Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:07 - 30/05/2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΡΑ!!!!(4video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤE ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΖΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ) ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ YOU-TUBE, ΣΤΑ BLOGS, ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ PAPANDREOU ΜΑΣ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, KI ΕΧΕΙ….
ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜEΝΤΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΕ:

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ “ΚΕΦΑΛΙΑ” ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ Η κΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΤΙΚΕΣ “ΚΕΦΑΛΕΣ”, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ.
Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ, ΩΣΤΕ ΟΙΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.



ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΑΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ), ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.


http://ioannisrigas.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*