09:45 - 02/11/2011

Αμερικανική σειρά του 1987 «προβλέπει» τη χρονιά του θανάτου του Καντάφι! (βίντεο)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι συμπτώσεις που παρατηρούνται είτε στο Hollywood (βλ. ταινία Knowing) είτε γενικότερα σε αυτό που ονομάζεται show biz είναι αρκετές και συνάμα ικανές να βάλλουν τον οποιοδήποτε σε σκέψεις, γύρω από τη δυναμική των συμπτώσεων αυτών.

Μια τέτοια είναι και η «πρόβλεψη» του θανάτου της χρονιάς (με απόκλιση μόνο τριών μηνών) του θανάτου –της δολοφονίας για να είμαστε ακριβοδίκαιοι- του συνταγματάρχη Gaddafi, από μια τηλεοπτική σειρά χαμηλού κόστους που προβλήθηκε στο αμερικανικό κανάλι Fox το 1987.

Η τηλεοπτική σειρά «δεύτερη ευκαιρία» (Second Chance) ήταν μια κωμωδία καταστάσεων (sitcom ονομάζονται στις ΗΠΑ εκ του situation comedy) η οποία προβλήθηκε με περιορισμένη επιτυχία μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου και 28 Νοεμβρίου του 1987.

Η υπόθεση αφορά τον ήρωα τη σειράς (Charles) ο οποίος σκοτώνεται σε ατύχημα με ένα hovercraft στις 29 Ιουλίου του 2011 και βρίσκεται στο γραφείο του Άγιου Πέτρου ώστε να κριθεί για τη ζωή του και αν πρέπει να πάει στην κόλαση ή στον παράδεισο.

Εκεί ο Άγιος Πέτρος ανακαλύπτει πως ο Charles δεν είναι ούτε καλός για να πάει στον παράδεισο ούτε κακός για να πάει στην κόλαση και έτσι του δίνεται και μια δεύτερη ευκαιρία να πάει πίσω στο 1987 ώστε να διορθώσει τα σφάλματά του. Η υπόθεση ίσως δεν έχει και τόση σημασία, όσο το γεγονός ότι στο πρώτο επεισόδιο της σειράς πριν από τον Charles παρελαύνει εμπρός του Άγιου Πέτρου ο ίδιος ο Gaddafi ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο πέθανε στις 29 Ιουλίου του 2011.

O Gaddafi βρίσκεται ένοχος για τα εγκλήματά του (είχαν προηγηθεί οι βομβιστικές επιθέσεις σε ντισκοτέκ στο Βερολίνο to 1986 και η αμερικανική επιχείρηση βομβαρδισμού της Λιβύης El Dorado Canyon) και ο Άγιος Πέτρος τον καταδικάζει να πάει στην κόλαση με την τιμωρία να φοράει εκρηκτικά τα οποία θα εκρήγνυνται κάθε 2 λεπτά.Σύνδεσμος

Σίγουρα πρόκειται για μια κωμωδία αμερικανικού τύπου –και μάλιστα όχι από τις καλές- με την αμερικανική ανησυχία για την τρομοκρατία να υπαγορεύει πολλά σενάρια τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο, αλλά η σύμπτωση τόσο της ημερομηνίας, που τελικά δεν ήταν τόσο μακριά από τις 10 Οκτωβρίου αλλά πολύ περισσότερο της χρονιάς το 2011, που προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα στον σημερινό παρατηρητή.
Δείτε το βίντεο:

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*