Αδειασε η περιοχή απο εμπορικά πλοία. Οπισθοχώρησαν τροκοκρατημένοι οι Τουρκοι.

Γράφει ο Μαύρος Πήτ
Τσαντίστηκαν οι Τούρκοι και δεν πάνε στο ραντεβού τους να κατατροπώσουν τους Ισραηλινούς. Πήγαν βέβαια αλλα δεν είμαι σίγουρος πόσα αεροπλάνα τους βρήκαν το δρόμο να γυρίσουν πίσω. Δυνατή σφαλιάρα έφαγε ο….
Ερντογάν.


Οι δικοι μας …

είναι η προσωποποίηση της γελοιότητας. ΑΜΑ λενε δεν τα βρούμε με τους Τούρκους ΘΑ πάμε για Χάγη. Εγω λέω τό εξής «ΑΜΑ γελοία ποντίκια μάθετε να κάνετε σωστή εξωτερική πολιτική χωρίς να καταλάβετε ότι είσαστε για λεμονόκουπες τότε ΔΕΝ ΘΑ υπάρχει Ελλάδα».

Πως είναι δυνατόν Γερμανοί, Ευρωπαίοι, Ισραηλινοί και Αμερικανοί να συνδιαλέγονται με αυτά τα γελοία ερπετά του πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας δεν το καταλαβαίνω. Ξεφτυλίζονται και οι ίδιοι. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ όσοι έχουν κάνουν το λάθος αυτό. Το ευρώ πάει για 1.25$ και οι ΗΠΑ θα κόβουν δολλάρια κάθε λίγο για να μη σβύσει το ευρώ.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *