ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!

Ψάχνοντας για αποδείξεις για εξωγήινης μορφής ζωής βρήκαμε αυτά τα τεχνουργήματα από αρχαίους πολιτισμούς όπου δείχνουν ξεκάθαρα τους φερόμενους Γκρίζους, ακόμη όντα τα οποία είναι άγνωστα μέχρι και ανθρώπους-Σαύρες ( Δρακονιανούς ).
Είναι όλα φτιαγμένα από πέτρα ή νεφρίτη όπου τα πιο πολλά είναι επιχρυσωμένα με φύλλα χρυσού.

Αυτό το βίντεο που μας έστειλε ο  συνεργάτη μας πρέπει να το δείτε καλά όχι για να πειστείτε αλλά για να αναρωτηθείτε ότι πρόκειται για ανθρώπους ή για κάτι άλλο αυτό που απεικονίζετε. Επίσης θα δείτε μέχρι και Α.Τ.Ι.Α. Μέσα σε αυτά τα τεχνουργήματα τα ποια μοιάζουν καταπληκτικά με τα σημερινά που βλέπουμε σε βίντεο ή φωτογραφίες από όλο τον κόσμο!!

Τα αντικείμενα αυτά βρεθήκαν πριν 55 χρόνια στην Κεντρική Αμερική. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας!!


Υ.Γ.

Όπως έχω ξαναπεί για να αποδείξει κάποιος ερευνητής το κάθε τι παράξενο είναι πολύ δύσκολο αλλά και τελείως απίθανο εάν δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία στα χέρια του!! ακόμη και αν αναφέρει προσωπικές στιγμές που έζησε από κάτι το παράξενο ή αναφέρει μια συζήτηση που έγινε κάπου κάποτε πάντα θα υπάρχουν οι είρωνες. Είρωνες που θα χλευάσουν ή θα κοροϊδέψουν τα πάντα.

Εμείς σαν ομάδα τους δεχόμαστε όλους, αυτοί που καταλαβαίνουν και ενδιαφέρονται ξέρουν να κρίνουν αν είναι έτσι ή όχι, και όπως έχω ξαναπεί δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ότι είναι έτσι όπως τα λέμε εμείς!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *