in ,

Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε !!! Απάντησαν οι Έλληνες πιλότοι στον Ελεγκτή βάρδιας του RADAR της Ρόδου..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

…και κυνήγησαν τα Τούρκικα μέχρι το αεροδρόμιο του Dalaman !!

Ήταν ενα καλοκαιρινό πρωινό του 2000 και τίποτε δεν προμήνυε κάτι το ασυνήθιστο …Ο Ελεγκτής βάρδιας του RADAR της Ρόδου ψάχνει τον ουρανό για κάτι το παράξενο αλλά μάταια!

Ξάφνου χτυπάει το alert στο IFF και δείχνει δύο εισβολείς να έρχονται καταπάνω τους !

tn1 Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε !!! Απάντησαν οι Έλληνες πιλότοι στον Ελεγκτή βάρδιας του RADAR της Ρόδου..
Σημαίνει συναγερμός και ειδοποιείται το κέντρο επιχειρήσεων και το ΑΤΑ στη Λάρισα ,που ο Αρχηγός του Ιπτάμενος και ο ίδιος από τους λίγους ,κατέβασε όλα τα διαόλια που ήξερε !

Οι Τούρκοι εισβολείς παραβιάζουν το Ελληνικό FIR και με περισσή θρασύτητα πετούν βόρεια της Ρόδου και παραλιακά μέχρι την Λίνδο …

Από την Κάρπαθο έχουν σηκωθεί δυο Ελληνικά μαχητικά με χειριστές δυο από καλύτερους Άσσους της Πολεμικής Αεροπορίας με τα νεύρα τους τσατάλια !

Μόλις τα Ελληνικά μαχητικά φτάνουν σε απόσταση να μπορούν να πάρουν νούμερα τους και να καταγράψουν τον οπλισμό τους τα Τούρκικα απομακρύνονται …

Στροφή των Ελληνικών και τα Τούρκικα επιστρέφουν για κυκλική περιστροφή ,ανήσυχος ο ελεγκτής του Radar της Ρόδου καλεί τον Αρχιελεγκή και τον ενημερώνει για την απότομη στροφή των Τούρκικων και την εισβολή !

dalaman map Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε !!! Απάντησαν οι Έλληνες πιλότοι στον Ελεγκτή βάρδιας του RADAR της Ρόδου..
»Αρπαγμένος» απο το παιχνίδι των Τούρκων ο Επικεφαλής των Ελληνικών μαχητικών ενημερώνει για εμπλοκή και τραβάει πίσω τα καύσιμα στο τέρμα !

Ορμάει πίσω από τον Τούρκο που αρχίζει να απομακρύνεται προς τις Μικρασιατικές ακτές πανικόβλητος ενώ από πάνω τους ακολουθεί κατά πόδας και ο νεαρός χειριστής έχοντας πάρει στο κατόπι τον άλλο Τούρκο που προσπαθεί να σπάσει το lock !

O έμπειρος αρχιελεγκτής αρχίζει να καταλαβαίνει τι πα να γίνει και αρχίζει τις φωνές προς τους χειριστές ..Προσοχή είσαστε πάνω από μαύρη περιοχή ουρλιάζει στο μικρόφωνο , κάντε στροφή 180 Μοιρών διατάζει στους Έλληνες Χειριστές !

Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε απαντάει ο επικεφαλής ενώ ο νεαρός πιλότος ζητάει από τον Αρχιελεγκή να κάνουν το check επαλήθευσης !!!

Οι Τούρκοι πανικόβλητοι πλέον φτάνουν πάνω από το αεροδρόμιο dalaman ενώ ο ένας Τούρκος προσγειώνεται ο άλλος συνεχίζει την πορεία του πάνω από τα βουνά προσπερνώντας το αεροδρόμιο με τον νεαρό “Ελληνα στην ουρά του !

Το Ελληνικό μαχητικό κάνει κύκλο πάνω από τους δίδυμους μιναρέδες του Dalaman και στη στροφή πετάνε και τα δυο χαμηλά πάνω από το τζαμί τρομοκρατώντας τους Χοτζάδες που δεν πίστευαν στα μάτια τους !

Επικρατεί πανικός ενώ ο Αρχηγός του ΑΤΑ σημαίνει συναγερμό στην ετοιμότητα που απογειώνεται ,ενώ προετοιμάζει τη Σκύρο για τα χειρότερα …

Τα Ελληνικά πετάνε προς τη Ρόδο όταν καταφτάνουν δυο Τούρκικα μαχητικά ….Ο ηρωισμός των Ελλήνων χειριστών δεν έχει όρια, αντί να τρέξουν προς το Ελληνικό FIR όπου είχαν ήδη φτάσει τα Ελληνικά μαχητικά κάνουν ανάποδο loop και βρίσκονται πίσω από τα Τούρκικα που χωρίζουν προσπαθώντας να σπάσουν την lock των Ελληνικών μαχητικών !

Οι Τούρκοι τα χάνουν μην πιστεύοντας αυτό που βλέπουν,τους αναχαιτίζουν Ελληνικά μαχητικά μέσα στην Τουρκία !!!

Οι φωνές του Αρχιελεγκτή του RADAR της Ρόδου και η εντολή του Αρχηγού του ΑΤΑ αναγκάζουν τα Ελληνικά να εγκαταλείψουν την εμπλοκή και να επιστρέψουν στην Κάρπαθο !

Αρχηγός ΑΤΑ που είναι ένας από τους ποιο τσαμπουκάδες τους Αιγαίου …Αρπάζει το τηλέφωνο και μιλάει ο ίδιος με τον Αρχιελεγκή τον ρωτάει τι ακριβώς συνέβη !
Αναφέρει τα πάντα ο Αρχιελεγκής και του λέει ότι όλα έχουν καταγραφεί … Τότε εμβρόντητος ακούει τον Αρχηγό να διατάζει δεν το κατάλαβες καλά …Αυτά που μου λες δέν έγιναν ποτέ και αυτό είναι διαταγή !!!

Οι Τούρκοι δεν ανέφεραν ποτέ το γεγονός ,ούτε παραπονέθηκαν στο ΝΑΤΟΪΚΌ Αρχηγείο της Νάπολης όπου καταγράφονται τα Πάντα !

Πώς να δικαιολογήσουν άλλωστε στον Τούρκικο λαό το τότε Στρατιωτικό κατεστημένο του Στρατού για ανίκητες Τουρκικές Δυνάμεις , οτι οι Ρωμιοί έφτασαν μέχρι το Στρατιωτικό αεροδρόμιο του DALAMAN…Χωρίς να τους πάρουν μυρωδιά !!!

Αυτή είναι μια από τις δεκάδες ιστορίες της Πολεμικής Αεροπορίας που δεν φτάσουν ποτέ να γίνουν πρώτο θέμα στις ειδήσεις ,ούτε βέβαια τα παιδιά της Αεροπορίας που είναι καθημερινοί ήρωες να πάρουν και ένα παράσημο από τα χέρια ενός πολιτικού που δεν θα εγκρίνει βέβαια ποτέ και τις πράξεις τους !

»Η Ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν χωράνε παρερμηνείες »!

Ένα μικρό αφιέρωμα στα παιδιά των μαχητικών που τα νιώθουμε κάθε ημέρα δίπλα μας !

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ .

 2. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και ενα ακομα μεγαλυτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Ικαρους μας, σε αυτα τα παλικαρια που με κινδυνο της ζωης τους σκιζουν τους αιθερες αναχαιτιζοντας καθε φορα τις τουρκικες προκλησεις και για τα οποια δεν μιλα ποτε κανενας.

 3. Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα, ήταν η φράση προς το τέλος…

  …"Η Ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν χωράνε παρερμηνείες"…

  Το άλλο με τους ιπτάμενους δίσκους της Ομάδας Έψιλον το ξέρετε; Είχαμε φτάσει μέχρι την Άγκυρα!!!! Μέσα σε 6 λεπτά!…

  Το παρ' άλλο, με τα 600δις $ του Σώρρα… που πούλησε υπερτεχνολογία στην ΝΑΣΑ, απεύθειας από την.. "αρχαία Ελλάδα".. και έτσι μπορούμε να ξεχρεώσουμε άνετα τους διεθνείς τοκογλύφους… αυτό το γνωρίζεται;

  Μιλάμε για ιστορίες για π@στιδες δράκους… και κουτσά φίδια!

  Η πραγματικότητα είναι μια και είναι αυτή:
  http://2.bp.blogspot.com/_xXKB40jPBIQ/TKtlU3AXrqI/AAAAAAAAIj4/0r_E33_JStA/s1600/%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

  Αθάνατος.

  Αυτά.

 4. Ε αφου το λεει μια αγνωστη πηγη , ειναι σιγουρα αληθινο!
  Εφτασαν ως το τουρκικο αεροδρομιο χωρις να τους παρουν μυρωδια,αλλά δεν ειδοποιησαν και οι τουρκοι πιλοτοι που τους ακολουθουσαν απο τον ελληνικο εναεριο χωρο.
  Αντε ρε ζωα καντε καμια δουλεια!

  • καλα εσενα θα βαλουμε τον παγκαλο να σου λεει πως την σημαια την σηκωσε ο ΑΝΕΜΟΣ……
   εγω στα παιδια μου παντως τετοιες ιστοριες θελω να λεω……

 5. Mαλακα Έλληνα. ..το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που σε παραμυθιαζουν 30 χρόνια τους πιστεύεις και τους ψηφίζεις. ….
  Τώρα σε πειράζει η ιστορία με τους πιλότους. …????.
  Και αλήθεια να μην είναι τι έγινε δηλαδή. ..

 6. αυτοι που κοροιδευουν και δεν πιστευουν ας αναλογιστουν λιγο ποσο δυσκολο ειναι και αυτο το επαγγελμα των ικαρων μας οι οποιοι ειναι εντελως μονοι εκει πανω και βρισκονται για μενα και για σενα που τους αμφισβητεις…καλα μην πιστευεις αυτο ''φιλε'' αλλα πιστεψε το αλλο ''φιλε'' γιατι καποιο θα ειναι αλιθινο και να μην ειναι ''φιλε'' κανε εσυ τη δουλεια σου καλα και ασε να καταστραφουμε απο τα ψεματα και τις ανακριβειες που λεγονται αν ετσι πρεπει….εγω παντως τους θαυμαζω μονο και μονο για το οτι πετανε…και ορισμενους τους εχω ικανους να παρακουσουν εντολες και να κανουν την παλικαρια τους γιατι μερικες φορες και ανωτεροι το θελουν αυτο…αυτα τα λιγα…

  Ηλιας

  • Λες για τους ικαρους οτι ειναι εντελώς μονοι εκει πανω κ τους θαυμαζεις μονο και μονο γιατι πετανε.
   Εχεις μια εμμονη με τα υψη η' ειναι η ιδεα μου? Υψοφοβια εχεις?

   • ναι εχεις δικαιο ετσι οπως το διατυπωσα αυτο φανηκε..εννοουσα φιλε/,-η οτι μονο και μονο που καταφεραν και περασαν διαφορα τεστ και εξετασεις που πρεπει για να πεταξουν τους θαυμαζω γιατι ειναι πολυ δυσκολα..αλλα εχεις δικαιο…αυτο που ειπα μου φαινεται τωρα υπερβολικο..καλυτερα θα πω θαυμαζω αυτους που παρακουν (ή απλα δρουν) στο ονομα της Πατριδας τους και της ηθικης μας και πανω απολα ειναι ανθρωποι σεμνοι και οχι αλαζωνες…ευχαριστω για την παρατηρηση μου εδωσες την αφορμη να πω αυτο που δεν ειπα πριν…

    Ηλιας

 7. Τι ομορφα συναισθηματα κ τι υπερηφανεια νιωθει καποιος που διαβαζει κ ζει σχεδον μια τετοια κατασταση. Ανατριχιασα και δακρισα ειλικρινα. Οταν καθημερινα σε μειωνουν σε προσβαλουν και σε κανουν να νιωθεις ενα μηδενικο αυτο το γεγονος αναπληρωνει το χαμενο ηθικο και την αυτοπεπηθηση σου. Πραγματικα τιμη και δοξα στους Ελληνες σταυραετους μας!

 8. Μπραβο σε ολα αυτα τα παλικαρια που κρατουν το ΕΘΝΙΚΟ μας ΦΡΟΝΙΜΑ ακομα
  ψηλα……….γιατι αν παρπυμε παραδειγμα απο τους πολιτικους μας τα εχουν ισοπεδωσει
  ολα.

  4everpao13

 9. Οι πιλότοι που πετάνε τα αεροπλάνα τις Αεροπορίας μας δεν χρειάζονται τα γλαφυρά αρθράκια σας για να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία από αυτά τα παιδιά αν όχι όλοι ένας προς έναν είναι τόσο συγκροτημένοι επαγγελματίες και αφοσιωμένοι στην προστασία της πατρίδας τους που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την μπουρδολογία που αναπτύσσεται εδώ μέσα και σε άλλα μπουρδοσάιτ. Μην τους ανακατεύεται με εθνικιστικές σας κορώνες και ιστορίες που λες και βγήκαν από περιγραφές των μαχών της επανάστασης του ‘21.

 10. αλλη μια ιστορια στρατοκαυλων,
  ρε καγκουρες!! τα αεροπλανακια που πετατε κ τις βενζινες που καιτε,καποιοι μα@@@@ες τα πληρωνουν, ο στρατος ρε χαιβανια δεν ειναι βιντεογκειμ να κανετε οτι σας κ@β…σει,
  αει πεξτε το πουλακι σας ρε ανεγκεφαλοι,που την ειδατε κ ηρωες,κοψτε τις ταινιες γιατι σας χαλανε ρε ζουδια!!

 11. εχω μπει μεσα και εχω φτασει μεχρι Σμυρνη. Εχω και αποδεικτικο υλικο. Για παρτη μου ομως. ετσι για την ιστορια. Θα το δωσω σε δημοσιοτητα μετα απο πολλα χρονια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μια απόλυτη συμβουλή σου δίνω !

Κανένας άνθρωπος δεν είναι ο Εαυτός του αλλά ο προγραμματισμός του!!!