ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ¨ΚΥΠΕΛΛΟ¨ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ …

…Η αρχή κάθε προβλήματος ξεκινά μέσα μας, επειδή δεν έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, επειδή δεν θεωρούμε τον εαυτό μας άξιο και όσιο για να επικοινωνήσει με τον συμπάν…

ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ αυτό αδέλφια μου….
               …όχι μονό ο καθένας μας είναι άξιος και μοναδικός για να επικοινωνήσει με το ΠΑΝ, αλλά και εν ¨δυνάμει θεό¨ που μπορεί να φτιάξει το μέλλον του έτσι όπως ακριβώς το επιθυμεί. Ότι βιώνουμε γύρω μας είναι αποτέλεσμα των συνειδητών και υποσυνείδητων σκέψεων μας, η πρόθεση μας είναι η κινητήριος δύναμις για να θέσουμε σε λειτουργία υπέρ μας τους συμπαντικούς κανόνες…τότε είναι αυτό που ¨λέμε¨ ότι το συμπάν συνωμοτεί με το μέρος μας για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!
              … Μια σκέψη, ένας λόγος, μια προσευχή (πληροφορία) που προέρχεται από τα βαθύτερα σημεία της ψυχής μας (ΨΥΧΗ=μέσο μεταφοράς πληροφορίας), ενισχυμένη από την πίστη στον εαυτό μας (ΠΙΣΤΗ=ενεργειακό  ¨καύσιμο¨ για αποστολή πληροφορίας) ότι θα εισακουστεί στο ¨συν-παν¨,  τότε το ¨μήνυμα¨ θα εκτελέσει σωστά την κυκλική του διαδρομή (πομπός – δέκτης) και θα κινητοποιήσει τις συμπαντικές διαδικασίες για την διεκπεραίωση του. Το ¨συν-παν¨ δεν κάνει ¨επιλογές¨ ποιον θα βοηθήσει και ποιον θα απορρίψει. Δεν απορρίπτει ποτέ κανέναν. « Οι ¨επικλήσεις¨ μας δεν λειτουργούν (στο συν-παν) αν είναι μονό ¨επικλήσεις¨ αυτού που θέλουμε στα αλήθεια. Οι ΄επικλήσεις¨ μας λειτουργούν μονό όταν είναι ¨επικλήσεις¨ ενός πράγματος που γνωρίζουμε ΗΔΗ ότι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ !!!».  Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να βιώσετε στην ζωή σας, μην το ¨θέλετε¨ απλά… αλλά ¨επιλέξτε το¨ !
               Κάθε σκέψη σας , κάθε λέξη σας , κάθε ιδέα σας , κάθε λόγος σας έχει τρομερή δύναμη να αντηχήσει σε όλη την ¨συμπαντική πλάση¨ …προσέξτε τι σκέπτεστε γιατί αυτό ελκύετε, το ¨συν-παν¨ δεν κάνει δια-κρίσεις, δεν ξέρει από ¨καλό¨ και ¨κακό¨, όλα είναι ιδία μπροστά στους ¨κανόνες¨¨του, το μονό που κάνει είναι να στέλνει στον καθέναν αυτό που έχει ζητήσει .
               Δεν ευθύνεται κάνεις άλλος για εμάς, ούτε εμείς είμαστε υπεύθυνοι για κάποιον άλλον, ακόμη και ο χειρότερος άνθρωπος, αυτός που μας έχει βλάψει πολύ, έχει την αποστολή του, έχει να μας παραδώσει ένα μάθημα που πρέπει να διδαχτούμε. Ας δούμε πιο είναι αυτό και έπειτα ας τον ¨ελευθερώσουμε¨ από το ¨συμβόλαιο¨ του…
              Αν κοιτάξουμε ένας τον άλλον σας ¨ ιερές ψυχές¨ μέσα σε ένα ιερό αέναο ταξίδι, τότε θα κατανοήσουμε τον σκοπό και τα αίτια σε όλα όσα βιώνουμε.
 Οδεύουμε σε μια νέα εποχή ενεργειακών αλλαγών που θα αναβαθμίσουν πλήρως τις αντιλήψεις μας για όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Για να δεχτούμε σωστά τις αλλαγές θα πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας από τις αντιλήψεις του παλιού κόσμου, δεν γίνεται να γεμίσουμε κάτι, που είναι ήδη γεμάτο!
¨Αδειάστε¨ λοιπόν …Είναι καιρός να γεμίσετε με νέες Αλήθειες το ¨κύπελλο¨ του μυαλού σας… όλο το ¨συν-παν¨ σας θαυμάζει γι΄αυτό που είστε. Μα «τι στο καλό» είστε  ¨θεοί¨ δεν το ξέρετε ;

ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

http://katohika.gr/2012/06/11/blog-post_12-7/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *