12:07 - 21/01/2015

”ΑΚΟΥΣΕ “ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ” ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ”!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ . ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΕΑ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ…… “ΡΩΣΟΙ” ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Πέρασε και ο Δεκέμβριος και η άκαρπη εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, πέρασε και ο Ιανουάριος και φθάνουμε τώρα σε τρεις μέρες, να πηγαίνουμε να ψηφίσουμε σε εθνικές εκλογές, για να αναδείξουμε, ή για να μας αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση.

Αλήθεια, έχετε την εντύπωση ότι είστε ο “κυρίαρχος λαός”; Έχετε την εντύπωση ότι αυτό που θα ψηφίσετε είναι η δική σας επιλογή; Έχετε την εντύπωση πως δεν σας έχουν επηρεάσει, οι δημοσιογράφοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι φοβέρες και τα παραμύθια των δημοσκοπήσεων, που είναι μία ψεύτικη και καθημερινή πλύση εγκεφάλου;

Αλήθεια, ξέρετε μήπως τον εκλογικό νόμο αυτών των εκλογών και τις παγίδες του; Ξέρετε μήπως πως πρίν από το 2010, τα δύο κόμματα εξουσίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συγκέντρωναν και τα δύο μαζί 255 έδρες; Ξέρετε πως στις εκλογές του 2012 και τα δύο μαζί πήραν 99 έδρες, αλλά με τα “μαγειρέματα” του εκλογικού νόμου, κυβέρνησαν μέχρι σήμερα;

Αλήθεια, ξέρετε μήπως, πως κατά 90%, ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; Σας κοροϊδεύουν και σας παραμυθιάζουν οι “παπαγάλοι” στα ΜΜΕ αλλά και στα μπλόγκ , για να ψηφίσετε με ψυχραιμία, μέ σκέψη, με σύνεση, για το μέλλον των παιδιών σου, κ.λπ. κ.λ.π. κ.λ.π., αλλά δεν σας λέει κανένας, πως ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αν ψηφίσουμε οποιονδήποτε από τους υποψηφίους που μας ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΡΟΩΘΟΥΝ τα συστημικά ΜΜΕ είναι το ίδιο. Γιατί θα συνεργαστούν πάλι μεταξύ τους, σε μία ίδια ανθελληνική κυβέρνηση, προς το χειρότερο.

Αν ψηφίσουμε λευκό, ή άκυρο είναι το ίδιο, γιατί αυτοί οι ψήφοι δεν καταμετρούνται και έτσι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος.

Αν ψηφίσουμε μικρότερα κόμματα και αυτά δεν περάσουν την βάση του 3% , πάλι είναι το ίδιο, γιατί δεν προσμετρώνται στο αποτέλεσμα, αφού αυτοί οι ψήφοι δεν θα κερδίσουν καμία βουλευτική έδρα. Πάλι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος και παίρνει εκείνο τις έδρες.

Αν απέχουμε και δεν ψηφίσουμε καθόλου, αφού ότι και να ψηφίσουμε τους βολεύει, πάλι είναι το ίδιο, γιατί μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το πρώτο κόμμα, αφού τα ποσοστά του, θα καταμετρηθούν, με βάση το όποιο ποσοστό συμμετοχής και όχι με βάση το εκλογικό σώμα.

Δηλαδή αν έχουμε 10.000.000 εγγεγραμμένους και ψηφίσουν τα 5.000.000, αν λάβει το πρώτο κόμμα 2 εκατ. Ψήφους έχει πάρει το 40% και κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ενώ αν ψηφίσουν όλοι, τότε έχει 20%. Αλλά και αν το ποσοστό συμμετοχής είναι κάτω του 50%, δεν υπάρχει ούτε στο Σύνταγμα, ούτε στον εκλογικό νόμο, καμία διάταξη που να προβλέπει την ακύρωση των εκλογών. Είναι φτιαγμένος κατά το Αμερικάνικο σύστημα που και το 20% να ψηφίσει, βγάζει κυβέρνηση. Το κατάλαβες αυτό “κυρίαρχε λαέ”;

Τις φτιάχνουν λοιπόν τις εκλογές “μονά-ζυγά” δικά τους. Αυτό όμως δεν στο λέει κανένας “παπαγάλος” των ΜΜΕ.

Και γιατί να σας το πούνε; Για να ξυπνήσετε; Μα αν ξυπνήσετε εσείς, από που θα τρώνε αυτοί; Οι Χατζηνικολάου, οι Πρετεντέρηδες και όλοι αυτοί που σας “ενημερώνουν” είναι “καλοταϊσμένοι” και αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πει κρίση. Αλίμονο από τα 6.5 εκατομμύρια των Ελλήνων που τους έχουν εξαθλιώσει και τους ξεζουμίζουν καθημερινά. Αλίμονο από τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Αλίμονο από τους Έλληνες που έπεσαν στις παγίδες τους και σήμερα περιμένουν στα συσσίτια για ένα πιάτο φαΐ. Και αλίμονο στις χιλιάδες των Ελλήνων που δεν άντεξαν και αυτοκτόνησαν και στις οικογένειές που άφησαν πίσω τους. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;

Αλλά όλοι αυτοί οι καλοταϊσμένοι “παπαγάλοι” , σας λένε να μην τα σκέφτεσtε αυτά, για να μην ψηφίσεις με οργή. Ξεχάστε τα λοιπόν όλα, και να πάτε να ψηφίσετε τους ίδιους.

Δεν πρέπει λοιπόν να θυμώνετε, με αυτά που έχουν κάνει. Πρέπει να πάτε να ψηφίσετε “ήρεμα” σαν να μην τρέχει τίποτα. Και να ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ καταλάβατε; Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί. Τους ίδιους.

Η Ελλάδα πεινάει και πεθαίνει και όλα τα καλοταϊσμένα “παπαγαλάκια” κάνουν εκπομπές και μιλάνε ήρεμα, σαν να μην έχει γίνει τίποτα σε αυτόν τον τόπο, προβάλλοντας ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που έφεραν την καταστροφή.

Ο Χατζηνικολάου τους καλεί όλους και μοιράζει “συγχωροχάρτια”. Όλοι αυτοί σας κάνουν πλύση εγκεφάλου για ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ και να πάτε να ψηφίσετε σαν “φυτά”, που δεν καταλαβαίνουν και δεν θυμούνται τίποτα.

Σίγουρα η οργή δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, αλλά η ΑΜΝΗΣΙΑ είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Να μην ψηφίσουμε με οργή, αλλά ούτε σαν ΦΥΤΑ που δεν θυμούνται.

Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί όμως, το έχουν φτιαγμένο το σύστημα, για να την κρατάνε την Ελλάδα. Οπότε κατά 90% ότι και να κάνετε, γι’ αυτούς είναι το ίδιο, και εσείς θα τρώτε την κοροϊδία και την “φόλα” του “κυρίαρχου λαού”.

ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ “ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ” ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Tώρα λοιπόν, έχουν αποφασίσει να φέρουν για κυβέρνηση στην Ελλάδα, ένα τσούρμο από άθεους Χριστιανομάχους και ανθέλληνες. Όχι βέβαια ότι οι προηγούμενοι ήταν Χριστιανοί ή φιλέλληνες, αλλά αυτοί τώρα είναι δηλωμένοι. Αυτή η Κυβέρνηση βέβαια είναι σχεδιασμένη πρίν από τις εκλογές του 2012 και διαθέτω στο αρχείο μου πλήθος στοιχείων και δημοσιευμάτων, που το προετοίμαζαν.

Η κάθε κυβέρνηση προχωράει το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το σημείο που βλέπει ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται “επικίνδυνα” γι’ αυτήν. Δηλαδή μέχρι εκεί που καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίρνει και άλλα μέτρα κατά των Ελλήνων, γιατί θα τους καταλάβουν και οι ηλίθιοι και τότε θα τους πάρουν με τις πέτρες.

Αυτό δεν το θέλουν, γιατί αν δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη κατάσταση, μπορεί να ξεφύγει ο έλεγχος της επόμενης κυβέρνησης.

Αποχωρούν λοιπόν όμορφα και ωραία και παραχωρούν την σκυτάλη στην επόμενη κυβέρνηση, που όπως και οι προηγούμενες θα συνεχίσει το σχέδιο διάλυσης της χώρας.

Οι εκλογές όμως, είναι και ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ της προηγούμενης συγκυβέρνησης, που με αυτόν τον τρόπο, δραπετεύει από την επικίνδυνη ζώνη και αφήνει πίσω της τα εγκλήματα που διέπραξε κατά του λαού.

Η κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων του Σύριζα που θέλουν να φέρουν, έρχεται για να ολοκληρώσει την διάλυση της χώρας. Αυτό δεν θα γίνει φυσικά με νέα επώδυνα μέτρα , αλλά με την διαφαινόμενη πτώχευση, την οποία φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι κακοί Γερμανοί, που σταμάτησαν την χρηματοδότηση.

Ακούστε. Υπάρχει μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν την έχει πει κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ κανένας από τους “παπαγάλους”.

Η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να μην πτωχεύσει και να συνεχίσει να πληρώνει κανονικά μισθούς και συντάξεις και να μην κάνει καμία στάση πληρωμών, ακόμα και αν σταματήσει η εξωτερική χρηματοδότηση, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αυτό όμως που πρέπει να γίνει, είναι να ΠΑΨΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να καταθέτει όλα τα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, στον ειδικό λογαριασμό ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΕΞΩ.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, πολύ ευγενικά, στα…. “παλαιά μας υποδήματα” αν μας κόψουν τα ΔΑΝΕΙΑ. H Eλλάδα έχει περισσότερα από οκτώ δις ευρώ Δημόσια έσοδα τον μήνα, τα οποία ΦΤΑΝΟΥΝ και ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ για τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ανάγκες της χώρας.
Αν ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ οποιαδήποτε κυβέρνηση το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, δύο πράγματα πρέπει να κάνει.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΔΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, στον λογαριασμό που τα ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ για τη διόγκωση του ελλείμματος το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, που αυτό ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ την χώρα στο ΔΝΤ.

Δεν θέλει λοιπόν να γίνουν πολλά. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ και η Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ.

Αυτό όμως δεν το κάνει κανένας, γιατί είναι ΟΛΟΙ πουλημένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και “τσιράκια” της “Νέας Τάξης”.
Oι άθεοι του Σύριζα λοιπόν, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, αλλά για να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ με την ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ συγκυβέρνηση και να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ; Η για τον ειδικό λογαριασμό που φυγαδεύει τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου;

Κοτούλες και γατούλες σε αυτά τα θέματα που ΚΑΙΝΕ, αλλά που αν θέλουν ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ την Ελλάδα.

Τους φέρνουν λοιπόν για να τελειώσουν την χώρα και να μην το χρεωθεί αυτό, ΟΥΤΕ η νέα κυβέρνηση ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, που θα λέει: “εμείς δεν φταίμε, “καμένη γή” βρήκαμε και μας πούλησε η Ευρώπη”, αλλά να μην το χρεωθεί ΟΥΤΕ και η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θα έχει ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ και θα λένε τότε, “εμείς δεν φταίμε, σας τα λέγαμε. Ο ΣΎΡΙΖΑ φταίει”.

Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

Αυτό φυσικά θα φέρει την Ελλάδα εκτός Ε.Ε. και αυτό γνωρίζει η Ρωσία και μιλάει για την ΕΞΟΔΟ της Ελλάδος από την Ε.Ε.

Τώρα ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ, έχουν ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Ή θα συνεχίσουν να στέλνουν νταλίκες με χρήμα στην Ελλάδα, για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ρευστότητας, ούτε στις Τράπεζες ούτε στο Δημόσιο, Η ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

Τώρα, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ την Κυριακή, μπορείτε να πάτε και να ψηφίσετε ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
Έτσι και αλλοιώς, εσείς είστε ο…. “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ”.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (27)

 1. 0
  0
  Δεν τους παω τους αριστερους γιατι ειναι γιαλαντζι αριστεροι, αλλα ουτε και δεξιος ειμαι διοτι οι προγονοι αυτων δολοφονησαν τον Καποδιστρια και πιστευω ειναι ενα καλο επιχειρημα για να τους θεωρω εμετικους. Αλλα αν σταθεις απεναντι απο το υπνοκουτι και μελετησεις τους δημοσιοκαφρους, θα δεις μια νευρικοτητα τις τελευταιες μερες, ειδικα τους ''αντιμνημονιακους'' οταν βλεπουν οτι κατι μαγειρευεται και δεν θα ειναι καθολου υπερ τους στο μελλον. Δεν γουσταρω ΣΥΡΙΖΑ γιατι το θεωρω ενα ακομη φασιστικο αποκομμα στο Ελληνικο γιγνεσθαι, αυτοι ομως που ηδη βρισκονται στα ψηλα βαθρα θελω να εξα'υ'λωθουν απο προσωπου Ελληνων!
 2. 0
  0
  ΦΙΛΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΟΣΜΟ…..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ…ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ….ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΥΠΕΡ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΤΛ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ……..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 1416.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…..ΤΟ 1416 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ…..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……..
 3. 0
  0
  "Αν ψηφίσουμε οποιονδήποτε από τους υποψηφίους που μας ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΡΟΩΘΟΥΝ τα συστημικά ΜΜΕ είναι το ίδιο"

  ΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
 4. 0
  0
  καλα το ξεκινησες αλλα το χαλασες με την θρησκεια ………………….σε θελουν χριστιανοταλιμπαν με το κεφαλι κατω .σε θελουν αμορφωτο χριστιανο να μισεις τους θεους σου τους προγονους σου,και οτιδήποτε Ελληνικο ,σε θελουν να καταστρέφεις να βεβηλωνεις οτιδήποτε κινειται στην αρμονια του σύμπαντος και γενικα σε θελουν ρωμιο……………ωριων
 5. 0
  0
  λαμπροπουλε αη λαβ γιου
 6. 0
  0
  Και συμπληρώνω στα οσα γράφεις… Δεν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚη η ΝΟΔΟΥΛΑ Άνοιξη.. ΑΛΛΑ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΜΜε μαριονέτες, Και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Του ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ.. Και ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ οεγκεφαλος Του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Στον Τόπο ΕΣΤΕΙΛΕ Τον απευθείας ΔΙΑΔΟΚΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚ_ΠΟΤΑΜΟ Ως ΕΓΓΥΗΤΗ Να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Χωρίς να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ Του ΣΙΜΗΤΟΠΑΠΟΥΛΟΜΠΕΝΑΚΗ ΡΕΠΟΥΣΤΗ Σχέδιο της Ευρώπης των τραπεζών ανηψιο της Δάφνης συζύγου του ΣΙΜΗΤοχριστοδουλοφαγου ο έτερος καπαδοκης ροδοσταυρομασωνος ηγετικό στέλεχος γύρο λόγος χαζοχαρουμενο ΓΑΠ από το Καστελόριζο πρόδωσε κι εκεί θα γυρίσει φέρνοντας τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ μη έχοντας ασυλια λόγω μη εκλογής σύγχρονος Αλκιβιάδης σε Μαστουροχασισι έκδοση… Όσο για τη χρυσή αυγη υποστηρίζουν γιατίααδικήθηκε όπως ο παναγουλης τατσοπουλος είμαστε όλοι χρυσή αυγη χωρίς ορυοδοξια και βυζαντινό που είναι ο εθνικισμός … Τα είκοσι εκατομμύρια Έλληνες της Τουρκίας κρυφτό τι θα τους κάνουμε ο Έλληνας είναι ηγέτης του πνεύματος και δεν στοιχιζετε πίσω από λουζερ Στάλιν και Χίτλερ…. Ψηλά το κεφάλι Βυζάντιο και πάλι.
 7. 0
  0
  ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ την Κυριακή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 8. 0
  0
  "ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ;"
  Ορίστε η απάντηση:
  https://www.google.gr/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%95%CE%9B%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4

  και αυτό "Η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να μην πτωχεύσει και να συνεχίσει να πληρώνει κανονικά μισθούς και συντάξεις και να μην κάνει καμία στάση πληρωμών, ακόμα και αν σταματήσει η εξωτερική χρηματοδότηση, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ." το λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Επίσης:
  https://www.google.gr/search?num=100&safe=off&espv=2&q=%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF&oq=%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF&gs_l

 9. 0
  0
  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΈΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ! ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ;;; ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!!! ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΚΡΥΦΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ !!!! ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ !!!! ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. 0
  0
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ….

  ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ Ο Κος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: "ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ την Κυριακή….."

  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κου ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ (ΠΑΡΌΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "επιβεβλημένη αναγκαιότητα την εθνική ομοψυχία, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων όλων όσων επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας και του έθνους μας. ……."

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ Ή ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΦΟΒΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ…..

  ΙΩ
 11. 0
  0
  ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.
  KAI ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 2:38
 12. 0
  0
  ΑΝΩΝΥΜΕ 2.50 Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΚΑΓΚΑΣ
 13. 0
  0
  ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΑΥΛΟ Η ΠΑΥΛΟ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ Η ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΟΡΑΘΕΙΣΑΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΨΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ.
  ΔΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΣΟΥ. ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΠΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΞΥΠΝΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
 14. 0
  0
  Γιαννάκη …. μισές αλήθειες, τι μας βγάζουν ;;;;;;;;;;

  Ας τα πω άλλη μια φορά, αν και πάλι την ώρα μου θα χάσω,
  και βέβαια αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε σένα,
  αλλά σε όλα τα κοθόνια αυτού του τόπου,
  που είναι ….. κακά τα ψέματα,
  σχεδόν το σύνολο των εδώ διαβιούντων,
  εξαιρέσει μόνο κάποιων λίγων, πολύ λίγων,
  και σκασμός, σας αρέσει δεν σας αρέσει,
  αφού αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

  Σαράντα τόσα χρόνια σκούζω,
  εγώ και κάποιοι άλλοι λίγοι,
  αλλά δυστυχώς δεν ακούει κανείς.

  Ας τα ξαναπώ, μπας και τώρα ακούσει έστω και ένας !!!!!!

  Η ιστορία έχει ρίζες από παλιά, πολύ παλιά,
  από 'κει που σας μαθαίνουν την ιστορία,
  αλλά εμείς ας το πάρουμε από την ίδρυση αυτού του κράτους – προτεκτοράτου.

  Από τότε, προτού ακόμη γίνει η επανάσταση,
  η δουλειά ήταν στημένη,
  ΟΣΟΙ καταπιάστηκαν με τα δημόσια,
  ήταν πεμπτοφαλλαγγίτες, προδότες και κωλογλείφτες, διαφόρων κέντρων,
  όσοι ελάχιστοι – λιγότεροι από τα δάκτυλα του χεριού – δεν ήταν,
  τους έφαγε γρήγορα η μαρμάγκα και έμειναν να κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα.

  Πολύ η μπόχα που έσπειραν σ' αυτόν τον τόπο, μεγάλη ιστορία,
  αλλά αυτό είναι μακριά ….. πολύ μακριά από τα κολοκύθια που έχετε για κεφάλια.

  Ας έρθουμε στα σύγχρονα …. τα μετά το '74.
  Μεταπολίτευση για που ;;;;;;;;;;

  Πήγαν στο διάλο και κείνα τα λίγα που είχαμε μέχρι τότε,
  ωραία πρόοδος …. προς τα εμπρός με τον … κώλο !

  Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία,
  κανείς δεν μπορεί να πει ότι …. δεν μπορεί να μάθει.

  Όλοι σας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για όσους πολιτεύονται,
  το διαδίκτυο βρίθει από πληροφορίες για δαύτους,
  που προσκυνάνε, γλείφουν,
  ποιοι τους σπρώχνουν,
  από που χρηματοδοτούνται,
  με τι τους κρατάνε όσους οικειοθελώς δεν έχουν προσχωρήσει,
  ποια ατζέντα προωθούν, τι τους βάλανε να κάνουν.

  Όχι μόνο όσοι προβάλλονται από τα ΜΜΕ,
  αλλά όλοι αυτοί που φτιάχνουν κάποιο κόμμα,
  εκτός από αυτούς και παίρνουν πάνω από δέκα – είκοσι ψήφους, κοινώς τα ψόνια,
  είναι ΒΑΛΤΟΙ, υπάκουα τσογλάνια κάποιων κέντρων.
  ΕΤΣΙ για να ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ τα πρόβατα.
  Αυτό που θέλουν …. να ανήκεις σε κάποιο ΜΑΝΤΡΙ, δεν τους ενδιαφέρει σε ποιό,
  αφού όλα τα μαντριά γι΄ αυτούς δουλεύουν.

  Και περιμένεις ΕΣΥ ζωντόβολο, ηλίθιε, μαλάκα,
  αφού φρόντισες να διαλέξεις μαντρί,
  αποδεχόμενος να είσαι πρόβατο και γελάδι,
  να δουλέψουν για σένα και την χώρα,
  κούνια που σε κούναγε !!

  Οπότε όποιος και να βγει, έτσι και αλλιώς,
  κάποιων αφεντάδων τα σχέδια θα προωθήσει.
  Ποια η διαφορά το να διαλέξεις ….. ΜΑΝΤΡΙ ;;;;;

  Αφού λοιπόν τα πράγματα είναι …. αυτά που είναι
  τι μπορείς να κάνεις ;;;;;;;;;;;;;

  Να αλλάξεις τον γαμιά σου,
  για να μην στραβοψωλιάσει αυτός που είχες μέχρι τώρα ;;;;;;;

  Να ψηφίσεις κάποιον μικρότερο ενδεή κωλογλείφτη ;;;;;;;;;

  Τίποτα από τα δύο δεν θα αλλάξει την κατάσταση,
  είτε με αυτοδυναμία,
  είτε με συνεργασίες,
  ΠΑΛΙ θα σε πηδήξουν !!!

  Να απέχεις ;;;;;
  Μπορεί να το κάνεις για χίλιους δυο λόγους.
  Επειδή σε πείσανε ότι δεν έχει σημασία,
  επειδή βαρέθηκες, επειδή είχες να χαμουρευτείς, επειδή …. επειδή .
  Οπότε Χεστήκανε !!!!

  Να ρίξεις ΑΚΥΡΟ ;;;;
  Αυτό κάτι μπορεί να λέει, ίσως για σένα …. γι' αυτούς όχι !!
  Επειδή άκυρα υπάρχουν για πολλούς λόγους,
  περισσότερους σταυρούς, διαφορετικό χρώμα μολύβι κλπ. κλπ.

  Τι ΜΕΝΕΙ λοιπόν ηλίθιε ;;;;;;;;;
  ΛΕΥΚΟ !!!!!!!!!!

  Και να εξηγηθούμε !!!
  Με αυτό δεν εμποδίζεις την εκλογή κάποιων, να βγει κυβέρνηση,
  Αφού κυβέρνηση θα βγει,
  έστω και αν μόνο έχουν ψηφίσει οι ίδιοι, ούτε καν οι δικοί τους-οικογένειες.
  Θα βγουν και θα πουν ότι πήραν τόσο τοις % επί των εγκύρων,
  και θα μοιράσουν τα 300 βολέματα.

  ΑΛΛΑ εάν
  ο κόσμος ξυπνήσει και ρίξει Λευκό = Μούντζα σε Όλους,
  τότε πάλι θα προωθήσουν το σχέδιο των αφεντικών τους,
  Αλλά από τα 100 που προβλέπει το σχέδιο,
  θα κάνουν μόνο τα πέντε-δέκα,
  δεν θα τολμήσουν να τα κάνουν ΟΛΑ,
  γιατί θα σκέφτονται ότι ακόμη και μια χλαπάτσα να τους ρίξουν θα πνιγούν.

  Είναι άλλο πράγμα να σε πηδήξουν μια φορά,
  και άλλο να σε περάσει ολόκληρο σύνταγμα.

  Επιπλέον τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε ΟΤΙ
  ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ θα φανεί και θα πάρει τα πράγματα στα χέρια του !!!

  Το 'πιασες ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;;


  Αυτά ……………….
 15. 0
  0
  Τζάμπα σκοτίζεστε όλοι οι παραπάνω. Ο Ελληνας σαν καλό πρόβατο που είναι θα παει και θα ψηφίσει ότι του είπαν με εμεσο και έξυπνο τρόπο οι τηλεωράσεις και το ανθελληνικό σύστημα. Το μέλλον είναι ζοφερό, το σχέδιο διάλυσης ότι Ελληνικού έχει απομείνει θα επιταχυνθεί με το ΣΥΡΙΖΑ και όλοι το ξέρετε.Ποτέ δεν περίμενα να το πω, αλλά οι φασίστες και κατσαπλιάδες της ΧΑ είναι ότι ποιο αγνό έχει απομείνει γιαυτό και έχουν αυτην την τύχη.
  Αυτή είναι η κατάντια μας.
 16. 0
  0
  μας εχουν βαλει μια πιατελα με πολλα σκατα και καλουμαστε την κυριακη να διαλεξουμε πιο σκατο θα φαμε…προφανος θα πρεπει να παρουμε αυτο που βρομαει λιγοτερο…αυτο που δεν θελει το συστημα να παρουμε!
 17. 0
  0
  εναν λεβεντη που τα ελεγε κ τα λεει ακομη σωστα δεν τον αναδειξαμε… εκτος συστηματος ο ανθρωπος τον φαγανε τα καναλια.. πιστευω πως ολοι θα πρεπει να ναι στην βουλη.. ποσοστιαια.. και ολες οι αποψεις να ακουγωνται!ειναι ολα λοιπον τοσο καλα οργανομενα που δεν υπαρχει σωτηρια.. το μονο που εχει μεινει ειναι καλοπληρωμενοι δημοσιογραφοι που μας επιρεαζουν κ απληρωτοι που μας αφηπνηζουν! μεχρι να τα παρουν κ αυτοι κ να ζησουν αυτοι καλα κ μεις με πιτουρα! ασε που η καταγραφη του εκλογικου αποτελεσματος γινετε απο απροσωπες ετερειες ενω θα επρεπε να γινετε απο το υπ.εσωτερικων,εχουμε δει ευτραπελα κατ επαναληψη ! μπορεις να προσβαλεις το αποτελεσμα κ να παρεις μια υπευθυνη απαντηση? οχι.. ολοι σου λενε δεν μπορει να γινει κατι τετοιο βαση συμφονιας με την αναδοχο ετερεια περι προστασιας δεδομενων.. απροσωπες κ ανευθυνες λοιπον οι διαδικασειες! τα δυκτια απλα προχωρουν τους στοχους τους κ δεν τους κοστιζει παρα μονο δεντρα κ μελανι.. αφου τυπωνουν χρημα απο το πουθενα για χρηματοδοτηση των σκοπων τους! οι εξισωσεις γνωστες κ επιστημινικα τεκμηριωμενες.. και δυστυχως η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμια αξια για αυτους!
 18. 0
  0
  Το ύφος το ήθος, η αλαζονεία, η υπεροψία , ο αυταρχισμός και ο ρεβανσισμός του Πρωθυπουργού μας έχει υπερβεί κάθε όριο απολυταρχισμού. Προφυλάκισε άδικα,παράνομα και αντισυνταγματικά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής . Μείωσε μισθούς και συντάξεις και φόρτωσε τον Ελληνικό Λαό με φόρους και χαράτσια επαχθή , τον έκανε να πένεται και να αυτοκτονεί.-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί