ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ

Α.Μ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ = ΤΡΕΙΣ ΛΙθΙΚΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ = ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ = ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ θΑΥΜΑ = ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑθΗΝΩΝ = ΙΣΟΨΗΦΙΑ = ΝΙΚΟΣ KΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΤΗΛΕΠΑθΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ = ΧΡΥΣΟΛΙθΟΙ = 1499

Ο αριθμός 1499 της παραπάνω εξίσωσης μπορεί να γραφεί με την εξής ισάξια αριθμητική παράσταση:
Πχ 477 = Πχ (327 + 150) (1) 
(όπου Π= 3,14)

Παρατηρούμε ότι η εξίσωση (1) παριστάνει δυο εξωτερικά εφαπτόμενους κύκλους με διαμέτρους αντίστοιχα 327 και 150, που περικλείονται από ένα τρίτο κύκλο διαμέτρου 477 (βλ. σχήμα). Όσο ακριβώς είναι το άθροισμα των διαμέτρων των δυο άλλων κύκλων. 

Επιπλέον παραθέτουμε και άλλες λεξαριθμικές ισοψηφίες που σχετίζονται με την αρχική λεξαριθμική ισοψηφία:

ΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙ = ΙΗΣΟΥΣ = 888Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ =  Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ  =  ΜΗΚΟΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ = ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ = 2294 iokh

Κατοχικά νέα: O ταχυδρόμος παρέδωσε τον φάκελο..

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *