Ακόμη ένα video εξοικείωσης των πολιτών με την τεχνολογία RFID.

σχόλιο ID-ont:
Ένα ακόμη video που παρουσιάζει με απλό και εύπεπτο τρόπο τα «πλεονεκτήματα» της τεχνολογίας RFID. Παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο πολίτης θα «εξυπηρετηθεί» με αυτήν την τεχνολογία.
Δεν αγνοεί την ανησυχία των αντιδρώντων όσον αφορά την ιδιωτικότητα και τον κίνδυνο που συνεπάγεται η τεχνολογία αυτή για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.


Σμικραίνει όμως αυτόν τον υπαρκτό, τεράστιο κίνδυνο, κάνοντας μια μικρή αναφορά σε αυτόν, μόνο λίγων δευτερολέπτων και αντιπαραθέτει την υποτιθέμενη προστασία που θα προσφέρει σε αυτό το θέμα η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την νομοθεσία που θα υιοθετήσει.


Λες και μπορεί η νομοθεσία να μας προστατέψει από τους κακόβουλους διαχειριστές των βάσεων δεδομένων ή από τους hackers που μπορούν να διαλύσουν κάθε «ασφαλή» βάση δεδομένων!


Αυτό το video είναι ακόμη μια απόδειξη για το πόσο φοβούνται την υγιή αντίδραση των ενημερωμένων πολιτών και γι’αυτό αρνούνται πεισματικά να πούνε όλη την αλήθεια στους πολίτες. Μόνο γλυκανάλατα video σαν κι αυτό δημιουργούν…


Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

πηγή

http://anti-aisthitika.blogspot.com Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *