ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Α.Μ.Κ.Α ΚΑΙ Α.Φ.Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014…..

ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ , ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Ο Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ στιχ 16-18 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ……

ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…..ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ….ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ….ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ , ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,Η ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Ο αριθμος δημοσιονομικής ταυτότητας αντικαθιστά ΑΦΜ και ΑΜΚΑ τον Ιούνιο, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τον Αριθμό Δημοσιονομικής Ταυτότητας που θα έχουν όλοι οι φορολογούμενοι στις συναλλαγές που κάνουν και θα χορηγείτε όπως το ΑΜΚΑ με την γέννηση των πολιτών.

Ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας πιθανότατα θα αντικαταστήσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και θα μας ακολουθεί παντού και θεσπίζεται στα πρότυπα του γνωστού από τις ΗΠΑ social security number που χρησιμοποιούν οι πολίτες σε όλες τους συναλλαγές. Από τις συναλλαγές με την εφορία, τα ταμεία, το δημόσιο γενικά μέχρι οποιαδήποτε ιδιωτική οικονομική συναλλαγή, όπως π.χ. την έκδοση πιστωτικών καρτών, μπλοκ επιταγών, την πληρωμή ενοικίων, την πώληση περιουσιακών στοιχείων, την πληρωμή αγαθών κ.λπ.

Το κράτος φιλοδοξεί με τον τρόπο αυτό να ξέρει τα πάντα για τις οικονομικές συναλλαγές του πολίτη ώστε να τον ελέγχει και ευκολότερα.

Ο Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας είναι ένα ακόμη μέτρο εκσυγχρονισμού του συστήματος φορολογικού ελέγχου, σύστημα που έχει προκαλέσει μεγάλο μέρος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της χώρας. Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι ο νέος αριθμός να συνδυαστεί με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στον φορολογικό μηχανισμό έτσι ώστε να έχει το κράτος την οικονομική εικόνα του κάθε φορολογούμενου.

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

15 thoughts on “ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Α.Μ.Κ.Α ΚΑΙ Α.Φ.Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014…..

  • Ανώνυμος says:

   εσυ ειδικα εισαι και πολυ ξυπνιος αδερφε…..γιο μη μασατε πατερ ημων ολα καλα θα τους γα…..με και δαυτους ΙΧΝΚ…..ΑΙΝΤΕΕ ΧΑΙΝΤΕΕΕΕ……

   Ηλιας (παντα κραξιμο με υπογραφη ε?)

 1. Pandora says:

  Τι στα κομμάτια συμβαίνει…Εμείς δεν ήμασταν έτσι…Η Ελλάδα μας ήταν σαν παιδούλα και τώρα από εδώ και από εκεί πάνε να την κάνουνε πουτανα !!!

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Α.Μ.Κ.Α ΚΑΙ Α.Φ.Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014…..ΔΕ θα προλαβουν τα γεγονοτα ξεκινησαν…ΣΥΝΤΟΜΑ.

 3. Ανώνυμος says:

  Aν το πάρουμε όπως λέει το Υπ.Οικονομικών αν και δεν το διάβασα ακόμη σε κανένα Φεκ αυτό … Καταρχήν μη μπερδεύεται την βούρτσα… και μην τρομοκρατείτε τον κόσμο με μπουρδολογίες και ανακρίβειες …

  Το σύστημα αυτό αν εφαρμοστεί θα ναι για να αποφεύγουμε πλέον την Γραφειοκρατία όσοι μεγάλωσαν εξωτερικό και δεν θα πω μακρυά Γερμανία – Σουηδία που το σύστημα τους είναι άψογο … ο Πολίτης δεν θα χρειάζεται να χει καμία σχέση με την Εφορία εκτός αν είναι επαγγελματίας τότε απλά με έναν Λογιστή…

  Ο Πολίτης θα χει επαφή με τον Οαεδ και μόνο κι αυτό ή για να δηλώνει πως ειναι άνεργος και να του παρέχεται μία βοήθεια ..με αντάλλαγμα να κάνει βιογραφικά και να δείχνει πως ψάχνει για να βρει μία δουλειά .. κι οτι δεν θα τρωει τζάμπα λεφτά απ το Κράτος ,
  θα παρέχετε δωρεάν παιδεία σε όσους δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις ,
  όπως και ασφάλεια σε ανέργους .. Όλα θα ναι σε μία κάρτα και θα χρειάζεται απλά να διαβάζεται απο εναν υπολογιστή για να γνωρίζουν τα στοιχεία σου χωρίς να αποκρύπτεται η περιουσία του… και να τρώει λεφτά .. Οι εργαζόμενοι θα παίρνουν κάθε μήνα ένα χαρτί απ την δουλειά τους στην οποία θα αναγράφεται η μικτή και καθαρή αμοιβή..

  Αυτά θα περνάνε όλα στο λογαριασμό της τράπεζας απ την οποία θα πληρώνονται τηλεφωνα , ενοίκια , κι ότι άλλο χρωστάμε.. ή είναι να πάρουμε με έναν απλό χρεωστικό λογαριασμό κι όχι πιστωτικό …

  Τα Νοσοκομεία στο Εξωτερικό είναι ΌΛΑ Ιδιωτικά δεν υπάρχει δημόσιο όπως είναι ιδιωτικές και οι ασφάλειες … πληρώνεις ένα μικρό ποσό το Μήνα ..γύρω στα 20 ευρώ και σε καλύπτει εγχειρήσεις κι ότι άλλο χρειάζεται ένας ασθενής , οι συνταξιούχοι κι ανεργοι βέβαια έχουν 2 επιλογές ή πληρώνουν τα φάρμακα τους οι ίδιοι κρατώντας τις αποδείξεις και παίρνουν πίσω τα χρήματα τους στο τέλος του χρόνου… Ή παίρνουν μία κάρτα απ την ασφάλεια η οποία θα δείχνετε στα Φαρμακεία και το φάρμακο θα ναι δωρεάν.

  Μέχρι τώρα που χρησιμοποιούσατε την κάρτα της τράπεζας με το τσιπάκι πάνω δεν είχατε ποτέ θέμα * κι αναρωτιέμαι * γιατί σας τρομάζουν οι υπόλοιπες κάρτες που είναι να κυκλοφορήσουν…

  Όλο αυτό το σύστημα δεν ειναι Ελληνικό με σκοπό την καταστροφή μας..
  Αλλά Γερμανικό .. * δείξτε μου έναν άστεγο στην Γερμανία ή στη Σουηδία * άστεγο έτσι ,
  όχι ζητιάνους απο επάγγελμα… υπάρχουν πολλοί..

  Δεν είμαι ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά για να προλάβω τους καλοπροαίρετους ..
  Αυτό που δεν θα δεχτώ εγώ προσωπικά .. είναι να βάλουν κάποιο ξένο σώμα *έστω και τσιπάκι* στο σώμα μου…

  Φακελωμένοι είμαστε εκ γεννητής ! Όλα τα υπόλοιπα σχέδια της ΝΤΠ εννοείται πως δεν θα περάσουν γιατί θα αντισταθούμε …. αλλά σας παρακολουθώ τελευταία και βλέπω πως μπερδεύεται τις προφητείες με ανούσια πράγματα .. ενώ τα πραγματικά βρίσκονται ακριβώς πίσω απ το Δάχτυλο ..

  Υ.γ Ζούσα μία 20ετία εξωτερικό γύρισα μόνιμα στην Ελλάδα .. πριν 3 χρόνια , εδώ γεννήθηκα εδώ έμαθα να αγαπώ Αυτή την Πατρίδα Νοστάλγησα … κι εδώ θα μείνω ακόμη και αν είναι να ζήσω σε παγκάκι ..

  Στρέιντζερ εισαι αρκετά ικανός μη χαλάς την σελίδα σου , βάζοντας άρθρα Φαντασιόπληκτων …

  Ένας περαστικός.

  • Ανώνυμος says:

   Περαστικε σωστα τα λες αλλα εχεις εμπιστοσυνη εσυ σε ολους αυτους για την σωστη εφαρμογη των πραγματων???

   Δεν τους βλεπεις τοσα χρονια???με αυτη τη νοοτροπια στην πολιτικη και στο δημοσιο δεν θα στο γυρισουν μπουμεραγκ???

   Να τους λειπει….Εκει να παιδευονται με την χαρτουρα να δικαιολογουν και τα λεφτα που παιρνουν.

   Χρονο εμεις για ξοδεμα εχουμε μπολικο….εδω και 3 χρονια τα ξυνουμε…..θα μας περναει και μερα.

   Ενας παλι

  • Ανώνυμος says:

   περαστικέ,

   το υ.γ. σου είναι όλα τα "λεφτά"…
   με έκανες να χαμογελάσω – σ'ευχαριστώ

   να'σαι πάντα καλά

 4. Ανώνυμος says:

  Εσύ περίμενε τους παπάδες και τους καλόγερους να αντισταθούν δηλαδή ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι που ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του έχει μπερδευτεί και τελικά έχει αποκλειστεί από την σωτηρία που με το αίμα του προσέφερε ο Ιησούς Αυτοί είναι μέρος του συστήματος όργανο του αντίχριστου μην περιμένεις τίποτα κάλο από αυτούς

 5. Ανώνυμος says:

  FILE 8.01 TO BLEPEIS WS LEITOYRGIKO MESO POY THA DIEYKOLYNEI TH ZWH MAS KAI PARATHETEIS MIA SEIRA APO STADIA POY SYMBAINOYN STO EKSWTERIKO ME SKOPO THN EKSYPHRETHSH TOY POLITH.TO GEGONOS POY ME PROBLHMATIZEI EINAI H SYNHTHEIA META PAME STHN EKSOIKIWSH KAI TELOS STHN EFARMOGH TOY XARAGMATOS.EAN TWRA LEME TI EGINE TIPOTA DEN THA GINEI POLLA THA PATHOYME KAI TOYTO GIATI TO GNWRIZEIS KAI ESY MAS FWRTWSANE NA KATEXOYME ENA KARO XARTIA,DIKAIOLOGHTIKA KAI OTI XWRAEI O NOYS.LENE TWRA TA KORAKIA ANTE NA PAME STO EPOMENO BHMA NA TA SYMAZEPSOYME TA PRAGMATA SIGA SIGA ME TH XRHSH KARTWN META SE MIA KAI XWRIS KALA KALA NA TO KATALABOYN KAI ME THN THELHSH TOYS FTANOYME STO TELIKO STADIO TOY XARAGMATOS.KAMIA SXESH DEN EXEI TO EKSW ME TO EDW.EDW FILE MOY EINAI H KOITOIDA THS ORTHODOKSIAS KAI AYTHN THA XTYANE LYSSALEA.STO XERI MAS EINAI NA ARNHTHOYME TH SYMMETOXH MAS STA SXEDIA POY EXOYN GIA TON AFANISMO MAS(ATHORYBA STO XARAGMA).DEN SOY KANW TON EKSYPNO ALLA OI KAIROI EINAI PONHROI KAI TA PROEIPAN TELEYTAIA GERONTES MONAXOI KAI AGIOI MAS.TA SXEDIA TOYS ALLOY OXI EDW.

  • Ανώνυμος says:

   Δηλώνεις φόβο φίλε μου κι αυτό είναι μείον … Ποτέ να μη φοβάσαι χώρια πως αυτή είναι η τροφή τους, απλά ζήσε έντονα κανε την ζωή σου πιο εύκολη…
   Κι αν όντως αυτός είναι ο απώτερος σκοπός τους , να γνωρίζεις πως και την Τελευταία στιγμή έχουμε πάντα την Επιλογή της Αντίστασης!!

   Ένας Περαστικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *