10:38 - 08/07/2014

Αλλάξτε το πεπρωμένο σας ζώντας με επίγνωση

Αλλάξτε το πεπρωμένο σας ζώντας με επίγνωση

Τα συναίσθημα του να νιώθει κάποιος παγιδευμένος αποτελεί μια δυσάρεστη συνέπεια της σύγχρονης εποχής. Πολλοί από εμάς εμμένουμε στο παρελθόν μας και τις αρνητικές μας σκέψεις. Συνήθως περνάμε τη ζωή μας παίρνοντας αποφάσεις χωρίς να το συνειδητοποιούμε ή μερικές φορές σκεφτόμαστε υπερβολικά πριν αποφασίσουμε κάτι. Σε έναν κόσμο που αναπτύσσεται ταχύτατα, η συνειδητή λήψη αποφάσεων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είναι μια ανατρεπτική, αθόρυβη επανάσταση που ξεκινά από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και εξαπλώνεται ύστερα και στο σύνολο της κοινωνίας. Όσο πιο αποφασιστική είναι η αλλαγή του ατόμου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιρροή του στην κοινωνία.


Προσέξτε τις σκέψεις σας

Αν θέλετε να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις σκέψεις σας. Μια αλήθεια που πραγματικά ισχύει είναι ότι χρειάζεται να προσπαθήσετε να σταματήσετε να γκρινιάζετε. Όσο επικεντρώνεστε σε κάτι αρνητικό, τόσο αυτό απλώνει τα πλοκάμια του στη ζωή σας. Όταν καταλάβετε ότι καταλαμβάνεστε από αρνητικά συναισθήματα, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα πιο ευγενικό συναίσθημα, όπως είναι η ευγνωμοσύνη. Φέρνοντας την ευγνωμοσύνη στο συνειδητό μέρος του μυαλού σας θα ενεργοποιήσετε μηχανισμούς που δεν φαντάζεστε και θα μπορείτε να έλκετε στη ζωή σας αυτά που πραγματικά θέλετε.

Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας

Τα συναισθήματα είναι ο πιστός σας φίλος όταν πρόκειται να πάρετε κάποια απόφαση. Πολλές αποφάσεις λαμβάνονται πολύ πριν γίνουν αντιληπτές από το συνειδητό μυαλό. Το μυαλό σας όμως μπορεί να ξεγελαστεί πολύ πιο εύκολα. Έτσι, είναι ζωτικής σημασίας να δείχνετε εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας. Πολλές φορές, η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από ότι φαντάζει στο νου σας. Όταν λαμβάνετε μια απόφαση με βάση το συναίσθημα, πρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα και τη λογική προκειμένου να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε τη σωστή επιλογή. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να υπολογίσετε τον τρόπο που η απόφαση που θα πάρετε πρόκειται να επηρεάσει εσάς και τους γύρω σας και να ζυγίσετε τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες και τα μακροπρόθεσμα οφέλη.

Εστιάστε στις επιθυμίες σας

Εξασκηθείτε στο να μετατρέψετε κάθε αρνητική σκέψη και συναίσθημα σε κάτι θετικό. Αν επικεντρωθείτε συνειδητά σε αυτό που θέλετε κι όχι στο τι δεν έχετε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα αν κάνετε απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας έχοντας θετική στάση, χαμογελώντας στους άλλους και βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω σας. Αποφασίστε τι θέλετε από τη ζωή, δώστε νόημα στις πράξεις σας και δράστε ανάλογα. Μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας.

Δεν έχει σημασία σε ποιά κατάσταση βρίσκεστε τώρα, υπάρχει πάντα η υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον. Το πεπρωμένο μας είναι ένας συνδυασμός της οικογένειας από την οποία προερχόμαστε, της κοινωνίας που ζούμε και κυρίως των αποφάσεων που λαμβάνουμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Για κάθε κατάσταση που φαίνεται εκτός ελέγχου, υπάρχει μια λύση. Εισάγοντας την επίγνωση στη ζωή σας θα αποκτήσετε μια πρωτόγνωρη διαύγεια που θα σας επιτρέψει να δείτε πολλές περισσότερες επιλογές από όσες πιστεύατε ότι είχατε.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. 0
  0
  Σωστο κειμενο, με την πλυση εγκεφαλου ομως ειναι δυσκολακι να γινει αυτο. Κ οταν λεω πλυση εγκεφαλου λεω για wifi , ψηφιακο σημα, ακτινοβολια τηλεφωνιας, νερο, τροφημα, καπνισμα, πιωμα..
 2. 0
  0
  Ταμιcra paιδια οταν κάνουν αταξιες λένε νάτος αυτός το έκανε.Τα μεγαλα παιδιά λενε το ιδιο.Το συμπερασμα ποιό είναι;
 3. 0
  0
  ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ

  ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ…
  ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ…
  ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ…
  ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…
  ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ…
  ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ..
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ…
  ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ..
  ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΒΡΗ…
  ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…
  ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ…
  ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΒΙΑΙΟΣ …
  ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΟΤΗΤΑ…
  ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΔΙΚΑΙΑ…
  ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ
  ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…
  ΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ…
  ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΑ…
  ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΕΙΟΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ…
  ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
  ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΣΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ..
  ΟΤΑΝ ΣΦΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΟΕΙΣ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. 0
  0
  Το μυαλό απο κάτω φαινεται τεράστιο και απο πάνω σαν να μην υπάρχει.Σκόρπιες βλακοιδέες μισοτελεωμενες κι αχρηστες
 5. 0
  0
  Μόνο το σκαθάρι και ο σκαραβαίος είναι ευτυχισμένα αντι να κατακτούν γη την κουβαλουν μαζι τους.
 6. 0
  0
  Η εφορία δικαια ονομαστηκε ετσι γιατι σε λίγο με αυτά θα μας πηγαίνουν
 7. 0
  0
  -Υπάρχει ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ,σέ όλη αυτήν τήν ανάλυση .

  -Όσο κανείς αποκτά γνώσεις ,εργάζεται……επάνω στόν εαυτό του ,
  ΕΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ,ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ……….. ,
  Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΦΡΟΝΗΣΙΣ……..ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ

  Τότε γεμίζει ΕΠΑΡΣΗ….Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…..
  καί μαθηματικά
  ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

  -Καί στούς ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ,
  ΕΑΝ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ,
  ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ,ΎΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ…..
  [ότι είναι κάποιοι ,είτε ότι στόν πνευματικό αγώνα,
  κατέχουν ΔΥΝΑΜΕΙΣ ]
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΔΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,

  ΚΑΤΑΚΡΙΜΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ.

  -ΕΔΩ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΛΑΝΗ,
  ΤΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ,
  ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ,
  ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,

  ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ , ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝΕ.


  Κων/νος
 8. 0
  0
  Ποιος τα κανει ολα αυτα ?μονο καποιος που εχει γονατισει απο ολους και ολα και ανασυντασει τα κοματια του και τοτε μονο τοτε αρχιζει δειλα να ψαχνετε ?
  Τοτε αναπρογραματιζει τα πρεπει και τα θελω του.τοτε βανει ορους και στονεαυτο του και στους αλλους !
  Αλλα μην απογοητευομαστε η ζωη ειναι ωραια αρκει να την κοιταζουμε καταματα και να μην τη φοβομαστε απλα να τη ζουμε !
 9. 0
  0
  Ζητω σοβαρη γνωριμια με κυριο για να παμε διακοπες. Απαραιτητα να ειναι ευκαταστατος.
 10. 0
  0
  Μονο το τωρα μπορεις να πεις οτι υπαρχει κι εσυ που το αντιλαβανεσαι και το διαμορφωνεις. Αυτο καθε επομενη στιγμη γινεται παρελθον ενω ηδη ζεις τη στιγμη στο μελλον, που για ενα εφοσον το ζεις ειναι παντα παρον. Επομενως, δεν υπαρχει ασφαλεστερος δρομος για να δεις το μελλον σου, απο το αντιληφθεις το Τωρα και να το ζησεις ως αυτο που "φανταζεσαι" ως Μελλον. Οταν το πετυχεις αυτο, αποκαθισταται η ενοτητα του χρονου στην υπαρξη σου, εφοσον παρελθον-παρον-μελλον ειναι ενα και το αυτο. Ετσι μετασχηματιζεται αυτη η ψευδης γραμμικη συναρτηση σε ενα σημειο με απροβλεπτες δυνατοτητες.Τι αμς κραταει δεμενουςστο χρονο? Τα συναισθηματα μας, θετικα και αρνητικα, και οι επιθυμιες μας. Ολα αυτα δρουν διαχωριστικα στο Ειναι μας και στις σχεσεις μας με τους αλλους ανθρωπους. Η ενοτητα του χρονου ταυτιζεται με την ενοτητα των παντων. Τοτε δε μας ταραζει πλεον τιποτε, επειδη ειμαστε παρατηρητες του Εαυτου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί