ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ « ΕΡΠΕΤΟΥ » ΣΤΙΣ 3/10/2012!!!!

Ένα ιδιόρρυθμο ATIA που θυμίζει « ερπετό », έχει βρεθεί να αιωρείται μέσα στο βαθύ διάστημα από το Google Earth. Δεν μοιάζει με κανένα γνωστό διαστημικό σκάφος που εκτοξεύθηκε ποτέ από την γη μα και ούτε με τα λεγόμενα και γνωστά ΑΤΙΑ. Έτσι τι μπορεί να είναι αυτό;Η γιγαντιαία αυτή κατασκευή αγνώστων στοιχείων αντικείμενο μοιάζει να είναι μεταλλικό και θυμίζει τη σπονδυλική στήλη ενός φιδιού. Υπάρχουν κηλίδες από μια πρασινωπή απόχρωση τονίζοντας τη « ραχοκοκαλιά » του αντικειμένου, που είναι πιθανώς το αποτέλεσμα της παροχής εικόνας για ευκολότερη την απεικόνιση.

Αλλά το σχήμα του είναι μεγαθήριο και όμοιo του δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα από το δημοφιλές πρόγραμμα το οποίο διερευνά τους ουρανούς όπου γίνονται τα πάντα ορατά από τηλεσκόπιο και δορυφόρους στη Γη.


Η εικόνα είναι μόνο μία από τις 20, που τραβήχτηκαν από το YouTube μέσω του χρήστη MrLornadu , ο οποίος προφανώς αποδεικνύει ότι περνά το χρόνο του μελετώντας προσεκτικά κάθε εκατοστό του διαστήματος.

Άλλες εικόνες περιλαμβάνουν μια αντανάκλαση του δορυφορικού τηλεσκοπίου το οποίο χαρτογραφεί πραγματικά το σύμπαν.

Υπάρχουν και άλλα αντικείμενα, τα οποία ο χρήστης έχει επισημάνει τα οποία και αυτά είναι επίσης εντυπωσιακά.

Το ΑΤΙΑ « ερπετό », που απεικονίζεται πάνω και φαίνεται στο παρακάτω βίντεο στις μία παρά δέκα πμ. το συναρπαστικό βίντεο είναι πάνω από 5 λεπτά και πλοηγείται σε μεγάλες εκτάσεις στο βαθύ διάστημα.

Αλλά τίποτα δεν φαίνεται να εξηγήσει το τεράστιο UFO που ανακαλύφθηκε στις συντεταγμένες που αναφέρονται στις -3,960453 17,845781 ° ° στο Google Earth.

Είναι τόσο τρομακτικό και όμορφα σουρεαλιστικό.

Παρά την προφανή και την υπερφυσική ατμόσφαιρα κοιτάζοντας αυτά τα 20 αντικείμενα, στέλνει ένα ρίγος στη σπονδυλική στήλη όσων το αντικρίζουν ούτως ή άλλως, υπενθυμίζοντας το πλάσμα από την ταινίαAlien…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν το πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι δε υπάρχει! !!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
http://ellinonantistasis.blogspot.gr
 http://katohika.gr/2012/06/23/3102012/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *