07:15 - 19/02/2013

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένα ακόμη κορίτσι απο την Μινεσότα πέθανε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από επιπλοκές λοίμωξης με τον ιό της γρίπης τύπου Α κατά τη διάρκεια αυτής της τρέχουσας περιόδου γρίπης, με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι υγείας σε ολόκληρη την πολιτεία να ενθαρρύνουν το κοινό να λάβουν εμβολιασμούς για τη δική τους προστασία.

Ομως λείπει από τα περισσότερα δελτία ειδήσεων για αυτήν την τραγωδία το γεγονός ότι το εν λόγω τέκνο, η 14-χρονη Carly Christenson, είχε ήδη εμβολιαστεί για τη γρίπη πριν καν αρχίσει η εποχή της γρίπης, αυτό αποδεικνύει την απόλυτη αποτυχία του αντιγριπικού εμβολίου για την προστασία από τη γρίπη.

Όπως αναφέρθηκε από το CBS 4 στη Μινεσότα, η νεαρή Carly απεβίωσε στις 8 του Γενάρη 2013, λίγο καιρό αφότου εισήχθη σε επείγουσα φροντίδα με άσχημο πονόλαιμο. Πιστεύοντας ότι τα συμπτώματα της πηγάζουν από μια ήπια λοίμωξη, οι γιατροί έδωσαν στην Carly μια συνταγή για πρεδνιζόνη, ένα ισχυρό στεροειδές φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της φλεγμονής, και την άφησαν να φύγει. Αλλά μέχρι το επόμενο πρωί, τα πράγματα για την Carly πήραν μια σοβαρή στροφή προς το χειρότερο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πονόλαιμος της Carly εξελίχθηκε σε έναν σοβαρό πυρετό που περιέλαβε δύσπνοια και συριγμό. Οι πνεύμονές της γέμισαν με υγρό λίγο μετά, και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου της χορηγήθηκε τεχνητή υποστήριξη. Στις ημέρες που ακολούθησαν, δόθηκαν στην Carly τακτικές μεταγγίσεις αίματος, αλλά αυτές δεν ήταν τελικά αρκετές- και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Την πρώτη ημέρα, όταν η Carly εισήχθη σε επείγουσα φροντίδα, και οι δύο γονείς της και οι γιατροί της κλινικής δεν ήταν ανήσυχοι για την ήπια λοίμωξη του λαιμού του παιδιού, καθώς φέρεται να είχε ήδη εμβολιαστεί για τη γρίπη τον Αύγουστο. Το γεγονός ότι η Carly είχε λάβει δηλαδή ένα εμβόλιο της γρίπης, θεωρήθηκε από την οικογένεια της Carly και τους γιατρούς της ως ασπίδα προστασίας για το κορίτσι – σε τελευταία ανάλυση, οι αρχές δεν θα σύστηναν τα εμβόλια γρίπης εάν δεν λειτουργούσαν πραγματικά, έτσι δεν είναι; Μια λανθασμένη πίστη στο εμβόλιο της γρίπης και τελικά μια ψεύτικη ελπίδα για την οικογένειά της Carly ότι θα έπρεπε να προστατευτεί από τη γρίπη, μια πίστη που τελικά γκρεμίστηκε από την πραγματικότητα της πλήρους αναποτελεσματικότητας του εμβόλιο της γρίπης. Αμέσως μετά το θάνατο της Carly, οι αρχές προσπάθησαν να αρνηθούν ότι η Carly πέθανε από τη γρίπη.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε Ακόμα

7-ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*