Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:09 - 30/05/2013

Ακρόπολη 30 Μαΐου 1941 – Δύο φοιτητές αποκαθηλώνουν τη γερμανική σημαία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στα τέλη Μαΐου του 1941 είχε συμπληρωθεί ένας μήνας από την παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, που ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα με την κατάληψη της Κρήτης. Ο Μανώλης Γλέζος (9/9/1922) και ο Λάκης Σάντας (22/2/1922) ήταν δύο νεαροί φοιτητές, που δάκρυζαν, όπως και χιλιάδες Αθηναίοι, βλέποντας τη γερμανική σβάστικα να κυματίζει στην Ακρόπολη. Το χιτλερικό σύμβολο προκαλούσε την Ελληνική υπερηφάνεια. Έπρεπε, λοιπόν, να κατέβει…

Το παράτολμο σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό τους ένα ανοιξιάτικο σούρουπο στο Ζάππειο, καθώς αντίκριζαν την Ακρόπολη και στρώθηκαν στη δουλειά για να το υλοποιήσουν. Πήγαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη και διάβασαν ό,τι σχετικό με τον Ιερό Βράχο. Στη Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια ανακάλυψαν όλες τις σπηλιές και τις τρύπες της Ακρόπολης. Γρήγορα, αντιλήφθηκαν ότι η μόνη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γερμανούς φρουρούς ήταν μέσω του Πανδρόσειου Άντρου.

Το πρωί της 30ής Μαϊου 1941, ο Γλέζος και ο Σάντας πληροφορήθηκαν από το ραδιόφωνο ότι η Κρήτη είχε πέσει. Οι Γερμανοί με προκηρύξεις κόμπαζαν για το κατόρθωμά τους. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να δράσουν το ίδιο βράδυ. Όπλα δεν είχαν, παρά μόνο ένα φαναράκι κι ένα μαχαίρι. Η ώρα είχε φθάσει 9:30 το βράδυ. Η μικρή φρουρά της Ακρόπολης ήταν μαζεμένη στην είσοδο των Προπυλαίων και διασκέδαζε με νεαρές Ελληνίδες, που πουλούσαν τον ερωτά τους, πίνοντας μπύρες και μεθοκοπώντας.

Με άγνοια κινδύνου, πήδηξαν τα σύρματα, σύρθηκαν ως τη σπηλιά του Πανδρόσειου Άντρου και άρχισαν να σκαρφαλώνουν από τις σκαλωσιές, που είχαν φτιάξει οι αρχαιολόγοι για τις ανασκαφές. Φθάνοντας σε απόσταση ολίγων μέτρων από τον ιστό της σημαίας δεν αντιλήφθηκαν κανένα φρουρό και με γρήγορες κινήσεις κατέβασαν από τον ιστό το μισητό σύμβολο του ναζισμού.

Ήταν μία τεράστια σημαία, διαστάσεων 4×2 μ. Είχαν φθάσει πια μεσάνυχτα. Οι δύο «κομάντος» δίπλωσαν και πήραν μαζί τους τη σημαία και ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο απομακρύνθηκαν από την Ακρόπολη, χωρίς και πάλι να γίνουν αντιληπτοί από τους Γερμανούς, που συνέχιζαν τη διασκέδασή τους.

Με έκπληξη η γερμανική φρουρά αντιλήφθηκε νωρίς το πρωί ότι η σβάστικα έλειπε από τον ιστό. Οι γερμανικές αρχές πανικοβλημένες διέταξαν ανακρίσεις. Μόλις στις 11 το πρωί ανάρτησαν μια νέα σημαία στον κενό ιστό.

Γλέζος και Σάντας καταδικάσθηκαν ερήμην σε θάνατο, οι άνδρες της φρουράς εκτελέστηκαν, οι Έλληνες διοικητές των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους, ενώ για τους φύλακες της Ακρόπολης δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη αντιστασιακή πράξη στην κατεχόμενη Αθήνα, μία ενέργεια με συμβολικό χαρακτήρα, αλλά τεράστια απήχηση στο ηθικό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ιδρύθηκαν οι δύο μεγάλες αντιστασιακές οργανώσεις ΕΑΜ και ΕΔΕΣ.

Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, ο Μανώλης Γλέζος συνελήφθη τρεις φορές από τους Γερμανούς, φυλακίστηκε και κατόρθωσε να δραπετεύσει, ενώ ο Λάκης Σάντας ξέφυγε από τους διώκτες του και κατετάγη στον ΕΛΑΣ.

sansimera.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 5:18 ΜΜ

    Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις και ντοκουμέντα δεν πιστεύουμε τίποτα, για πείτε πότε έγινε γνωστή η πράξη του Κου Σαντα & Γλέζου..

    Φτάνει πια με τους κατασκευασμένους ήρωες, αν θέλουμε οι Έλληνες έχουμε πραγματικούς….

  2. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 6:26 ΜΜ

    ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ???????????

  3. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:00 ΜΜ

    opos poly sosta vlepoume stin oikona to manoli k ton laki na katevazoun ti simaia!

  4. τελικα ακομα δεν εχει λυθει η απορια μου. οι γερμανοι δεν κατεβαζαν τη σημαια μετα τη δυση του ηλιου?????

  5. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:40 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS
    30 Μαΐου 2013
    10 EKATOMIRIA ΕΛΛΗΝΕΣ αποκαθηλώνουν STOYS GERMANOUS TA SOBRAKA TOUS…

  6. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:45 ΜΜ

    Μη μασάτε και εσείς την παραμύθα ! Καμιά σημαία δεν αποκαθήλωσε ο Γλέζος ! ΟΛΕΣ οι σημαίες των στρατών κάθε βράδυ κατεβαίνουν απο τον ιστό! Αυτός το πολύ πολύ να κατέβασε την …ιδέα οτι πήρε την σημαία απο τους Γερμανούς ! Και έτσι εκμεταλεύτηκε τον "δράκο" και έγινε βολευτής και παίρνει δέκα χιλιάρικα τον μήνα στην υγεία των κορόιδων!—Λεωνίδας—

    • Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:30 ΜΜ

      …ακου δεκα χιλιαδες ευρω. τα καθηκια
      -Αυτο ηταν,ειναι και θα ειναι αιτια πολεμου.Τους ανεπροκοπους,επαγγελματιες τεμπεληδες,τους κανουμε και ηρωες.ΟΥΣΤ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ.

  7. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:10 ΜΜ

    sostoi!

  8. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 9:40 ΜΜ

    τιιιι;γκλετσος;αυτος που γουσταρει τους σκατογυφτους;
    ?

  9. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 10:26 ΜΜ

    fake!
    ρε συνεχίζετε το δούλεμα του Γλέζου; Νύχτα οι σημαίες υποστέλονται. αυτός πως την βρήκε στο κοντάρι;

  10. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 10:28 ΜΜ

    Ρε παιδιά να κατεβάσω και γω τη σημαία του πασόκ θα γίνω βολευτής σε 20 χρόνια να τα μασάω;

  11. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 10:40 ΜΜ

    Οπως ειπε καποιος απο τους προλαλησαντες χωρις αποδειξεις δεν πιστευω κι εγω τιποτα…και βεβαια σημαντικο ειναι το ποτε εγινε γνωστο αυτη η πραξη.Πως να πιστεψεις καποιον που ,ενω ηταν στην ΕΟΝ επι Μεταξα, να φωτογραφιζεται πανω απο το κουφαρι του χοτζα στην αλβανια,να φιλαει αγαλμα του Σταλιν στα χειλη,να ειναι εναντιον του να ανεγερθει προτομη του Μ.Αλεξανδρου στην Παρο γιατι ηταν λεει .."αντιδημοκρατης"κλπ..κλπ…Ελεος ρε παιιδια πια…υπαρχουν και καποιοι που εχουν ανοσια στο ψεκασμα!!!

  12. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 11:21 ΜΜ

    Χαχαχαχαχα!! Αν κατεβάσεις την σημαία του πασοκ !!!!
    Πολυ πετυχημένο σχόλιο 1.28

  13. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 11:42 ΜΜ

    Μπράβο στον ΄΄Ηρωα Γλέζο. Τότε κατέβασε την Γερμανική σημαία και μετά ανέβασε αυτός την Ελληνική? Αφού δεν πιστεύει στα σύμβολα τα ελληνικά και κυρίως στην σημαία, στο κόμμα που είναι τώρα θα κατεβάσουν τις αλληνικές σημαίες και στην θέση τους θα βάλουν πακιστανικές, αραβικές, τούρκικες κτλ. Μπράβο Γλέζο. Το θυμάσε άραγε και συ γιατί το έκανες τότε ή ξεμοράθηκες τελείως????

  14. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:26 ΠΜ

    1ον Η γερμανικη σημαια δεν κατεβαινε απ τον ιστο.
    2ον Υπαρχει σχετικη αναφορα εφημεριδων της εποχης
    3ον οσοι δεν το πιστευται ειναι επειδη ειστε ΝΕΟΝΑΖΙ και στεχοχωριεστε για τους παπουδες σας τους γερμανοτσολιαδες

    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

  15. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:28 ΠΜ

    Εσείς που λέτε για "αποδείξεις" πείτε με αποδείξεις για τον Κολοκοτρωνη που πριν το 21 συνεργαζονταν με τους Τουρκους πασάδες (αρματωλός).

    Ζώα νεοναζί ψόφος

  16. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:29 ΠΜ

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΤΑΙ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ …. ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

  17. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:30 ΠΜ

    @Λεωνίδας

    Τράβα να βρείς τον παππού σου τον γερμανοτσόλιά στον μελιγαλά προδότη !!!!!!!!!!

  18. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 9:51 ΠΜ

    ο ΜΟΝΟΣ ηρωας ήταν και ΕΙΝΑΙ ο τσολιάς ΚΩΝΣ. ΚΟΥΚΙΔΗΣ που στις 27 Απριλίου του 1941 Πέφτοντας απο τον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως τυλιγμένος με το σύμβολο της Ελευθερίας ,μη δεχόμενος να το παραδώσει…Την Ελληνική σημαία…!!
    ΠΟΙΟΣ ΓΛΕΖΟΣ που εβαλε βετο να ΜΗΝ γινει το αγαλμα του Μ. ΑΛΑΕΞΑΝΔΡΟΥ στην ΠΑΡΟ …..ΕΛΛΗΝΕΣ ηρωες;;;…..

  19. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 10:50 ΠΜ

    Εσύ στο 11:28 μην νομίζεις πως ο Κολοκοτρώνης είχε πολύ μυαλό,αν είχε αντι να ξεσηκώσει το γένος και να το απελευθερώσει στη συνέχεια για να μπορούν σήμερα να μας κυβερνούν Σαμαράδες και λοιποί δοσίλογοι δήθεν εθνοσωτήρες, αν είχε το ξανατονίζω θα συνέχιζε τα αλισβερίσια με τους πασάδες και θα φρόντιζε για την ευημερία του, μπορεί να ήταν καλός στρατηγός δεν ήταν όμως διορατικός για να μπορέσει να προβλέψει τι κωλοφάρα και τι ραγιάδες ήθελε να σώσει.
    Βενιζέλοι (παλιός και σύγχρονος)Γλέζηδες,Καραμανλήδες,Παπανδρέιδες, Μητσοτάκηδες και πολλοί άλλοι δεν υπήρξαν ποτέ εθνοσωτήρες αλλά εθνοπροδότες, αυτή είναι η αλήθεια. οι πραγματικοί ήρωες ήταν οι άνθρωποι που ποτε δεν αναδείχτηκαν ως ήρωες και οι πράξεις τους ήταν ανιδιοτελείς και με αγάπη προς την πατρίδα, όπως οι αφανείς ήρωες του '40 και του '21.

  20. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 9:03 ΜΜ

    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΜΈΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΑΧΡΙ ΠΡΩΪΑΣ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑΝ. ΑΠΛΩς ΤΗΝ ΗΡΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.
    ΕΠΑΙΝΕΤΗ Η ΠΡΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΚΙΔΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΠΛΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩς ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟΝ. ΜΟΛΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΠΛΩΣΕ, ΕΤΥΛΙΧΘΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΚΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΡΡΙΦΘΗ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΝ ΟΥΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΥΚΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΗΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΟ ΕΡΥΘΡΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ

    ΛΑΒΡΥΣ

  21. Φτάνει πιά με αυτό το παραμύθι. Κουραστήκαμε. Εδώ σε λίγο θα αμφισβητηθή το 1821, επειδή δεν υπήρχαν κομμουνιστές τότε, ακόμα θα πιστεύουμε το αριστερό παραμύθι.Έλεος πιά.

  22. Ανώνυμος 06/09/2013 @ 9:19 ΠΜ

    καταρχην ο καραγκιοζης που γραφει εαμ ελας μελιγαλας πρεπει να ξερει ο -δεν ξερω πως να τον χαρακτηρισω για να μη κοπει το μηνυμα-οτι στον μελιγαλα εκτος απο τουςστρατιωτες που πεθαναν σφαγιαστηκαν και εκατονταδες μωρα, παιδια και γυναικες.αν παλιοκουμουνο αυτη ειναι η ιδεολογια σου τι να πω.σου ευχομαι αν εχεις παιδια να ειναι παντα καλα και να μη ζησουν κατι τετοιο.τη γυναικα σου αν θελεις -που θελεις-δωστην σε κανενα αφρικανοπακιστανοαλβανο να στην ξεσκισει.παρε και κανενα φραγκακι,μην πιανεσαι μαλα@@@ς.τωρα οσο αναφορα το περιστατικο,εχω καποιες αποριες.
    α)αφου οι σημαιες παντου και παντα κατεβαινουν απο τους ιστους το βραδυ πως αυτη δεν κατεβηκε;
    β)η σημαια αυτη ειναι-αν ειναι αληθεια-το μεγαλυτερο ψυχολογικα τουλαχιστον λαφυρο απο την ναζιστικη γερμανια και θα επρεπε αν οχι απο τοτε μετα τον πολεμο να την εχουμε σε περιοπτη θεση και να καμαρωνουμε την ηρωικη πραξη.ετσι δεν ειναι;που ειναι λοιπον αυτη η σημαια;
    γ)γιατι απο την επομενη μερα καταδικαστηκαν ο μπαρμπαγλεζος-ο τιμητης του χοτζα και της αδερφης του κεμαλ- και ο σαντας;που ηξεραν οι βρωμοναζι οτι το εκαναν αυτοι;
    δ)γιατι μεχρι και το θανατο του σαντα γλεζος και σαντας ηταν στα μαχαιρια και δεν μιλουσαν καν ο ενας στον αλλο;
    και ε) γιατι γαμ@ την πο@ταν@ μου ειναι ηρωικο αυτο-που ειναι αν εγινε-και δεν ειναι ηρωικη η πραξη του ευζωνα Κουκιδη που τυλιχτικε με την γαλανολευκη και επεσε απο την Ακροπολη παρα τα απολειφαδια της αριστερας με δεξιες τσεπες και τα δεξια με αριστερες πεποιθησεις λενε οτι ειναι μυθος,οπως το κρυφο σχολειο,το Ζαλογγο,ο συνωστισμος στη Σμυρνη,η Γενοκτονια της πιο αρχιδατης επιτρεψτε μου αν και δεν ειμαι Ελληνικης Φυλης των Ποντιων;
    απαντηστε μου τεκμιριωμενα-σιγα μη μπορειτε-σε ολα αυτα και το ξανασυζηταμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*