Αθηνά Κλαίουσα !

Γνωρίζουμε!!! Συν Αθηνά και χείρα κινει!!! Το έχεις αγνοήσει!! Έχεις αγνοήσει την πατρίδα!, την παραδίδεις αμαχητί…. Έχεις αγνοήσει τον Ελληνισμό σε μια γωνιά της Αθήνας, έναν άλλο Ελληνισμό, έναν Ελληνισμό ηρωικό, ξεχασμένο……έναν Ελληνισμό που σε κάνει να ριγείς, να δακρύζεις, μα και να βλέπεις πως το ‘’χθες’’ είναι απλά το ‘’αύριο’’ που επιλέξαμε….

Μια Ελλάδα των ονείρων μας, μια Ελλάδα που δεν γονατίζει, δεν υποκύπτει…η Ελλάδα που αξίζουμε…

Μόνο που ΕΣΥ, δεν είσαι εκεί…και δυστυχώς δεν λείπει μόνο η φυσική σου παρουσία, λείπει και το πνεύμα σου… Δεν σου κάνω λοιπόν την τιμή, να σου δείξω ούτε μια εικόνα από χθες, μιας και δεν το αξίζεις…
Αν μπορείς να δεις, σε αυτήν την εικόνα που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις, να καθρεπτίζεται και να ζωντανεύει η ψυχή σου, τότε ίσως, κάτι να νοιώσεις…αντικρίζοντας το κόκκινο δάκρυ του ‘’τρισδιάστατου ΟΛΟΥ’’ πνεύματος της Αθηνάς,που φανερώνει την απογοήτευση στο κόκκινο φρένο της Ελληνικής αφύπνισης.
Οι εικόνες θολώνουν όταν δεν καταλαβαίνεις την κόκκινη σπίθα από τα δακρυσμένα της μάτια….όταν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από τα μάτια των δικών σου παιδιών…

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΛΙΓΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!

Τότε είναι όλα κόκκινα!!!

Γεννήθηκες Πολεμιστής και θα πεθάνεις δούλος!!!!

Ο Έλλην αντιλαμβάνεται ότι μόνο με μια επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων, ενάντια στον εκφυλισμό των αντιφυσικών αυτών συστημάτων, θα ρίξει την καταστροφική κυριαρχία των εχθρών της Ελεύθερης Ανθρωπότητας!

Το σύστημα χρειάζεται να απαξιωθεί και να πνιγεί εντελώς για να πέσει όπως το ξερό φύλλο από το δένδρο!!!

Χρειάζεται πολύ μελέτη και αιθερική επικοινωνία για να καταλάβουμε όντως ορισμένα πράγματα αλλά όχι ‘’ότι δεν φτάνουμε να τα κάνουμε κρεμαστάρια!!!

Τώρα δεν έχουμε πλέον κλάδους ελαίας και ελαιόδεντρα….
τώρα είναι η σειρά του Ποσειδώνος!!!! αγαπητέ μου…

Η σβάστικα ως Αφροδίτης λογική,
που την κατανοούν οι Πυθαγόρειοι αυτοί,
την πεντάκτινη πορεία την ερωτική,
χρυσού – σιδηρού που έλκει η Γη.
Το σύμπαν έχει λογική για να γυρίζει έτσι η Γη.
Εμπόδιο στη δεξιά στροφή είμαστε και στην τελική,
στροφή είναι και θα αντιστραφεί!!!
Το Πνεύμα έχει μια αρχή,
με προτροπή να αφυπνιστεί.
Ο Άρχων του αιθέρος ας δεχτεί,
το ανατροπής νερό να ζυγιστεί!
Και όταν θα έρθει ο Αρμαγεδδών,
ο γιός της Ρέας θα ’ναι παρών…
Την τρίαινα θα ορθώσει ο Μακεδών,
όταν δονήσει ο Ποσειδών……..

ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ Και μη ξεχάσετε να ξυπνήσετε!!!http://miastala.com/s/archives/21011 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *