Ανάλυση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: Ο πόλεμος θα πιαστεί από κάτω…

Ανάλυση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: Ο πόλεμος θα πιαστεί από κάτω

Οι δύο αδελφότητες του σκότους υπάρχουν πάνω από 40.000 χρόνια, και πάνε να διαλυθούν. Όλοι οι μπαχομέχ να πάνε με την Λίλιθ λαμασθού, και όλοι οι υπόλοιποι, εφόσον τους επιλέξει ο Σαμαέλ να πάνε μαζί του. Διότι όσοι δεν επιλεγούν θα δημιουργήσουν μια τρίτη κάστα.

Τα δυο αντίπαλα μέρη θα’ ρθούν σε έναν ιδιότυπο πόλεμο, με εκφραστές τους δούλους τους ανθρώπους, ο καθένας. Από την μια οι σατανιστές, κι από την άλλη οι μπαχομέχ.

Παρόμοια έγιναν και στην επιφάνεια της γής στο παρελθόν. Κάτω όμως στα τάρταρα πως θα διαχωριστούν αφου εκεί είναι χωρισμένος στα δύο, ο λεγόμενος “κάτω κόσμος” από τους αρχαίους έλληνες, στον έναν που είναι η μία αδελφότητα, και στον άλλον που είναι η άλλη, κι έχει παντού μέσα μπαχομέχ. Πως θα αποτραβηχτούν, και πως θα μπορέσουν να βρούν άκρη τι τούς γίνεται;
Εκεί κάτω παίζεται το μεγάλο παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε ότι η μία πρωτεύουσα της μιάς αδελφότητας είναι κάτω απο την Πελοπόννησο, και η άλλη αντιστοιχεί κάπου στην ανατολή στο εσωτερικό της γής. Οι νεφελίμ επομένως αν στο εσωτερικό, “υποκάτω της γής” που αναφέρουν και οι γραφές, χτυπηθούν μεταξύ τους, τι θα γίνει στην επιφάνεια, και τι συνέπειες θα έχει αυτό για τις δυνατότητες που θα έχουν οι νεφελίμ όταν σύμφωνα με τις προφητείες βγούν στην επιφάνεια της γής; Αν δηλαδή πολεμήσουν μεταξύ τους υποκάτω της γής, τι δυνατότητες θα έχουν μετά, Θα μπορέσουν να μας βλάψουν το ίδιο αν ήταν ενωμένοι, και το ίδιο μετά απο ένα συντριπτικό εφιαλτικό πόλεμο αναμεταξύ τους όπου θα χρησιμοποιήσουν ότι έχουν και δεν έχουν ο ένας εναντίον του άλλου;Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τις προφητείες πολλοί τις ακούν, αλλά ο καθένας θέλει να ερμηνεύει, να εξηγεί, να παραποιεί,να παραφράζει, η να το λεεί με δικό του τρόπο όπως νομίζει ότι θα έπρεπε να είναι. Κανείς όμως δεν πιάνει τις προφητείες κατά λέξη. Τέτοιες προφητείες έχει δώσει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος είπε, ότι πρώτα θα πέσει ο κλώνος.

Αυτό, σε συνδυασμό με την εικόνα του θηρίου στην Αποκάλυψη, ότι δηλαδή ο αντίχριστος θα πρέπει να έχει έναν κλώνο, μια πιστή εικόνα, ένα αντίγραφο που όπως αναφέρει η Αποκάλυψη, θα μιλάει και θα πράτει. Αυτή η εικόνα του αντιχρίστου, ο κλώνος, είχε αποφασιστεί όταν τα “παιδιά” ήταν αγαπημένα, να βγεί απο το γένος Μπενεμόν της μαύρης αδελφότητας.

Το ότι έχει αποφασιστεί να βγεί απο το γένος Μπενεμόν της μαύρης αδελφότητας, είναι ενα δεδομένο το οποίο δεσμεύει όλους τους Μπαχομέχ, και έχει και την έγκριση της Βασιλομήτωρος Λίλιθ Λαμασθού. Το τι θα γίνει τώρα που “πλακώθηκαν” μεταξύ τους απλά θα το δούμε.

Αν κάτω γίνει χαμός, δηλαδή αν αποδυναμωθούν οι νεφελίμ επειδή θα σφαχτούν μεταξύ τους, δεν θα έχουν τόσο ισχύ εναντίον των ανθρώπων, και δεν θα του αφανίσουν όλους, παρά μόνο το 1/3 όπως λέει η προφητεία στην αποκάλυψη. Επομένως, “άν ο πόλεμος πιαστεί απο κάτω, λίγα θα πάθετε”.

“άν ο πόλεμος πιαστεί απο πάνω, δηλαδή αν μας την πέσουνε κανονικά, θα καταστραφούμε θα αφανιστούμε, δεν θα μείνει τίποτα. Αρα έρχεται η ώρα να κατανοήσουμε τι σημαίνουν οι προφητείες του παπούλη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος απ΄ότι φαίνεται γι αυτή την εποχή μιλούσε. Αν ο πόλεμος πιαστεί απο κάτω θα είναι κοντά το ποθούμενο, και λίγα θα πάθετε.

Το 1/3 των ανθρώπων θα αφανιστεί. Αν ο πόλεμος πιαστεί απο πάνω, δηλαδή αν βγούν οι “άλλοι” με πλήρη ισχύ, θα καταστραφείτε, δεν θα μείνει τίποτα. Επομένως σύμφωνα και με την αποκάλυψη, ο πόλεμος θα πιαστεί απο κάτω.

Οπότε όσοι θέλανε τον πόλεμο να πιαστεί σε θερμόν επεισόδιο κ.τ.λ, ας ηρεμήσουν, διότι μερικοί βιαζόντουσαν να γίνει το θερμό επεισόδιο. Συμπέρασμα, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι λένε οι γραφές όταν έρθει η ώρα.

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη από την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet

4 thoughts on “Ανάλυση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: Ο πόλεμος θα πιαστεί από κάτω…

 1. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥΤΡΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΟΒΟ,ΚΑΙ ΟΡΓΗ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΑΦΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΡΓΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΑΝ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

 2. Ανώνυμος says:

  Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ….
  ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, Ο Κος ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ….. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΣΘΕΝΑΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΓΙΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *