Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:34 - 24/03/2015

Μια σκέψη που θέλω να κρατήσεις ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..Όταν είσαι ένας λαός που έχεις μια γλώσσα που επηρεάζει το σύμπαν !

..Όταν η ιστορία σου είναι άρρητα συνδεόμενη με την εξέλιξη του πλανήτη!

..Όταν το πνεύμα σου έχει φωτίσει τον κόσμο της φυλακής που ζούμε!

..Όταν έχεις αλλάξει την συνείδηση και την εξέλιξη όλων των άλλων “πολιτισμών” πάνω στην γη !

Είναι λογικό να έχεις εχθρούς , αιωνίους εχθρούς , εχθρούς που ζουν μόνο και μόνο για να σε πληγώσουν, εχθρούς που το μίσος τους είναι άσβεστο γιατί θέλουν να διοικήσουν την δική σου πλάση , το δικό σου δημιούργημα , την δίκη σου εννοιολογική τοποθεσία!

Ο εχθρός σου είναι όχι μόνο θυμωμένος αλλά ορκισμένος να σταματήσει την πορεία της εξέλιξης που έδωσες σε αυτή την πραγματικότητα ! Δεν μιλάω για την εξέλιξη που σήμερα βλέπουμε και όλοι αναρωτιόμαστε που παει αυτός ο κόσμος…μιλάω για τις βάσεις για τις δομές και για το πνεύμα που μπορεί ο καθε άνθρωπος σήμερα να ανατρέξει και να κατανοήσει πως γκρεμίζεται αυτός ο κόσμος αν μέσα σε αυτόν δεν υπάρχουν τα ελληνικά ιδεώδη!

Το βλέπουμε γύρω μας κάθε μέρα, βλέπουμε γύρω μας τον εχθρό του ελληνισμού να κάνει πράξη το αντι ..να κάνει αντίπραξη στην δημιουργία ..στο μαθηματικό συνεχές …στην ομορφιά της ισορροπίας …βλέπουμε τον εχθρό να θέλει την τάξη μέσα στο χάος και αυτό φτάνει να κατανοήσουμε ότι η σκούφια του σε θέμα ευφυΐας είναι πολύ χαμηλή!

Το χάος είναι χάος για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν τον μη νόμο που το διακατέχει , το χάος είναι ασυνάρτητο για τους ασυνάρτητους και πέραν κάθε λογικής για αυτούς που έχουν ελληνικό νου !

Το χάος είναι η Ζωή , η ελεύθερη έκφραση , η δημιουργία, η τυχαιότητα , η εξέλιξη…η τάξη μέσα σε αυτό είναι η εντροπία ..είναι ο θάνατος !

Ο εχθρός λοιπόν θέλει να θανατώσει το δημιούργημα της ελληνικής ιδέας … γιατί είναι δημιούργημα ελληνικό! Γιατί η μήτρα ακούει την ιδέα και την υλοποιεί ….και αν η ιδέα είναι απόλυτα μαθηματική ..από την γλώσσα της μέχρι την εκφορά της ..τότε το δημιούργημα σου ανήκει….εσύ το έκανες να λάμψη μέσα στο αόριστον …μέσα στο άπειρο και το μη υπαρκτό εσύ ήσουν η αιτία της δημιουργίας!

Αλλά το πήγα μακριά και την σκέψη ακόμα δεν την είπα… ώστε να την κρατήσεις !

Έχεις αναφορές ιστορίας που λειτουργούν σαν άγκυρες χρόνου , σαν συνδέσεις με αόρατο καλώδιο του dna σου με τις στιγμές που το πνεύμα σου και ηθική σου έφτασαν κοντά στην Πηγή !

Αυτές οι στιγμές είναι η μπριζα , το στικακι που σε συνδέει με ότι σε έκαναν να ξεχάσεις μέχρι σήμερα !

Όταν θα θέλουν λοιπόν να σε πληγώνουν στο επίπεδο που τολμούν να διεξάγουν την αόρατη μάχη σου θα επιλέγουν πάντα μέσα στις κύριες επιθέσεις τους τις χρονικές στιγμές που εισαι συνδεόμενος με τον χρόνο και την ιστορία σου!

Κάθε γιορτή του ελληνισμού είναι μια ακόμα πύλη γεγονότων! Δεν στο λέω να πιστεύεις ότι αύριο θα τολμήσουν κάτι..μπορεί ναι μπορεί και όχι …στο λέω να το έχεις μέσα σου σαν σκέψη ..ότι τις μεγάλες κινήσεις στο να σε νικήσουν στο επίπεδο συνείδησης ….στο επίπεδο του εννοιολογικού Πολέμου …πάντα θα τις κάνουν στις μεγάλες γιορτές σου …! Σημείωσε το..!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 4:06 ΜΜ

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΔΟ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  2. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 4:17 ΜΜ

    Έχεις απόλυτο δίκιο, επιροή υπάρχει μόνον όταν σκέφτεται η συλογική ελληνική συνείδηση προς την κατεύθυνση του συλογικού ανθρώπινου νου, δηλαδή έτσι μόνο θα μπορούσαν να περάσουν επιροή χρησιμοποιώντας το ελληνικό πνεύμα για δικό τους σκοπό, εξάλου αυτό κάνουν τις περισσότερες φορές! Βασίλης Μυρμιδόνας

  3. Ηλίας Κοζάνη 03/24/2015 @ 4:30 ΜΜ

    Ο Θρόνος τού Θεού και οι 24 πρεσβύτεροι

    1 ΥΣΤΕΡΑ απ' αυτά, είδα, και ξάφνου, μια ανοιγμένη θύρα στον ουρανό και η πρώτη φωνή, την οποία άκουσα, σαν σάλπιγγα που μιλούσε μαζί μου, έλεγε: Ανέβα εδώ, και θα σου δείξω όσα πρέπει να γίνουν ύστερα απ' αυτά.

    2 Κι αμέσως ήρθα σε πνευματική έκσταση, και να! ένας θρόνος βρισκόταν στον ουρανό, κι επάνω στον θρόνο ήταν κάποιος που καθόταν

    3 κι αυτός που καθόταν, ως προς τη θέα, ήταν όμοιος με πέτρα ίασπη και σάρδιο και ολόγυρα από τον θρόνο, ως προς τη θέα, ήταν ίρη όμοια με σμάραγδο.

    4 Και ολόγυρα στον θρόνο ήσαν 24 θρόνοι κι επάνω στους θρόνους είδα καθισμένους τούς 24 πρεσβύτερους, ντυμένους με λευκά ιμάτια κι επάνω στα κεφάλια τους είχαν χρυσά στεφάνια

    5 και από τον θρόνο έβγαιναν αστραπές και βροντές και φωνές. Και ^ήσαν^ επτά λαμπάδες φωτιάς που έκαιγαν μπροστά από τον θρόνο, οι οποίες ήσαν τα επτά πνεύματα του Θεού.

    Εν αρχή ην ο Λόγος, και ο Λόγος ην προς τον Θεόν, και Θεός ην ο Λόγος.

    Ο Ιησούς Χριστός το Α και το Ω
    Εγώ το Α και το Ω, ο πρώτος και ο έσχατος, η αρχή και το τέλος.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    • Ανώνυμος 03/24/2015 @ 6:44 ΜΜ

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΚΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ Tav

    • Ανώνυμος 03/24/2015 @ 7:15 ΜΜ

      Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;

  4. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 5:00 ΜΜ

    ΑΚΡΙΒΩΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ . ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ .ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ…ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΑΝΑΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ…ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΛΟ . ΚΑΛΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .

  5. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ,
    ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΚΡΑΙΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,
    ΜΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ,
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΄΄Η΄΄ ΜΗ, ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.

    ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.

    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΔΕΣΜΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟΙ, ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ, ΗΤΟΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ/ΜΕΛΛΟΝ/ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤ ΈΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΄΄ΖΕΙΣ΄΄ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΝΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΨΥΧΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΙΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ/ΦΟΒΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΛΠ.

    ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΄΄ΒΙΤΡΙΝΑ΄΄ , ΄΄ΑΥΤΟΜΑΤΑ΄΄, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

    ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ,
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

    Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ –ΑΝΤΙΔΡΑ– ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΚΑΛΟ ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΄΄ΑΓΚΥΡΑ΄΄
    –ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ–
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΤΩΡΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΕΓΕΡΣΙΣ, ΒΙΡΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΠΕΛΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    • Ανώνυμος 03/24/2015 @ 8:05 ΜΜ

      Στοχευμενη απαντηση.
      Ριξε και ενα ματι φιλε και στα αλλα αρθρα και δωσε τα φωτα σου αν ειναι εφικτο.Σε ευχαριστω.
      C-Spec

  6. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 8:39 ΜΜ

    ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕ—
    ΕΛΠΙΖΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΤΟΜΑ–ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥΣ–

  7. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 9:15 ΜΜ

    Οταν μια μεριδα εκλεκτων ή ελιτ ή οπως θελετε πειτε την,δημιουγει τεχνητες κρισεις χαους,χρησιμοποιοντας οργανα οπως παρακρατος,αγορες,εμφυλιους,δωσιλογους πολιτικους,προβοκατσια και πρακτοριλικια,νιωθουν οτι ολα ειναι ελεγχομενα….μεχρι που ερχεται η τυχαιοτητα του χαος(για αλλους ειναι ο Θεος),κατι που ειναι απροβλεπτη,δεν ξερεις που θα χτυπησει,ειναι δραστικη και αδιακριτη και τελικα τους χαλαει τα σχεδια.
    Και απο καθαρα επιστημονικη πλευρα να το δεις,δεν μπορεις να φερνεις συνεχεια εξαρες στο ταβλι,δεν γινεται!Το διαιρει και βασιλευε το εφαρμοζαν αψογα εδω και αιωνες,αλλα αυτο ειναι μια πτυχη απο τις παρα πολλες που επηρεαζουν τα γενομενα σε αυτο τον πλανητη.
    Αν η ανθρωποτητα ξυπνησει και καταλαβει πραγματικα τι βρωμικο παιχνιδι παιζουν στην πλατη της,τα κεντρα αυτα εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Αυτο πραγματικα φοβουνται,Να μην ξυπνησουμε!για αυτο μμε,μοδα,βιομηχανια χειραγωγησης κτλ,να μας κρατουν κοιμισμενους.
    Παντως η διαισθηση μου τελευταια,κατι μου λεει οτι ερχεται η λυτρωση για το εθνος μας,κατι μεγαλο προκειται να συμβει και να φερει την δικαιωση μας στην οικουμενη,για το αιμα των προγονων και τις ανθρωπιστικες ιδεες μας που διακατειχαμε σαν λαος εδω και χιλιετιες.

  8. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 03/24/2015 @ 9:52 ΜΜ

    C-Spec
    απαντησα στο τροπο αλλα δεν εχει αναρτηθει ακομη
    και εντελως τυχαια αναφερω και τον -ενα που βλεπει

    ενα εχω να πω ΤΩΡΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣς ΜΑς
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΊ
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΘΕ
    ΦΩΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ σολωμος

    • Ανώνυμος 03/24/2015 @ 10:12 ΜΜ

      Κατι παιζετε με τις απαντησεις οντως Σηματωρε.Προς Νικο…."Εχεις λυση επι του θεματος?Γιατι αργουν και ανεβαινουν επιλεκτικα τα σχολια?"
      C-Spec

  9. Ανώνυμος 03/25/2015 @ 8:17 ΠΜ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ . Ο ΘΕΟΣ Ν ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ . ΜΑΚΑΡΙ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΞΑ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*