Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:52 - 21/02/2013

Ακούτε πως μας καλούν οι σειρήνες της Νέας Τάξης ; Ένα σχόλιο στην ανάρτηση “ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ … ΤΟΥ JONATHAN LIVINGSTON‏” που πρέπει να διαβάσετε !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πρίν διαβάσετε το σχόλιο πρέπει να δείτε την ανάρτηση

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ … ΤΟΥ JONATHAN LIVINGSTON‏

Ακούτε πως μας καλούν οι σειρήνες της Νέας Τάξης;

1) Μια κοινωνία όπου δεν θα υπήρχαν κοινωνικές τάξεις , δεν θα υπήρχε ιδιοκτησία, λένε, -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, η κάθε μορφή ιδιοκτησίας θα θεωρείται κοινωνική αδικία ,Ατζέντα 21

2) δε θα υπήρχε χρήμα λένε-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ

3) δεν θα υπήρχε κατευθυνόμενη και επί πληρωμή εκπαίδευση, λένε-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ , οι παραβάτες θα διώκονται από τον νόμο, μόνο η παγκόσμια κοινότητα θα εκπαιδεύει και θα μορφώνει το άτομο όπως θέλει, Ατζέντα 21

4) Τα μέσα παραγωγής και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές , θα είναι υποταγμένες στις ανάγκες και στο συμφέρον του συνόλου, λένε- Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, δηλαδή το νερό, το κρέας ,τα τρόφιμα και κάθε μορφής ενέργεια ,Ατζέντα 21

5) Σε μια τέτοια κοινωνία, θα προϋπόθετε ένα ανθρώπινο είδος απαλλαγμένο από εγωισμό , ιδιοτέλεια , μνησικακία , εγωκεντρισμό και άλλα τέτοια ευτελή πάθη, λένε-ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ

6)Θα μπορούσε ο καθένας να δουλεύει όσο επιθυμεί και αν το επιθυμεί αλλά και να τρώει δωρεάν ,όσο θέλει, όμως -ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ είπε ο Θεός στον άνθρωπο…!

Θωμαη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ 02/21/2013 @ 11:57 ΜΜ

    Από ποιό μέρος τον ξεθάψατε αυτόν; Δεν ψόφησε ακόμα; Αυτός ήταν Εβραίος συγγραφέας Ricahard Bach του Μαρξιστικού παραμυθιού της αχαλίνωτης δήθεν ελευθερίας με τίτλο "Ιωνάθαν Γλάρος" και το τραγούδησε ο επίσης Εβραίος, Νήλ Ντάϊμον,αφού επί τρία χρόνια κανένας εκδοτικός οίκος της Αμερικής δεν αναλάμβανε την έκδοσή του. Πάντως ο "jonathan Livingstone seagyl" είναι το ίδιο πρόσωπο με τον συγγραφέα. Δέστε από πότε οι σιωνιστές, έσπερναν την ιδέα της παγκοσμιοποίησης και πόσοι αφελείς δεν αγόραζαν τους δίσκους που κυκλοφόρησε και τα βιβλία τους!

  2. Ανώνυμος 02/22/2013 @ 6:53 ΜΜ

    Λεωνιδας,συμφωνω.Ωραιος…

  3. Ετσ' ετσ' οπως τα λεει ο/η Θωμαη. Ειπε ο.. ΘΕΟΣ !!!!!!!!! με τον ιδρωτα σου θα βγαζεις το ψωμι σου. Μηπως αποδεχομενοι αυτο, να αποδεχτουμε και την ξευτιλισμενη θεση της γυναικας οπως ολοι οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ως ερμηνευτες του λογου του ΘΕΟΥ πρεσβευουν? Κι απο ΠΟΤΕ βρε ΔΟΓΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΙ
    1) Μια αταξικη κοινωνια αντιβαινει τον λογο του ΘΕΟΥ σας?
    Που το ειπε κι αν το ειπε τον ακουσατε αυτοπροσωπους ή δια τινος "ΑΓΙΟΥ" messenger-πρεοφητη?
    Και απο ποτε αταξικη κοινωνια σημαινει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ τις μαλακιες που διακηρυσσει η ΝΤΠ με την γαμημενη ατζεντα της. ΤΙ στο διαολο σε χαλαει το κριτηριο που ξεχωριζει τους ανθρωπους να ειναι π.χ. τα εμφυτα ταλεντα τους, αλλος στη μουσικη, αλλος στη γεωργια, αλλος ξυλουργος, αλλος θεραπευτης, κλπ. Και σε καμια περιπτωση δεν ισχυριζομαι οτι οι ανθρωποι ειναι ισοι μεταξυ τους. ΑΥΤΟ!! κι αν ειναι Νεοταξιτικη σαχλαμαρα!
    2) Δεν θα υπηρχε χρημα. Αυτο που καταλαβε του πιστο και υποταγμενο στο ΘΕΟ σου μυαλο, ειναι το ηλεκτρονικο χρημα, το τσιπαρισμα. Ημαρτον που λεει κι ο Γεωργιου!
    3) Δεν θα υπήρχε κατευθυνόμενη και επί πληρωμή εκπαίδευση. Αντε παλι. Ντεμεκ ρε παιδι μου, αυτο δεν μπορει να σημαινει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρα μοναχα ΝΤΠ και ατζεντα 21. Οχι οχι, η εκπαιδευση (για παιδεια….. ας τ' αφησουμε καλυτερα) ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ, δηλαδη να σου μαθαινουν αυτα που ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ οτι πρεπει να ξερεις, οπως ο ΘΕΟΣ σου αλλωστε με την απαγορευση της γνωσης. Πιστο στην εντολη του ΘΕΟΥ αμνοεριφιο, μηπως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι επι πληρωμη ως ποινη επειδη ακριβως η γνωση ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ?
    4) Τα μέσα παραγωγής και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές , θα είναι υποταγμένες στις ανάγκες και στο συμφέρον του συνόλου.
    ΦΡΙΚΗΗΗΗ!!! Τιιιι??? να μου παρουν το σπιτι, το αμαξι, το κοτεο, το εξοχικο, το σωβρακο μου??? Που εχω φτυσει αιμα για να τα αποκτησω? Μα ο ΘΕΟΣ σου ειπε να χυνεις μοναχα ιδρωτα, οχι ΚΑΙ αιμα!!! Να μην εχεις κατι δικο σου? ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ως ΙΔΙΩΤΗΣ? Ξερεις……… οι αγγλοσαξωνες κρατησαν την αρχικη σημασια της λεξης ιδιωτης που σημαινει IDIOT.
    Τωρα….. αν το κοινοκτημοσυνη η ΝΤΠ στο πασαρει οπως στο πλασαρει και χανεις την "μπαλα", μαθε τα βασικα περι προπαγανδας.
    5) Σε μια τέτοια κοινωνία, θα προϋπόθετε ένα ανθρώπινο είδος απαλλαγμένο από εγωισμό , ιδιοτέλεια , μνησικακία , εγωκεντρισμό και άλλα τέτοια ευτελή πάθη, λένε-ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.
    Δηλαδη ΤΙ μας τσαμπουνας τωρα??!!! Οτι τα ΜΟΝΑ (συν)αισθηματα που μπορει να εχει ενας ανθρωπος ειναι τα παραπανω? Συνεπως ΑΝ και οταν εκλειψουν θα καταντησει ενα αβουλο κρεας??? Συμπερασμα: Δεν υπαρχει ΑΓΑΠΗ, ΑΝΑΤΑΣΗ, ΑΓΑΛΙΑΣΗ, ΧΑΡΑ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ, ΚΛΠ.
    ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Συ εμμεσως πλην σαφεστατα ειπας!
    6) είπε ο Θεός στον άνθρωπο…!
    Σου ορκιζομαι οτι εμενα προσωπικα ΠΟΤΕ δεν μου ειπε κατι ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ. ΜΟΝΟΣ μου γνωριζω, εχω την ελαχιστη, την στοιχειωδη γνωση, να μην κανω σε αλλους (οχι μονο ανθρωπους, αλλα και ζωα) αυτο που δεν θελω να μου κανουν.
    Δεν κλεβω, δεν εξουσιαζω, δεν υποτασσω, δεν πληγωνω, δεν προσβαλλω, δεν εξευτελιζω, δεν δεν δεν …. οχι επειδη ειμαι αγιος, αλλα επειδη δεν θελω να μου τα κανουν.
    Ο ΘΕΟΣ σου (στην δευτερη edition του) ειπε "αγαπα τον πλησιον σου ως εαυτον". Πες μου τωρα. Καθε φορα που σου ζηταει κατι ο εαυτος σου, του ζητας χρηματα? Του λες να πεσει κατω και να παρει εκατο καμψεις? Αν ναι, τοτε καλα κανεις και τα κανεις στους αλλους.
    Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι πιστευεις στο ΘΕΟ. Μονο που -σε αντιθεση με σενα, ξερω και το ονομα του και την ουσια του. Μιλαω για τον ΘΕΟ σου και μονον, Για τους αλλους θεους των αλλων ανθρωπων δεν ξερω. Ο δικος σου λεγεται ΧΡΗΜΑ και η ουσια του ειναι ΤΙΠΟΤΑ!

  4. Ασε που σας διαφευγει το γεγονος οτι η ΝΤΠ εχει ελληνικες ριζες απο την αρχαιοτητα με πτωτους διδηαντες τον Σωκρατη και κυριως τον Διογενη τον κυνικο, οταν δηλωναν πολιτες του κοσμου και απαξιωναν, (με τον Διογενη να φτυνει στα μουτρα τους ο,ποιους θεσμους), παραδοσεις θρησκειες ηθη και εθιμα.
    Ασφαλως κι ενας θεος ποιμενας, τι αλλο θα εχει παρα ενα ποιμνιο! Οσο ελευθερα ειναι τα γιδια και τα προβατα του ποιμενα-τσοπανη, αλλο τοσο ειναι και το ανθρωποποιπνιο. Και φυσικα το τελος ποιμνιου ειναι ολοφανερο καθε πασχα, αλλα ποιος μπορει να δει το προφανες!

  5. Ανώνυμος 12/11/2014 @ 6:22 ΠΜ

    Ενας ακόμα ηλίθιος σχολιαστής που με την πολυλογία του νομίζει ότι θα ακουστεί. Από την πρώτη γραμμή φαίνεται η σαχλαμάρα σου.Δε βαριέσαι να γράφεις τόσες πολλές σαχλαμάρες, πιο καλά κοιμίσου με τα μάτια ανοιχτά, όπως έχεις συνηθίσει να κάνεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*