10:40 - 28/12/2011

Αλβανία-Σκάνδαλο: Ο αρχηγός της Αστυνομίας κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κρατικής Αστυνομίας, εκείνος ακριβώς που θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του εγκλήματος, είναι αυτός που ταξιδεύει με κλεμμένο αυτοκίνητο.» Και δεν είναι το μοναδικό. Πρόκειται για οχήματα τα οποία έχουν κλαπεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και εδώ χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους ηγέτες του κράτους. »Ο υπουργός Εσωτερικών, επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, κινούνται με αυτοκίνητα κλεμμένα ή αυτοκίνητα τα οποία έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία λόγω των προβλημάτων που είχαν οι ιδιοκτήτες τους με το νόμο».

Τα παραπάνω γράφει η εφημερίδα Shekulli/Αιώνας, των Τιράνων και επισημαίνει:
«Ο υπουργός Εσωτερικών Μπουγιάρ Νισάνι, εδώ και αρκετό καιρό κινείται με ένα αυτοκίνητο που έχει το εμπορικό σήμα «Mercedes Benz class S 500» με κινητήρα 5.000 κυβικών εκατοστών που είναι τρομερά πολυδάπανο όχημα. Το όχημα αυτό το χρησιμοποιεί ο Nishani εδώ και δύο χρόνια, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών. Έφυγε από το γραφείο του και όταν επέστρεψε την άνοιξη του τρέχοντος έτους πήρε πίσω το όχημα και το ξαναχρησιμοποιεί.
»Επίσης το όχημα που χρησιμοποιεί ο Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, Hysni Burgaj, ένα «Audi Q7» χρώμα μαύρο με πινακίδες «TR 4304 S» και με αυτό εισέρχεται στην αυλή της προεδρίας της Δημοκρατίας είναι κλεμμένο»…

«Ένα αυτοκίνητο επίσης, τύπου BMW X5 που βρίσκεται στην αυλή της Γενικής Διεύθυνσης της Αστυνομίας με πινακίδες “TR 0377 E” είναι αμφίβολο αφού με τις ίδιες πινακίδες παρουσιάστηκε ένα άλλο όχημα τύπου Mercedes ML»…Σύμφωνα με το αριθμό του σασί του «WDD221861A112090», φέρεται κλεμμένο από την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Το όχημα εκλάπη στις 29 Νοεμβρίου του 2007 από παρκινγκ του Βελιγραδίου.


(σημείωση: και άλλα τέτοια ‘ωραία’ μας γνωστοποιεί το μακροσκελές αλβανικό δημοσίευμα με μια πληθώρα κλεμμένων αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν οι ‘επίσημοι’ των Τιράνων).
Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*