Αγρογλυφικά, Έκλειψη Ηλίου και Elenin

5

Εκπληκτικό αγρογλυφικό στο Poirino, Italy 20 Ιουνίου 2011. Δείχνει τον Ήλιο μας σε ένα είδος Γαλαξιακού Αστρικού Χάρτη. Και στις 30 Ιουνίου έχουμε την έκλειψη Ηλίου μετά την έκλειψη Σελήνης στις 15 Ιουνίου. Αυτά τα δύο φαινόμενα θα τα πληρώσουμε ακριβά στην Ελλάδα, σαν έθνος.

Δεύτερο Αγρογλυφικό στο Cow Drove Hill, Hampshire στις 18 Ιουνίου 2011. Με την πρώτη ματιά ο σχηματισμός αναπαριστά κάποια ευθυγράμμιση στο Ηλιακό σύστημα. Ο Red Collie(Dr. Horace R. Drew), ένας ειδικός ερευνητής στα αγρογλυφικά έχει την γνώμη ότι δείχνει ένα άγνωστο σώμα, μάλλον κομήτη που θα εμφανιστεί ξαφνικά σε κοινή θέα κοντά στον πλανήτη Άρη.


Συμπληρώνει δε. Το αγρογλυφικό στο Cowdrove Hill δείχνει το εσωτερικό Ηλιακό μας σύστημα με τον Ερμή, την Γη και τον Άρη σε μια ημερομηνία κοντά στις 20 Ιουνίου 2011, μαζί με τρείς εικόνες ενός άγνωστου αντικειμένου, ίσως κομήτη που θα σκάσει μύτη κοντά στην τροχιά του Άρη. Ήδη δυο γνωστά αντικείμενα βρίσκονται κοντά στην τροχιά του Άρη. Οι κομήτες C/2011 C1 McNaught και ο C/2010 X1 Elenin.


Το «μυστηριώδες» αντικείμενο ίσως ξαφνικά γίνει λαμπρό στα τέλη Ιουνίου. Τώρα απλώς περιμένουμε και παρατηρούμε.
http://www.miastala.blogspot.com/
Όσοι ακολουθούν την ερευνά μας για Ελενιν και 2012 κοκ ας δουν και αυτό το βίντεο!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *