@.

  sketo original

 11. Ανώνυμος says:

  Η αληθεια ειναξ πως ο ανθρωπος σε αυτην την δημιουργια και ολη η δημιουργια ειναι του εξω απο εδω και αυτη ειναι η παγυδα ειναι η σπυλια που περιγραφη ο Πλατων. Ο ΙΗΣΟΥΣ σας χαλασε την σαλτσα και γιαυτο μασονακια εχετε λυσαξει

  • Ανώνυμος says:

   ποσο δικιο εχεις !!
   ο κοσμος ξεκινησε με την αποκαλυψη του γιαχβε στον αβρααμ !!!
   τους χρωσταμε !!!
   ο δε ιησους αναμορφωσε ολο τον κοσμο !!!
   εδειξε ΠΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ειναι οι ανθρωποι !!
   εδω τους 12 χαραμοφαηδες τους ειχε μαθητες-ακολουθες 3 χρονια ,
   τους εστειλε και ντελιβερι το αγιο πνευμα (αδικο εχουν οι καθολικοι παντως , ΔΕΝ εκπορευεται και εκ του ΥΙΟΥ )
   και αυτοι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ !!
   σκατα αποστολοι

 12. Ανώνυμος says:

  Το όνομα Εωσφόρος, που σημαίνει «αυτός που φέρνει την αυγή», μπορεί να αναφέρεται στον πλανήτη Αφροδίτη όταν αυτός εμφανίζεται πριν την ανατολή του Ήλιου (και συνεπώς είναι σαν να φέρνει την αυγή της νέας ημέρας).

  • Ανώνυμος says:

   Με καποιους σαν εσενα υπαρχουν ακομα ελπιδες. Μπραβο φιλε, προχωρησε το κι αλλο νοητικα και συνδυασε το και με αλλες γνωσεις

 13. Ανώνυμος says:

  ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΝΙΟΧΟΙ …. ΞΕΚΙΝΑΣ 2-1-6 ή ανεστραμμενο 9-1-2 για να ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ ΣΕ 2-5-2 αναστρέψιμο 2-5-2 …. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ … ΨΥΧΗ .. ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ -ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ … ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ -ΙΑΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΧΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ -ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ … Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ᾹΙΤΙΑΤΟ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ … ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ , ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ , ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ , ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ , Η ΜΕΔΟΥΣΑ , Η ΧΙΜΑΙΡΑ , ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ , ΦΑΕΘΩΝ , ΑΡΜΑ.. ΕΩ… ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (K)ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ? …

 14. Ανώνυμος says:

  τις προαλλες ειχα παει να πιω νερο στην κρινη που τρεχει δακρυα ιπποποταμου.. στον δρομο με τις λευκες ομως ηρθε ενας μυστηριωδης καβαλαρης με μια ροζ καμπαρντινα στο χρωμα του ηλιου πανω σε ενα πρασινο πιγκουινο και μου ειπε: αυριο ειναι η μερα π εμφανιζεται το σκοτεινο φως μεσα στο ματι του χρυσοψαρου.. η κρινη εχει απεργια γιατι δεν την εκριναν.. εγω ομως τον αγνοησα γιατι νομιζα πως ειμουν το batmobile και μπορουσα να κανω οτι θελω. Ετσι λοιπον πηρα τηλεφωνο τον επιστηθιο φιλο μου για να του πω τα κακα μαντολατα..ομως ξεχασα πως δεν ειχα τηλεφωνο αλλα ουτε φιλο οποτε συνεχισα μονος μου τον μακρυ δρομο για τις καλλιεργιες πετρας στο τεξας..οπως ειμουν καπου στα μισα του δρομου συνειδητοποιησα πως ειχα ξεχασει αναμενο το ματι της χρυσης μπαμιας και λεω ποιος χεστηκε? εγω εχω μπανανοφλουδα..Εφτασε γρηγορα το βραδι γιατι ξημερωσε και ειπα να πλαγιασω λιγο με το ποδηλατο μου περπατωντας ομως ηρθε μια πεταλουδα και μου ειπε στο αυτι ενα μυστικο!!!!απο εκεινη τη στιγμη αλλαξε η ζωη μου.. καταλαβα πως δεν ειμαι ενα γιγαντιο μπλε χρησιμοποιημενο προφυλακτηκο αλλα ενα μισοφαγωμενο φραγκοσυκο!απο την συγκηνηση τα εκανα πανω μου και σκουπιστηκα με τον πιστο μου φιλο την μπανανοφλουδα..οταν πεθανε και τον εκαψα σαν τους παλιους βικινγκς βασιλιαδες ελεγα απο μεσα μου τα λογια που μ ειχε μαθει ο σοφος ελεφαντας πανω στο θιβετ στον ολυμπο" μπιζοου ντουντου ζοπιτι μποπ μποπ μποπ"ξαφνικα εμφανιστηκε το πνευμα του γιαουρτιου που ειχα φαει περσι και με καταραστηκε γιατι αγορασα ενα σιντι απο εναν μαυρο στο μοναστηρακι και μετα εφυγα τρεχοντας για την χωρα των θαυματων φωναζοντας" παω στο χογκουαρτς!!!!" την επομενη μερα επεσα απο το αεροπλανοφορο μου την ωρα που πεταγα πανω απο μια μηλοπιτα που ειχε τρακαρει με εναν κινεζο και πεθανα.

 15. Ανώνυμος says:

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ 666 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ 888)

  ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ"!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_1942.html

  Νοτης Σφακιανακης – Επιβαλλεται να την στηριξετε την Χρυση Αυγη!!! Σφακιανακης και Χρυση Αυγη με το 666! Η ασχετος η επικίνδυνος για 5 λογους τουλαχιστον:
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/5.html

  666 VS 888 (ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ)
  http://4.bp.blogspot.com/-wtI0fq7cyMs/TWfHrZSByGI/AAAAAAAAAVQ/eOWa7Kks1rg/s1600/CHINA-NEW-WORLD.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *