ΑΛΙΕΝ, ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΑΛΙΕΝ, ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΗΓΗ
Loading...

13 thoughts on “ΑΛΙΕΝ, ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 1. Ανώνυμος says:

  Τι βλακεία video Χριστέ μου!!!!!! Τελείως ασύνδετο…….. Αλήθεια, γιατί στο μισό και παραπάνω δείχνει αυτήν την ασχημόφατσα?

  • Ανώνυμος says:

   Ειναι ο εξωγήινος που συναντούσε λέει ο Γουιτλι Στραιμπερ στο βιβλίο του Communion. Ενδιαφέρων τύπος με τη δική του συμμετοχή σε διάφορα σχέδια όπως ρχω διαβάσει.

 2. Ανώνυμος says:

  Εγω δεν μπορω να δω το βιντεο.
  Θα ηθελα να ρωτησω αν οι δαιμονες εχουν ιδιαιτερες συνηθειες στην ερωτικη πραξη. Γιατι μια φιλη μου λεει οτι εζησε μια τετοια εμπειρια και μετα τη μετεφερε στη σχεση της και τωρα ειναι πολυ ευχαριστημενη.
  Αυτο πως γινεται?

  Μπουμπου

  • Ανώνυμος says:

   Ένας Μουσουλμάνος, ένας Βουδιστής και ένας Εβραίος συζητούν για τις θρησκείες τους. Στην προσπάθειά του να πείσουν ότι η σωστή θρησκεία είναι η δι τους αρχίζουν να διηγούνται τα θαύματα π έχουν κάνει ο Αλλάχ, ο Βούδας και ο Προφήτης.

   «Μια μέρα», αρχίζει ο Μουσουλμάνος, «εκεί που καθόμουν σε μια πέτρα,… νηστικός και άφραγκος και έκλαιγα την ατυχ μου, παρακάλεσα τον Αλλάχ να μου δώσει λεφτά και ξαφνικά παρουσιάζεται μπροστά μου ένα κοπάδι πρόβατα. Και έτσι έγινα πλούσιος. Ο Αλλάχ είναι ο πραγματικός Θεός!!».

   «Αυτό δεν είναι τίποτα», λέει ο Βουδιστής, «Εγώ μια μέρα γύριζα στο χωριό μου με τα πόδια κουρασμένος, μπαϊλντισμένος από το ήλιο, σερνόμουνα. Παρακάλεσα το Βούδα ν με βοηθήσει να φτάσω γρήγορα στο σπίτι μου. Ξαφνικά βλέπω ένα φορτηγό να σταματάει μπροστά μου. Ανέβηκα και σε λίγ ώρα ήμουν πράγματι στο σπίτι μου. Αυτό είναι θαύμα! Ο Βούδας είναι ο αληθινός Θεός!!!»

   «Ααααα», λέει ο Εβραίος, «σιγά τα θαύματα. Αν σας διηγηθώ τι μου συνέβη, τότε θα καταλάβετε ποιος είναι πράγματι ο αληθινό Θεός. Ένα Σάββατο βραδάκι, που λέτε, είχα αράξει σ’ ένα παγκάκι και σκεφτόμουνα. Έρχεται κάποια στιγμή και κάθεται κάποιος δίπλα μου. Γυρίζω και τι να δω; Μια γυναικάρα 2 μέτρα, μ’ ατέλειωτα πόδια, με έ στήθος φοβερό, με ένα μάτι τσακίρικο, ένα στόμα προκλητικό, ένα μαλλί ξανθό χείμαρρ Τρελάθηκα!! Φούντωσα ολόκληρος!!! Της πιάνω τη κουβέντα, την πλησιάζω, της πιάν το χέρι….. Αρχίζει κι αυτή να με χαϊδεύει….. Την αγκαλιάζω εγώ….. Μετά από λίγο βρέθη να κάθεται στα πόδια μου….. Είχα ανάψει, δ άντεχα άλλο….. Την ξαπλώνω στο παγκάκι κ εκεί που ήμουνα έτοιμος να ορμήσω θυμάμ ότι είναι Σάββατο. Τότε παρακαλώ με όλη τ δύναμη της ψυχής μου το Θεό να με βοηθήσει. Και δεν θα το πιστέψετε τι έγινε. Στο σημείο που καθόμουνα έγινε Κυριακή κ …. γύυυρω-γύυυρω Σάββατο!»

 3. Ανώνυμος says:

  Δεν ειναι δαιμονες! Χριστιανοι ειναι και τοπαθαν απ τη πολυ νηστεια και αποχη απο το σεξ.
  ΓΙΑΝΝΑ ΚΟΖΑΝΗ

 4. Ανώνυμος says:

  Σ'ένα μικρό φτωχό χωριό βλέπει ο παπάς πάνω στη συκιά της εκκλησίας μια μικρή κοπέλα χωρίς εσώρουχα, περίπου στα 15, και τη ρωτάει: – Τι κάνεις εκεί πάνω, παιδί μου; – Τρώω σύκα παπά μου, γιατί πεινάω. – Κατέβα κάτω, λέει ο παπάς και της δίνει δέκα ευρώ… – Πήγαινε παιδί μου και πάρε εσώρουχα να φορέσεις! Χαρούμενη η κοπέλα πάει σπίτι της και τα λέει όλα στη μητέρα της «Πάω να βγάλω και εγώ δέκα ευρώ», σκέφτεται η μητέρα της και την άλλη μέρα βγάζει το εσώρουχό της και ανεβαίνει στη συκιά. Περνάει ο παπάς, σηκώνει το κεφάλι και λέει: – Τι κάνεις εκεί, τέκνο μου; – Τρώω σύκα παπά μου, γιατί πεινάω. – Κατέβα κάτω, λέει ο πάπας και βγάζει πέντε ευρώ και της λέει: – Πάρε αυτά τέκνο μου και πήγαινε να… ξυριστείς!

 5. Ανώνυμος says:

  Ενας παπάς αποφασίζει, οτι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.

  -Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα -Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό -Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχ σπέρμα -και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

  Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα της διαδικασίας αυτής:

  – το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε – το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε – το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε – αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

  Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: 'Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτήν την παραβολή;'

  Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

  'Όσο πίνουμε, καπνίζουμε και πηδιόμαστε δ θα πιάσουμε σκουλήκια!

 6. Ανώνυμος says:

  Πάει ένας παπάς σε ένα κουρείο, κουρεύεται, λέει ευχαριστώ στον κουρέα και ρωτάει τί οφείλει.- Πάτερ, ίσαι ιερώμενος, άνθρωπος του Θεού, δεν πορώ να σου πάρω λεφτά…- Ευχαριστώ κνο μου, του λέει ο παπάς και φευγει.. ο άλλο πρωί, πηγαίνοντας να ανοίξει, βλέπει κουρέας στο κατώφλι του μαγαζιού του ώδεκα χρυσά φλουριά!! ετά από μερικές μέρες,μπαίνει ένας ουδιστής καλόγερος για ξύρισμα και υάλισμα της καράφλας. Όταν ήρθε η ώρα να ληρώσει,τού λέει ο κουρέας.. Σε παρακαλώ, δεν θέλω λεφτά, είσαι νθρωπος χωρίς υπάρχοντα, είσαι νευματικός δάσκαλος, δεν θέλω λεφτά. ο άλλο πρωί, πηγαίνοντας ο κουρέας να νοίξει, βλέπει στο κατώφλι του μαγαζιού του ώδεκα χρυσά φλουριά!! ην επόμενη εβδομάδα μπαίνει ένας ραβίνος, ουρεύεται, πάει να πληρώσει και τού λέει ο ουρέας.. Ραβίνε μου, εσύ είσαι άνθρωπος του Θεού, ολύ σπουδαγμένος και σοφός, δεν μού ιτρέπεται να σου πάρω λεφτά. ο άλλο πρωί, πηγαίνοντας ν`ανοίξει, βρίσκει το κατώφλι του μαγαζιού του δώδεκα αβίνους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *