ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Μετά την τελευταία ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος που έγινε στις 2-5-2014 σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό ασφαλείας όσο αναφορά το openssl η ομάδα κατασκευής από τότε έχει παραμετροποίησή πάρα πολλά πράγματα πάνω στον κωδικα του νομίσματος όπως επίσης και στην μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια .

Μια δημοφιλής υπηρεσία το Dogecoin ηλεκτρονικού «πορτοφολιού», η DogeVault φαίνεται να είναι θύμα επίθεση hacking από εγκληματίες του κυβερνοχώρου, με εκατομμύρια Dogecoins να λείπουν από το «πορτοφόλι» χρηστών.

Μια σημείωση στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου (www.dogevault.com) λέει ότι η υπηρεσία DogeVault βρέθηκε σε κίνδυνο από εισβολείς στις 11 Μαΐου, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή παροχής υπηρεσίας και παραποίηση των ηλεκτρονικών «πορτοφολιών».

Ο δικτυακός τόπος δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το πόσο που κλάπηκε, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες στο reddit ανέφεραν ότι νομισματα έχουν μεταφερθεί σε μια νεοσυσταθείσα υπηρεσία ηλεκτρονικού «πορτοφολιού».

Σύμφωνα με αρχεία του Dogechain, το πορτοφόλι (DHKM6NDUUv9kaHAGi1QU7MRBNKfQiAdP3F) έχει πάνω από 121 εκατομμύρια Dogecoins που είναι περίπου $ 56.000 δολάρια.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εφόσον όλο αυτό το διάστημα που πέρασε η τεχνική ομάδα αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα στο θέμα ασφάλειας το οποίο δεν ήταν κάτι αναμενόμενο το πρόβλημα λύθηκε και είμαστε στα τελικά βήματα παραχώρησης τον ηλεκτρονικών πορτοφολιών

Σε καμία περίπτωση η τεχνική ομάδα δεν θα έβαζε σε κίνδυνο κανένα χρήστη του νομίσματος και για κανένα λόγο και αιτία, ίσως να μην είμαστε στην ώρα μας όσο αναφορά την κυκλοφορία άλλα πάνω από όλα για εμάς προέχει η ασφάλεια σας και μετά όλα τα άλλα.

Ποιοι είμαστε εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια σας και πως κρίνουμε ότι όλα είναι ασφαλές ;

1) Η τεχνική ομάδα του νομίσματος αποτελείτε από 8 έμπειρους προγραμματιστές με μια προϋπηρεσία πάνω από 15 χρόνια στον χώρο του internet και στην προστασία προσωπικών δεδομένων

2) Τα 3 άτομα της ομάδας είναι επίσημα αναγνωρισμένα από την Οffensive SECURITY σε θέματα penetration testing και reverse engineering κάτοχοι CCNA της Cisco όπως επίσης και σε Information Security, Risk Management, Fraud Prevention, Governance..

3) Στην διάρκεια αυτών όλων των ημερών από τις 2-5-2014 πάρα πολλοι χρήστες δήλωσαν τα παράπονα τους στο θέμα της ονομασίας του νομίσματος.. γιατι greekcoin; και όχι κάτι άλλο η τεχνική ομάδα έλυσε και αυτό το κομμάτι κάνοντας το hellas coin για την κίνηση του σε παγκόσμιες αγορές και για την ευρωπαϊκή ένωση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

4 ). Επίσης όλες αυτές τις μέρες πάρα πολλοί χρήστες ρώτησαν γιατί το νόμισμα δεν είναι πιο asic resistant και κάποια άλλα τεχνικά θεματα… και αυτό η τεχνική ομάδα το τροποποίησε και είναι σε τελικές δοκιμές, ακόμα ρωτήθηκαν γιατί δεν χρησιμοποιούμε ξένα pool και έχουμε μόνο δικά μας; …αυτό είναι ξεκάθαρο ,όταν μιλάμε για ελληνικό ψηφιακό νόμισμα εννοούμε ελληνικό και μόνο ελληνικό σε όλα τα μεγέθη.

5 . Όπως προαναφέραμε και το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά όλες αυτές τις μέρες ακούσαμε τα χειρότερα μέχρι και ότι το νόμισμα βγαίνει τις ημερες των εκλογών και είναι ύποπτο!

Λοιπόν αυτό που έχουμε να σας απαντήσουμε πάνω σε αυτό είναι ότι το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, καμία κυβέρνηση και κανένα καθεστώς η κάποιο οδηγό μαζικής διαχείρισης κεφαλαίων.

Ολα για ολους είναι ίσα, δεν προσκυνάει σε κανένα νομοθετικό σχέδιο και σε κανένα κυβερνητικό σχέδιο, σκοπός δεν είναι ουτε η κονόμα ούτε κάποια λαμογια αποφάσισαν να πάρουν τον ελέγχο στα χέρια τους, όλοι είμαστε ίσοι και είμαστε Έλληνες .

Το Ελληνικό νόμισμα δεν δέχτηκε από κανέναν καμία δωρεά ,δεν χρηματοδοτήθηκε από πουθενά και στόχος είναι η ένωση και η μεταφορά νέων τεχνολογιών στον ελληνικό λαό. Ακόμα και αν το νόμισμα αυτό στην πορεία απαξιωθεί τουλάχιστον κάποια εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν ένα μόνιμο εισόδημα και ακόμα χειρότερα αν στην πορεία δεν υπάρχει το νόμισμα τότε κάποια εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν αποκτήσει μια καλή εμπειρία σε ψηφιακές συναλλαγές και γενικότερα σε πολλά πράγματα χωρίς να τους ζητηθεί ποτέ μα ποτέ έστω και 1 ευρώ!

6) Μέρα με την μέρα θα ανακοινώνεται ότι έχουμε υποσχεθεί σε όλους, ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από όλους εσάς άλλα πάνω από όλα είναι η ασφάλεια σας και μετά όλα τα άλλα, ευχαριστούμε τους πάντες ακόμα και τους εχθρούς μας που καθημερινά μας δίνουν δύναμη να πάμε ένα βήμα παρακάτω .

Στις 25-5-2014 θα ανακοινωθεί η επίσημη ήμερα εκκίνησης που θα είναι μέχρι τέλος του μήνα, όπως επίσης και όλα τα χαρακτηριστικά για το θέμα asic resistant και υποδιπλασιασμους !

N3m3sis & Stranger

http://www.grcoin.gr/

STRANGER ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ » Σε αυτούς που έχουν παραταχθεί απέναντι στην μοναδική έμπρακτη αντίσταση της Ελλάδας …

Loading...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα θα βγει στην κυκλοφορία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 23/5/2014 .

Το σύνολο των νομισμάτων που θα κοπουν από τους χρήστες θα είναι 100.000.000 σε αλγόριθμο scrypt και 50.000.000 σε αλγόριθμο sha-256.

5 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις επίσημες ιστοσελίδες http://grcoin.gr και http://www.hellascoin.gr θα ενεργοποιηθούν τα downloads για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των χρηστών όπως και ο πηγαίος κώδικας και στους δυο αλγόριθμους.

Το ποσοστό premined θα είναι 0.0003% στα 100.000.000 για τους λόγους ότι δεν έχουμε το νόμισμα μας σε ξένα pool πράγμα που για να ρυθμίσουμε τα δικά μας pool που στο σύνολο θα είναι 14 θέλοντας και μη χρησιμοποιήθηκε ένα μικρο ποσοστό νομισμάτων από την ημερομηνία έναρξης 15 μέρες μετά .

1.000.000 νομίσματα θα είναι διαθέσιμα από τις επίσημες ιστοσελίδες για εταιρίες επενδύσεων πάνω στο ελληνικό νόμισμα που θα ακολουθηθεί από τους εκάστοτε όρους αγοράς και ελληνικής νομοθεσίας .


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία θα ενεργοποιηθούν τα λινκ στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος .
Όσον άφορα τα ανταλλακτήρια των ψηφιακών νομισμάτων με ΕΥΡΩ, είμαστε στην διαδικασία ίδρυσης κοινωφελούς οργανισμού πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί και η υποστήριξη του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος κάθε μήνα θα μοιράζουν ένα ποσό νομισμάτων σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης και έλεγχου από τους αρμόδιους φορείς π.χ πρόνοια κάθε περιοχής και θα παρέχονται σαν δωρεά από τους δημιουργούς μαζί με τις οδηγίες ανταλλαγής σε ΕΥΡΩ.

Οι χρήστες που δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν νομίσματα λόγω παλαιότητας των υπολογιστών τους θα μπορούν να κάνουν αίτηση στης επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού Ψηφιακού νομίσματος δίνοντας τις προδιαγραφές του υπολογιστή τους, όσοι πληρούν τους όρους μη δυνατότητας παράγωγης θα τους παρέχετε ένα ποσό νομισμάτων με βάση τις προδιαγραφές που έχουν , η συναλλαγή θα γίνεται άμεσα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι τους ώστε να μπορούν να προβούν στις ανάλογες συναλλαγές .

Από 30/5/2014 εως 10/06/2014 θα ανακοινωθούν τα λινκς για τα 6 e-shops που κατασκευάζονται με αγαθά επιβίωσης ,τρόφιμα και γενικά είδη εμπορίου ! Στα οποία οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο με Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα

Η διάρκεια ανταλλαγής του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος θα διαρκεί από 3 έως 9 ώρες

Από 30/05/2014 θα ανακοινώνονται στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικούς Ψηφιακού Νομίσματος οι δωρεές σε άτομα η και σε ιδρύματα και οργανισμούς!

Βάση στατιστικών και μελέτης το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα με την εκκίνηση του θα φθάσει την αρχική τιμή των 0,20 του ΕΥΡΩ .Οι κάτοχοι του νομίσματος θα κερδίζουν από την τιμή αύξησης της άξιας του . Π.Χ κάποιος που έχει 100 νομίσματα με την τιμή των 0,20 και σε δέκα μέρες η τιμή του νομίσματος βάση συναλλαγών φτάσει στα 0,50 έχει κερδίσει το ανάλογο ποσοστό στα νομίσματα του. Δεν τίθεται θέμα φορολόγησης επί των κερδών διότι βρισκόμαστε ήδη στην κατασκευή και κατάθεση μελέτης στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να αποφευχθούν διάφορες απορίες η και πράξεις που δεν υπόκεινται στην αρχή λειτουργίας των Ψηφιακών Νομισμάτων και συναλλαγών .

Να επισημάνουμε ότι η δημιουργία των ψηφιακών γίνεται με έναν εξαιρετικά προβλέψιμο τρόπο. Με πιο απλά λόγια, η δημιουργία τους δεν εξαρτάται από την προσφορά και ζήτηση, ούτε από τη βούληση κάποιου κράτους ή οργανισμού για δημιουργία περισσότερων ή λιγότερων νομισμάτων. Το δίκτυο από μόνο του καθορίζει το ρυθμό δημιουργίας τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό των ψηφιακών που τα καθιστά «αλεξίσφαιρα» σε κρίσεις, πληθωρισμό κι άλλα συχνά προβλήματα των παραδοσιακών νομισμάτων

Στις 5/05/2014 θα γίνει νέα ανακοίνωση με ακόμα ποιο πολλά χαρακτηριστικά όπως οδηγίες χρήσης και εξόρυξης καθώς και αριθμός δυσκολίας ,υποδιπλασιασμος ανα μπλοκ κοκ .

Ακόμα θα δοθεί αναλυτική αναφορά για τα νομίσματα που θα έχουν εξορυχθεί το 0.0003 δηλαδή για το που θα διατεθούν και πως .

Να είστε καλά , να είστε πάντα περήφανοι Έλληνες..

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Stranger,,……

Loading...

19 thoughts on “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

  • Ανώνυμος says:

   λες οτι δεν καταφερε η ΝSA http://thehackernews.com/2013/09/NSA-backdoor-bitcoin-encryption-sha256-snowden.html να το καταφερει ο Νικος ;

   μπορεις να μεινεις μακρυα απο υπολογιστη διασυνδεδεμενο στο ιντερνετ ; μονο αυτο σου προτεινω. εκτος αν γνωριζεις για ασφαλεια συστηματων περισσοτερα απο εναν σοβαρο και πολυπειρο διαχειριστη,

  • Ανώνυμος says:

   8.57 θα τον ακολουθησω,δεν εχω να χασω κατι. Απο διαισθηση, κατι μου λεει να τον στηριξω!! Και οπως βγει! Που ξερεις, ναι μπορεί να το καταφερει ο Νικος!

 1. Βλαδίμηρος Κιρκελάν says:

  Εγώ θα ήθελα πολύ να βοηθήσω αλλά δεν ξέρω τίποτα πάνω στο αντικείμενο οπότε και αφού έλαβα το mail δεν ξανα έκανα κανένα βήμα…μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά…Αν πάντως υπάρχει έστω και κάτι μικρό που μπορώ να κάνω ας με ενημερώσει κάποιος..Υπόψην σας οτι δεν εχω καταλάβει τιποτα απολύτως…mail: vkirkelan@gmail.com

 2. Ανώνυμος says:

  Η νέα τάξη ερχεται πολύ γρήγορα….. γιατι πολλοι κοιμουνται ακομα!!! φαίνονται καλά(με τα αρνητικά να μην τα καταλαβαινει κανενας όμως??), αλλά έτσι όπωσ πάμε, το τσιπάκι δεν αργεί……. μπράβο… twittarete και facebookarete ωραίοι!

 3. Ανώνυμος says:

  Ακομα εχω αποριες ως προς καποιες λεπτομερειες αλλα αφου αναμένονται κι άλλες πληροφορίες όλα καλά. Πιστεύω να μου λυθούν.

 4. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ;
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ,ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΘΕΙΚΑ!
  ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ…..π.χ.ΝΑΤΟ,ΡΩΣΙΑ,ΔΝΤ,κλπ.
  Ε Υ Γ Ε!
  ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ….

  • Alepou says:

   αν καταρευσει το δυαδικτιο θα πεσει στο χαος ολοσ ο πλανητης δεν το θεωρω σοβαρο να ειναι αυτη η αναστολη που εχεισ για το grcoin !!!!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   θα ξεχάσεις τη ζωή όπως την ξέρεις, θα αδειάσουν τα ράφια, θα μπλοκάρει το δημόσιο, όλες η ιδιωτικές υπηρεσίες και πάει λέγοντας…. αυτό θα γίνει.

 5. Ανώνυμος says:

  ωραία όλα αυτά αλλά για μας που είμαστε ακόμη στα νήπια όσο αναφορά την χρήση υπολογιστών υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα!!!!

 6. Ανώνυμος says:

  Και εγω βρε stranger αν και ανεργος 2 χρονια θα σε ακολουθησω…Ετσι και αλλιως δεν εχω να χασω τιποτα.Καλη επιτυχια να εχουμε.

 7. Dackk says:

  Συγχαρητηρια πανω απο ολα για αυτη την προτοβουλια απο Ελληνες δημιουργους οποιος ξερει απο κωδικα cryptocoins εστω λιγο καταλαβαινει τι τεραστιες γνωσεις εχουν τα γατονια που το φτιαχνουν τα βαζουν ανετα με το παγκοσμοιο μπραβο ρε ΕΛΛΗΝΕΣ και εγω μαζι σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *