Έχουν τρελαθεί οι μετρήσεις ….6,9 το δίνουν αλλου !

Loading...

7 thoughts on “Έχουν τρελαθεί οι μετρήσεις ….6,9 το δίνουν αλλου !

 1. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ?? http://www.haarpstatusnetwork.com/ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ..Η ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..26 ΜΑΙΟΥ…

 2. Ανώνυμος says:

  Παράκληση!!! Μην επιτρέψετε στους υπνωτιστές να σας οδηγήσουν σε αναστολή – καταστολή τώρα!
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ, είναι παραμονές εκλογών, έχουν τελειώσει οι διακαναλικές συνεντεύξεις των κομμάτων, δεν πρόκειται να ακουστεί άλλος πολιτικός λόγος πλέον που να οδηγεί σε αφύπνιση!!!
  Ο τσομπάνης άφησε το… ποίμνιο ελεύθερο για δύο εβδομάδες ώστε να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε κατάσταση δήθεν ελευθερίας. Τα έβγαλε στο λιβάδι για βοσκή και παιχνίδι, πάντα ελεγχόμενα όμως και με την επιστασία των μαντρόσκυλων (πολιτικοί) και την καθοδήγηση των μπροστάρικων γκεσεμιών (δημοσιογράφοι), τώρα όμως τελείωσε το πάρτυ! Πρέπει να ξαναμπούμε στο μαντρί. Εχουμε δικαίωμα να αισθανόμαστε ελεύθεροι κάθε δύο χρόνια (εκλογές) για 15 ημέρες και δήθεν να αποφασίζουμε για τις τύχες μας! Να κάνουμε λίγη αποσυμπιεση βρε αδελφέ ώστε να εχουμε μετα περιθώριο για να μας ξεσκίσουν ςτην πίεση.
  ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ – οι εξουσίες προηγούνται στις δράσεις λόγω ότι διαθέτουν την γνώση. Γι
  αυτο πάντα χειραγωγουν τις μάζες. Μπορούν οχι μόνο να αντιμετωπίζουν αλλα κυρίως να καθοδηγούν τη δράση των λαών. Γνωρίζουν τι θα κάνουμε, το ΞΕΡΟΥΝ απο πριν γιατί αυτοί, δρώντας στο υποσυνείδητό μας οδήγησαν να το κάνουμε.
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΌΝ! Όλες οι θρησκείες έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο λάθος της αποποίησης της ζωοδους φύσης μας. Είμαστε το καθ'εικονα και ομοίωση βλέπετε και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απλώς πρωτευοντα ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ, με όλες τις ιδιαιτερότητες, συνήθειες, αδυναμίες και δυνάμεις αυτών.
  Οι εξουσιαστές, που γνωρίζουν την αλήθεια χιλιάδες χρόνια πριν, απο την κατάκτηση-απόκτηση της Ελληνικής γραμματείας, έχουν φτάσει ήδη σε πολυ υψηλο επιπεδο!
  Ως θηλαστικά λοιπόν, χαρακτηριζόμαστε ως θερμόαιμα. Ως μέλη του οικοσυστήματος δε, επηρεαζομαστε εξ'ορισμού απο μια κατάσταση που ονομάζεται ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ και αφορά την ενστικτωδη αντίδραση-αντίσταση σε κάθε μεταβολή και αλλαγή ώστε να διατηρείται η υπάρχουσα ισορροπία. Αυτό αποτελεί και βασικό πλεονέκτημα του εκάστοτε κατεστημένου, ότι δηλαδή ουσιαστικά είμαστε προγαμματισμένοι να ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ τις
  αλλαγές όσο ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ και αν είναι η κατάσταση που βιώνουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι
  πάντα πιστεύουμε ότι… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
  Όταν επιτέλους βρισκόμαστε (μετα κόπων και βασάνων) προ των πυλών κάποιας αλλαγής, όσο αποφασισμένοι και να είμαστε, ψάχνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή προβλήματα, φόβους, σημάδια που να μας ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ να ΜΗΝ προβούμε σε αυτή.
  Ας σκεφτούμε λοιπόν τι έγινε σήμερα!
  Λίγες ώρες πριν επισκεφθούμε τις κάλπες, τις στιγμές που το 11% των αναποφάσιστων καταλήγει στις σκεψεις του και πολλοί από το 40% της αποχής (δεδομένα αντικυβερνητικοί) σκέφτονται μήπως είναι καλύτερα να απαντήσουν με ψήφο, γίνεται σεισμός, μεγάλος μεν χωρίς ΘΥΜΑΤΑ δε, σε γεωγραφικό σημείο τέτοιο που σε συνδυασμό με το μέγεθος του γίνεται αντιληπτός σε ΌΛΗ την Ελλάδα.
  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΌΒΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΧΤΎΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΠΟΥ ΒΑΛΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΆ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΝΌΜΙΜΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Ι Σ Ω Σ ΣΥΜΠΑΡΑΣΎΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΌΛΗ ΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΕΥΡΏΠΗ.
  Την ώρα λοιπόν που έχουν σταματήσει όλες οι δηλώσεις-τοποθετήσεις, κυρίως αντιπολιτευτικων δυνάμεων και λόγων, ίσως είναι ο καταληλος χρόνος να ξυπνήσει η μέγιστη δύναμη του ΦΌΒΟΥ, της ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, της ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗΣ, της ΜΗ ΑΛΛΑΓΉΣ, της λογικής ότι… "ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτά που περνάμε!" όπως μια φυσική καταστροφή για παράδειγμα!
  Με σύμβουλο τον οποίο φόβο λοιπόν, ξυπνά μέσα μας η τάση της ΣΥΝΤΉΡΗΣΗΣ της ΌΠΟΙΑΣ υπάρχουσας κατεστημενης κατάστασης!
  ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ λοιπόν! Είτε απο ΦΥΣΙΚΌ είτε απο ΤΕΧΝΗΤΌ φαινόμενο, μην αλλαζετε αυτό που είχατε αποφασίσει να κανετε μέχρι σήμερα το πρωί! Μην γίνετε ΈΡΜΑΙΑ εξωτερικών παραγόντων πέρα απο αυτό που ξεκάθαρα σας λέει η ΚΑΡΔΙΑ σας!!!
  Ευχαριστώ για την διάθεση αλλά και την υπομονή που δείξατε ώστε να ασχοληθείτε με την ανάγνωση των απόψεων μου!
  Εύχομαι καλή φώτιση σε όλους μας ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόγια όλους μας!

  ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...