Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:00 - 24/03/2015

Έχει σχέση το Cern με την πτώση του γερμανικού Airbus;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..Το φίδι που τρώει την ουρά του είναι γνωστό ότι μέχρι τις 29 Μαρτίου θα έχει κάνει προσπάθεια να ανοίξει νέες πύλες σε παράλληλους κόσμους!

Έχουμε ασχοληθεί πολύ με το θέμα Cern και πολλά ακόμα δεν τα έχουμε δημοσιοποιήσει μιας και πιστεύουμε ότι το Cern είναι μια μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα και την ιστορία της !

Σύντομα θα προειδοποιήσουμε είτε για το ατύχημα που θα τους αναγκάσει να σταματήσουν είτε για το καταστροφικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσουν …και για τους τρόπους που θα μπορέσουμε να έχουμε άμυνα σε oτι υλοποιηθεί στην πραγματικότητα μας !

Μέχρι τότε ας δούμε ένα βίντεο ενός Αμερικάνου ερευνητή που συνδεει το Airbus με το cern..!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 4:09 ΜΜ

    Μήπως έχει να κάνει με την πτώση του διατραπεζικού συστήματος, δηλαδή με την οπισωδρόμηση του διεθνούς κεφαλαίου και το καταστροφικό σενάριο είναι ότι δεν αναγνωρίζουν ήττα αυτά τα τέρατα και αυτά που θα βλέπουμε στο εξής θα είναι οι συνέπειες από την θεωρητική απελευθέρωση των λαών; (υπόθεση κάνω, διότι οι εξελήξεις είναι ραγδέες και πολύπλοκες) Βασίλης Μυρμιδόνας

  2. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 4:30 ΜΜ

    Για τουσ αρχαιουσ ελληνεσ δεν υπαρχουν παραλληλοι κοσμοι….

    • Ανώνυμος 03/24/2015 @ 6:07 ΜΜ

      …μαλιστα ότι πουν οι αρχαίοι ελληνες λοιπον….
      δεν υπαρχει ελπιδα…κατανόησης.

      Τα πράγματα είναι ποίο σύνθετα και πολυδιαστατικά απο όσο φανταζώμαστε,και όσοι δεν μπωρείτε να το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊΤΕ αυτο,καλα κανετε και κλείνεστε στο ασφαλές καβουκι τις Παρελθοντικών εννοιών-θρησκείας-συστήματος πεποίθησης .
      Σας κατανοώ γιαυτο, αλλα ειναι μια ψευδαίσθηση που δεν μπωρει να σταθει πλέον σε αυτην την πραγματικότητα.

  3. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 4:53 ΜΜ

    STRANGER Σε 1 αρθρο ημερων εκανες λογο για κατι μεγαλο μετα τις 20 μαρτη ,κατα τη γνωμη σου αυτο ειναι; Η ακομη δεν ηρθε;

  4. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 5:29 ΜΜ

    THYSIA

  5. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 5:52 ΜΜ

    λετε να φερουν τον Εχετλαίο και ν αρχίσει να "γαζώνει"?
    —χαϊβάν πασάς—

  6. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 6:31 ΜΜ

    Διαλύθηκε πρίν καν πέσει κάτω.
    8 λεπτα καθόδου χωρις εκπομπη σήματος κηνδύνου.

    https://www.youtube.com/watch?v=X7tCrEn7WI4

  7. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 6:59 ΜΜ

    Airbus #A320 Downed By CERN,Crossed Lay Line and Powered Down?

    https://www.youtube.com/watch?v=KWTFc2Nm4Tw

  8. Εκλειψη ηλιου…….κοκκινο φεγγαρι …..ισημερια….. Αρχισαν τις θυσιες τα λαμογια!!!

  9. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 8:44 ΜΜ

    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ …ΦΤΙΑΧΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  10. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 9:02 ΜΜ

    ακυρο θα ειχαν πεσει και τα υπολοιπα τριγυρω

  11. Ανώνυμος 03/25/2015 @ 12:01 ΠΜ

    to megalo pligma den eir8e… alla einai konta 8a ginei kapou anamesa sths 25-28 8a einai sthn ellada… pi8anotata se kapia megal platia h kapio emporiko… den 8a einai atixima 3roumai olou ti 8a einai kai ti skopous e3ipireth….

  12. Ανώνυμος 03/25/2015 @ 8:18 ΜΜ

    ΛΕΓΟΜΑΙ Ε Ν Τ Ο Π Ι Ο Σ ΚΑΙ ΟΧΙ STRANGER.ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ CERN KAI NA ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΛΑ.Η ΓΝΩΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΣΑΣ!

    • Ανώνυμος 03/25/2015 @ 10:05 ΜΜ

      '' ΤΟ ΚΡΥΟ ΧΝΩΤΟ ΤΟΥ ΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΣΦΑΙΡΙΔΙΟΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ…ΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ…ΕΛΟΓΙΣΘΗΣΑΝ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΑ ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΑ ΘΗΡΙΑ….ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΤΟΛΙΣΘΗ ΜΕ ΡΟΜΦΑΙΑΝ ΠΥΡΙΝΗ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΔΙΑΙΡΕΙ….ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΩΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ …ΤΟΥ ΚΕΡΝΟΥ [ CERN ] TOY KYKΛΟΥ ΕΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΝΩΣΘΗ '''….[ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ -1888 ]

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΥΓ. ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΑΠΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΡΑΓΕ…BOEING H AIRBUS ….

      ΜΑΛΛΟΝ ΑΙRBUS [ ΠOΛΥ BOYTAEI…ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ]…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*