Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι ινδιάνοι έχουν μακριά μαλλιά!! Η απάντηση θα σε εντυπωσιάσει!!

Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι ινδιάνοι έχουν μακριά μαλλιά!! Η απάντηση θα σε εντυπωσιάσει!!
Γνώσεις που μένουν κρυφές για προφανείς λόγους. Πληροφορίες που παραμένουν μυστικές από την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ.

Ο δυτικός πολιτισμός έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το στυλ που θα έχουν τα μαλλιά τους, ανήκει στη σφαίρα των προσωπικών προτιμήσεων, ότι το μήκος των μαλλιών έχει να κάνει με τη μόδα ή την άνεση. Αν πάμε όμως πίσω, στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, θα δούμε μια ολότελα διαφορετική εικόνα να αναδύεται, που παρέμεινε προσεκτικά κρυμμένη από το κοινό για δεκαετίες.

Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90, η Σάλυ (όνομα αλλαγμένο για προστασία), παντρεύτηκε έναν διακεκριμένο ψυχολόγο που εργαζόταν σε Νοσοκομείο βετεράνων του πολέμου του Βιετνάμ, που υπέφεραν από μετατραυματικό στρες μάχης.

Η Σάλυ διηγείται: «Θυμάμαι καθαρά ένα απόγευμα όταν επέστρεψε σπίτι ο άντρας μου, κρατώντας στα χέρια του έναν ογκώδη επαγγελματικό φάκελο. Μέσα του βρίσκονταν εκατοντάδες σελίδες από κάποια μελέτη που είχε εκπονήσει η κυβέρνηση. Ο άντρας μου είχε σοκαριστεί από το περιεχόμενο. Αυτά που διάβασε σ’ εκείνη τη μελέτη, άλλαξαν την μετέπειτα ζωή του. Από τη μέρα εκείνη ο συντηρητικός, μέσης ηλικίας άντρας μου, άφησε τα μαλλιά του και τα γένια του να μεγαλώσουν και δεν τα έκοψε ποτέ ξανά κοντά. Επιπλέον, το ιατρικό κέντρο που δούλευε του επέτρεψε να το κάνει, και ακόμα, ορισμένοι άλλοι πολύ συντηρητικοί άντρες από το προσωπικό ακολούθησαν το παράδειγμά του. Διάβασα τη μελέτη και έμαθα το γιατί.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, ένας τομέας του υπουργείου Αμύνης είχε στείλει μυστικά ειδικούς απεσταλμένους σε Αμερικανικό Καταυλισμό Ινδιάνων να ερευνήσουν και να ψάξουν για ταλαντούχους ανιχνευτές, σκληροτράχηλους νεαρούς άντρες που ήταν εκπαιδευμένοι στο να κινούνται σε άγρια εδάφη χωρίς να τους παίρνει είδηση ο εχθρός.Αναζητούσαν ιχνηλάτες με σχεδόν υπερφυσικές, εξωπραγματικές ικανότητες. Πριν να τους προσεγγίσουν, εκείνοι οι εκλεκτοί άντρες παρακολουθούνταν στενά για την τεχνική τους και τον τρόπο που είχαν να επιβιώνουν.

Όταν βρήκαν τελικά εκείνο που έψαχναν, οι άντρες των ειδικών δυνάμεων, με όμορφα λόγια δελέασαν τους νεαρούς Ινδιάνους και τους έπεισαν να στρατολογηθούν στον Αμερικανικό στρατό. Μόλις κατετάγησαν, συνέβη κάτι εκπληκτικό. Όποιο ταλέντο και ικανότητα και αν διέθεταν προηγουμένως, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, και ο ένας νεοσύλλεκτος μετά τον άλλο δεν κατάφεραν να επιδείξουν όσα είχαν δείξει να γνωρίζουν στον καταυλισμό τους.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά από τις σημαντικές αποτυχίες των νεοσύλλεκτων, η κυβέρνηση διεξήγαγε δαπανηρότατα τεστ για να ανακαλύψει την αιτία, και αυτά που βρήκε περιγράφονταν στη μελέτη.

Οταν οι Ινδιάνοι ερωτήθηκαν για τους λόγους της αποτυχίας τους, ο πιο μεγάλος στην ηλικία νεοσύλλεκτος απάντησε με επιμονή ότι όταν τους έκοψαν τα μακριά τους μαλλιά, δεν μπορούσαν πλέον να ‘νιώθουν’ τον εχθρό, δεν είχαν πια πρόσβαση στην 6η αίσθηση, η διαίσθησή τους δεν ήταν πια αξιόπιστη, δεν μπορούσαν να ‘διαβάσουν’ τα λεπτοφυή, αδιόρατα σήματα και δεν είχαν πλέον πρόσβαση στις λεπτοφυείς εξωαισθητήριες πληροφορίες.

Έτσι, το ινστιτούτο που διεξήγαγε τις δοκιμές, στρατολόγησε και άλλους Ινδιάνους ιχνηλάτες, αυτή τη φορά επιτρέποντάς τους να κρατήσουν τα μαλλιά τους μακριά και τους υπέβαλε σε διάφορες δοκιμασίες. Μετά έστειλαν τους άντρες ανά ζεύγη, έχοντας και οι δυο από το ζεύγος περάσει τα τεστ με την ίδια βαθμολογία. Άφησαν τον ένα να κρατήσει τα μαλλιά του μακριά, ενώ τον άλλο κούρεψαν στρατιωτικά. Μετά τους υπέβαλαν ξανά σε διάφορες δοκιμασίες.

Οι άντρες με τα κουρεμένα μαλλιά αποτύγχαναν συνεχώς στα ίδια τεστ που προηγουμένως είχαν περάσει με επιτυχία.

Ένα τυπικό τεστ:

Ο νεοσύλλεκτος κοιμάται στο δάσος. Ένας οπλισμένος ‘εχθρός’ τον πλησιάζει. Ο με μακριά μαλλιά άντρας ξυπνάει με μια ισχυρή αίσθηση κινδύνου και φεύγει μακριά πριν ο εχθρός έρθει πολύ κοντά του, προτού καν ακουστεί κάποιος ήχος από τον ‘εχθρό’ που πλησιάζει.

Σε μια άλλη εκδοχή του ίδιου τεστ, ο ίδιος άντρας νιώθει κάτι να τον πλησιάζει και διαισθάνεται ότι ο εχθρός θα του επιτεθεί με το σώμα του. Ακολουθεί την 6η αίσθησή του και μένει ακίνητος προσποιούμενος τον κοιμισμένο, αιφνιδιαστικά αρπάζει τον επιτιθέμενο και τον ‘σκοτώνει’ καθώς εκείνος προσπαθεί να τον στραγγαλίσει.

Αυτός ο ίδιος άντρας που πέρασε με επιτυχία τα τεστ, στη συνέχεια κουρεύτηκε στρατιωτικά και συνεχώς αποτύγχανε σε όσα τεστ είχε περάσει. Έτσι, το έγγραφο συνιστούσε όλοι οι Ινδιάνοι ιχνηλάτες/ανιχνευτές να εξαιρούνται από το στρατιωτικό κούρεμα. Αντίθετα, ήταν επιβεβλημένο οι ιχνηλάτες να διατηρούν μακριά μαλλιά.

Σχόλιο

Το σώμα των θηλαστικών εξελίσσεται επί πολλά εκατομμύρια χρόνια. Οι ικανότητες επιβίωσης ανθρώπων και ζώων πολλές φορές μοιάζουν εξωπραγματικές, ενώ η επιστήμη συνεχώς ανακαλύπτει νέες εκπληκτικές ικανότητες. Κάθε μέρος του σώματος επιτελεί ένα πολύ λεπτό έργο για την επιβίωση και την ευζωία του σώματος.
Τα μαλλιά αποτελούν επέκταση του νευρικού συστήματος, μπορούν να ειδωθούν ως αισθητήρια νεύρα της εξωτερικής πλευράς, ένα είδος υψηλά εξελιγμένου ‘αισθητήρα’ ή ‘κεραίας’ που διαβιβάζει τεράστιες ποσότητες σημαντικών πληροφοριών στον εγκέφαλο.

Όχι μόνο τα μαλλιά, αλλά και το τριχωτό του προσώπου παρέχει στον εγκέφαλο μια οδική αρτηρία πληροφοριών και επίσης εκπέμπει προς το περιβάλλον την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του εγκεφάλου. Αυτό το έχουν δει οι επιστήμονες στις φωτογραφίες Κίρλιαν, όταν ένα άτομο φωτογραφίζεται με μακριά μαλλιά και μετά κουρεμένο.

Όταν τα μαλλιά είναι κοντά, οι λήψεις και οι εκπομπές από και προς το περιβάλλον εμποδίζονται πολύ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ‘μούδιασμα’.
Το κόψιμο των μαλλιών συμβάλλει στην έλλειψη επίγνωσης που έχει ο κόσμος για την καταστροφή του περιβάλλοντος στα τοπικά οικοσυστήματα. Συμβάλλει ακόμα στην έλλειψη ευαισθησίας στις κάθε είδους σχέσεις. Συμβάλλει στην σεξουαλική απογοήτευση.

Συμπέρασμα

Αναζητώντας λύσεις για τη δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο, ίσως είναι η ώρα να αναλογιστούμε ότι πολλές από τις βασικές υποθέσεις μας για την πραγματικότητα είναι λανθασμένες. Ίσως ένα μεγάλο κομμάτι της λύσης να κρύβεται στο πρόσωπο που κοιτάμε κάθε μέρα στον καθρέφτη μας.

Η ιστορία του Σαμψών και της Δαλιδά στην Βίβλο εμπεριέχει πολλές κωδικοποιημένες αλήθειες. Όταν η Δαλιδά έκοψε τα μαλλιά του Σαμψών, ο κάποτε αήττητος Σαμψών ηττήθηκε.

Ας αναλογιστείτε ότι εκτός από τους Ινδιάνους της Αμερικής, όλοι οι αρχαίοι λαοί διατηρούσαν μακριά μαλλιά. Αυτό δεν έχει να κάνει με την μη ύπαρξη ‘ψαλιδιών’ γιατί έχουν βρεθεί και τέτοια στις ανασκαφές.

Loading...

82 thoughts on “Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι ινδιάνοι έχουν μακριά μαλλιά!! Η απάντηση θα σε εντυπωσιάσει!!

 1. Ανώνυμος says:

  Ειναι παλια η αναρτηση αυτη, και γιατι πατε στους ινδιανους και δεν κοιτατε τους αρχαιους ελληνες, λεςεεε, μμμ

  Θωμας

 2. Ανώνυμος says:

  Ωραίο άρθρο,

  ασυναίσθητα όμως μου έρχεται στο νου ένας τύπος, Έλλην, που είχε τα μαλλιά του κάπως περίεργα και ισχυριζόταν ότι ήταν η κεραία για να μιλάει σε εξωγήινους :^D^:

 3. Ανώνυμος says:

  Χαχαχαχαχα θα πεθανω απο το γελιο, ρε τι μπουρδες ειναι αυτα???
  Καταρχην οι ινδιανοι εχουν πολυ λιγοτερη τεστοστερονη απο τους ευρωπαιους και δεν κανουν φαλακρα ουτε εχουν γενια, τα μακρια τους μαλλια τους εκαναν δυνατους πολεμηστες??
  Σιγουρα η τεστοστερονη παιζει μεγαλυτερο ρολο σε εναν πολεμιστη απο τα μαλλια, για αυτο και οι ευρωπαιοι τους ξεκαναν, ολο μπουρδες τελευταια

 4. Ανώνυμος says:

  Αυτο το αρθρο μου θυμησε μια εκπομπη που ειχε κανει η δρουζα πριν χρονια οπου ο καλεσμενος ειχε πει οτι τα μακρια μαλλια του λειτουργουν σαν κεραιες στην επικοινωνια του με τους εξωγηινους!! Ολοι το κοροιδευαμε ,η εκπομπη κοπηκε και η δρουζα βρεθηκε στο star.
  Ρε μηπως τελικα ειχε δικιο;

 5. Ανώνυμος says:

  Ο λαός που έκοψε για πρώτη φορά κοντό το μαλλί και τα γένια τους είναι οι αρχαίοι Έλληνες και για να είμαι σωστός οι Μακεδόνες!Ο Φίλιππος παρατήρησε όταν οι Οπλίτικές φάλαγγες έρχονταν η μια και συγκρούονταν με την άλλην,μέσα στον αλαλαγμό της μάχης,πολλές φορές όταν καπιανού το κράνος έφευγε,ο αντίπαλος τον έπιανε είτε από τα μαλιά είτε από τα γένια…όποτε στον στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου αν παρατηρήσετε …στην αρχή της εκστρατείας είναι όλοι κουρεμένοι…από τότε το πήραν και οι Ρωμαίοι …και φτάνει μέχρι και σήμερα(στους στρατεύσιμους).αλλά και από τότε θεωρούμε ότι οι άντρες πρέπει να έχουν κοντό μαλλί!
  -Σιμωνίδης-

  • Ανώνυμος says:

   Και οι Μακεδονες και οι Ρωμαιοι τους ξεκαναν ολους φαλακροι , ποιοι ινδιανοι και μπουρδες μας λενε εδω περα

   • Ανώνυμος says:

    Φίλε,εγώ απλά είπα,το πότε για πρώτη φορά οι άνθρωποι έκοψαν το μαλλί τους!Λογικό είναι το σωστό να είναι με μακριά μαλλιά,αφού η φύση που είναι σωστή τα μακρένει…αν και μερικός καράφλας,αυτή είναι η αλήθεια…το κόντιμα των μαλλιών είναι παρέμβαση δικιά μας,ανθρώπινη και όχι φυσική!
    προς 3¨28,(τι δουλεία έχουν οι Μογγόλοι της σιβηρίας και η κίνα-στα αχραία ελληνικά η κίνα είναι "Σίρες" και όχι Σίνες)Οι ινδιάνοι δεν έκοβαν τα μαλία τους επειδή απλά ζούσαν σε προ-λίθηνη εποχή …δηλαδή δεν είχαν μέταλα για να κόβουν τα μαλλιά τους..αλλά και πάλι δεν χρειαζόντουστάν διότι ήταν φυσικό(ενώ σε κάποιούς λαούς .π.χ. μοικάνια λόγω καλοπισμού-πολέμου)…γιατί όπως εξήγησα λόγω του πολέμου οι Έλληνες τα έκοψαν!Οι Σπαρτιάτες έλεγαν"ο όμορφος άνδρας με τα γένια και με μακρία μαλλιά δείχνει ευγενέστερος ενώ ο άσχημος τρομακτικότερος"…οι Σπαρτιάτες είχαν μακρία γένια και μαλλία!
    -Σιμωνίδης-

 6. Andreas Otapasidis says:

  Πέρα από την ιστορία με τους Ινδιάνους, και τα όσα έχουν ήδη ειπωθεί γύρω από αυτό το θέμα, ναι, το μαλλί κρύβει τα μυστικά του. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν θα βρείτε κανένα 'μεγάλο' πριν την εποχή του Μεγ.Αλεξάνδρου, όχι μόνο με μακριά μαλλιά αλλά και με μούσια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγύπτιοι έτρεφαν ιδιαίτερη αγάπη στο μούσι κάτω από το πιγούνι μόνο και στην ευθεία μέχρι το λαιμό. Κατά τη διάρκεια διαλογισμού νιώθεις κάτι σαν ηλεκτρισμό σ'αυτό ακριβώς το σημείο.

  • Ανώνυμος says:

   Ναι ποντιε οταπασιδη εχεις δικιο ,αυτο με το διαλογισμο και τις τριχες ισχυει!!!εγω κανω διαλογισμο μονο και μονο γι'αυτο το λογο,φορτιζω ολες τις συσκευες απο το μουσι μου!!!
   Μεχρι και το θερμοσιφωνα "λειτουργω"και την κουζινα!!!Εξαλου οι περισσοτεροι δασκαλοι που ασχολουνται με το διαλογισμο ειναι ξυρισμενοι για να μην παθαινουν ηλεκτροπληξια!!!
   ΝΙΚΟΣ(ηλεκτροπαραγωγος διαλογιστης διασυνδεδεμενος με τη ΔΕΗ)

  • Ανώνυμος says:

   9:25 ευλογο το ερωτημα σου για τη λαμπα αλλα ρωτησε κανενα γιογκι να σου απαντησει-αυτα ειναι κολπα ζορικα που κ(λ)ανουν
   στην Ινδια!!!!
   ΝΙΚΟΣ

 7. Ανώνυμος says:

  ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ …ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟ BMD-4M…ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…NO COMMENT…

  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΑΣΟΥΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΚΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ [ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ]…ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ [ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ]…ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ SUKHOI ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ…PLAYSTATION – 6 [ ΕΚΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ]…

  ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΦΟΡΑ ΧΑΙΜΑΛΙ …ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙ ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ..

  ΕΝΑ F-15 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ …ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΘΕΛΕΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΕΥΣΗ [ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΤΙΚΑ AKOMH ]…

  OI IΝΔΙΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΔΕΡΝΑΝ ΤΑ ΣΚΑΛΠ …ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ [ ΤΡΙΧΕΣ ] ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Η ΛΗΨΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ …

  ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΚΝΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ …ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΣΟ ΜΕGΑ ΑΝΤ-1 ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΩ…ΕΓΩ ΓΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΩ …ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΑΘΩΟΥΣ ΣΑN ΠΟΤΑΜΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΥΠΑΕΙ….

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   • Ανώνυμος says:

    χαχχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα οουουουυοοιχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχα μα εισαι τοσο μα τόσο αστείοςςςς …δεν μου λες…σου πήδηξε την γυναίκα κανένας μαλλιάς…κλανιάρη νικολάκι?

    μαλλιαρές αχόρταγες παρθένες

    • Ανώνυμος says:

     Μαλλιαρη παρθενα εχεις χασει επεισοντια ,ο Γιαννς πριν μηνες εγραψε πως τα στελθ μπορουν να εντοπιστουν γιατι ΄'αφηνουν''στιγμα στα vhf….
     Για να μη μεινεις μαλλιαρη παρθενα και στο ραφι πηγαινε για αποτριχωση με laser στον πολεμο των αστρων και θα βρεις το ταιρι σου!!!
     ΝΙΚΟΣ

 8. Ανώνυμος says:

  Τωρα καταλαβαινω γιατι ο Τζον Ραμπο ειναι παντα μαλλιαρος!!!
  Αν καποιος ειναι φαλακρος και δεν μπορει να εχει μακρια μαλλια πρεπει να βγαινει Ι-5,παντως ο Γκουσγκουνης καλα τα πηγε….δεν απογοητευτηκε σεξουαλικα…..
  Επιστημονες ανθρωποι εσεις στα κατοχικα -δεν περιμενα να ασχολειστε με ΤΡΙΧΕΣ!!!!
  ΝΙΚΟΣ

  • Ανώνυμος says:

   Παντως ο Γκουσγκουνης δεν επαθε τιποτα!!μαλον ο Σαμψων αδερφαρα ηταν και για να δικαιολογιθει το "εριξε"στις τριχες.
   ΝΙΚΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    Παρατηρω μια εμμονη με τον γκουσγκουνη. Δεν χωρα αμφιβολια πως σε εχει "τακτοποιησει" γι'αυτο και η συνεχης αναφορα στο προσωπο του…

 9. Ανώνυμος says:

  Φτανει καποιος να σκεφτει τι λεει ο σοφος λαος για να περιγραψει το φοβο που ενοιωσε : ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ λεει . Ας σκεφτουμε λιγο πανω σε αυτο κι ας μην κανουμε πως τα ξερουμε ολα . Η φυση ειναι τσιγκουνα , δεν θα μας εδινε ποτε κατι που δεν χρειαζομαστε . Κατι αναλογο ισχυει και για το δερμα μας που ειναι και το μεγαλυτερο αισθητηριο οργανο μας . Αλλα γιατι να ασχολουμαστε με αυτα …

 10. Ανώνυμος says:

  Ολοι οι καραφλες-οχι απο αποψη-εδω μπηκαν να πουν τη μαλακια τους να γλυκανουν τα κομπλεξ τους . Δε φταινε αυτοι που εχουν μαλλια επειδη εσεις δεν εχετε λεβεντες . Χαλαρωστε λιγο .

  • Ανώνυμος says:

   Τεστοστερονη = Καραφλα, μηπως ειναι ψεματα?? Αν ειναι τοτε θα ειχαν καραφλα και οι γυναικες αλλα δεν εχουν.
   Ο φαλακρος Πουτιν μια χαρα τους πηδαει τους μαλλιαδες αμερικανους

   • Ανώνυμος says:

    Τεστοστερόνη = Τριχοφυία εκτός του τριχωτού της κεφαλής. Γι' αυτό οι γυναίκες δεν έχουν μούσια και μουστάκι ενώ οι αθλήτριες που τους χορηγούσαν για χρόνια τεστοστερόνη ανέπτυσαν μούσι. Αλλιώς θα ανέπτυσαν καράφλα…

 11. Ανώνυμος says:

  Δηλαδη οι Ινδιανοι Ιροκουα της ανατολικης αμερικης(που κατειχαν μια εκταση σχεδον οσο η ρωμαικη αυτοκρατορια) που ειχαν ξυρισμενο κεφαλι με μονο μια γραμμη μαλλιου στην μεση της κεφακης,τι ηταν?Νταβανοπροκες?

 12. Ανώνυμος says:

  οι ινδιανοι αφησαν μακρια μαλλια για να ξεχωριζουν απο τους μογγολους αλλα η φατσα τους ειναι μογγολοιδες. οι σινες μετα την βυθιση της ατλαντιδας εφηγαν στις ακτες της αμερικης οπου και εκαναν οτι εκαναν και στους ελληνες της ιωνιας (γιουαναν)κινας.τα υπολυπα στα κειμενα της οεα.και μην πει κανεις οτι οι ινδιανοι δεν μοιαζουν με τους μογγολους

   • Ανώνυμος says:

    Υπάρχουν 3 Ηράκλειες στήλες!μία στην σικελία-Μέσσανα και Ιταλία,μια στις γνωστές που πήγε ο Ηρακλής στα μήλα των εσπερίδων,και μια στον Βόσπορο.Στα γάδειρα στην Ισπανία βρέθηκε πόλη που μοιάζει με την Αντλαντίδα…και από κι πείραν οι Καρχιδόνιοι τα σχέδια για το λιμάνι τους = http://periklisdeligiannis.wordpress.com/2012/12/12/%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%89%CE%BD-2/
    να σημειώσω ότι Τάυρους στην ισπανία Τάυροι και στην Κρήτη,Τάυροι και στην Σουμμερ-και στην Μοχεντζο ντάρο..πράγμα που σημένει ότι η Κρήτη μαζί μτ την Σαντορίνη είναι στο κέντρο αυτού του πολιτισμού από την Ισπανία μέχρι την Δραβιδική Μοχέντζο ντάρο(οι ιδιοί οι δραβίδες λένε ότι έχουν καταγωγή από Κρήτη-Ετεωκρήτες-καθώς και μυθολογία)..άρα οι Κρήτες και Αντλάντιοι Σαντορίνιοι(Οι μετέπητα από την καταστροφή της αντλαντίδος ..ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ) κυριαρχούσαν πριν την καταστροφή τους το 1700(καταστροφή της Μοχεντζο Ντάρο από Πυρινικά(βρέθηκε ραδιενέργια)-Σοδομμά και Γόμμοροα από πυρινικά,στήλη άλατος ΛΩΤ-καταστροφή της Σούμμερ κατακλυσμός γιλγαμές-Σαντορίνη-Κρήτη από ηφαίστειο(ίσως από την δύναμη που είχαν σε μέσα-τεχνολογία???)Όλα είναι στην ίδια περίοδο 2000-1700π.χ..ΤΟ νησί της Σαντορίνης έχει ένα καταπληκτικό πολιτισμό ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ..έχουν σωλήνες απόχέτυεσης από το 3500 π.χ.αλλά και 3-4 οροφά κτήρια?????μόνο μετά από 3500 χρόνια θα εμφανιστή αποχέυτεση στον πλανήτη(1800 μ.χ.) και 3-4οροφά κτήρια επί Ρωμαικής αυτοκρατορίας μετά από 2000-2500 χρόνια με τον μπετόν αρμε).ΝΑ θυμίσω ότι μπορεί σκόπιμα ο Πλάτωνας να κάνει """λάθος""" στις ημερωμηνίες με ένα 0 παραπάνω ! γιατί η ιστορία του μοίαζει με αυτήν της Τροίας και 2 μοίαζει και με την ιστορία του Θησέα(βασικά τι μοιάζει ίδια είναι).άρα άμα βγάλουμε από το 10000 χρόνια το 1 μηδενικό 0 και γίνει 1000….ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1700-1600 της καταστοφής της Σαντορινης από την εποχή του Σόλων(650 π.χ.) και το αίνιγμα αυτόματος λύνεται…ενώ όσο λέμε ότι η Ατλαντίδα είναι το 10000 π΄χ΄…το μυστήριο δεν λίνεται!Τώρα τι γίνετε πριν τον Δεκαλίωνα…δεν ξέρω.Σιγούρα υπάρχει πολιτισμός και πριν το 10000 π.χ.!Σχεδόν όλοι οι αρχαιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ είναι η Σαντορίνη!Να θυμίσω ότι οι Κρήτες πήγαιναν μέχρι της βρετανίδες νήσους και την Βαλτική για "κασίτερο"(βρέθηκαν σπαθιά μινωικά)…άρα σωστά οι Μινωίτες μάλλον ταξίδευαν πιθανών και μέχρι την Αμερική και γιαυτό βλέπουμε παρόμοιο πολιτσμό Μάγια και Κρητών(να θυμίσω ότι οι Θεοί των Μάγια έχουν γένεια????).
    -Να θυμίσω τον Νόννο που μιλάει για πόλεμο από την Ελλάδα,την Συρία,την Αιγυπτό στην Ινδία …άρα μιλάει για το 1900 π..χ για τους Υκσως..άρα καταστροφή της μοχεντζο τάρο..αλλά και τα Σοδομά και γόμορα στην συρία-ναβαταία προς το περασμά τους για την ινδία(μιλάμε για παγκόσμιο πόλεμο)..μετά οι Υκσως έφυγαν (αβρααμ) και πήγαν στην Χαλδαιά και μετά στην ΑΊΓΥΠΤΟ σαν κατακτητές
    -Αυτήν την ιστορία λένε και τα Βέδες(Νόννος αλλά από την Δραβιδική παράδοση)
    -μετά την καταστορφή του κέντρου της Σαντορίνης όλοι οι Λαοί αυτοί έγιναν οι Λαοί της Θάλασσας (Ισπανοί-Σαρδινιοί(σαρδεμ)-Σικελοί(Σικέλ)-και φυσικά 'Ελληνες Κρήτες ετεοκρήτες και Πρωτο Έλληνες αχαιοί…που λιμένονταν όλοι την Μεσόγειο.λόγω ελλειψείς σε πολιτικό Κέντρο αλλά και πόρων!
    -άρα αμα δεχτούμε τα από πάνω λύνετε και το μυστήριο των Πυραμίδων της Αιγύπτου αλλά και των πρώτων ΦΑΡΑΩ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΜΥΝΙΕΣ!Καθώς έτσι λύνεται και το μυστήριο ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΟΕΡΧΟΝΤΕ από την Αίγυπτο στην Λιβύη ,από την Ελλάδα στην Ινδία,από την Υπερβορέα στου Δελφούς.κλπ κλπ.
    Σιμωνίδης-

 13. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ… ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ…ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ… ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΕΓΩ ΣΟΥ… ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ… ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

  • Ανώνυμος says:

   φιλαρα…συμφωνω μαζι σου!!!!
   ετσι κι αλοιως το εχω ξαναεκφρασει κ στο παρελθον για τις θεσεις σου…
   ειναι καποιοι που μπαινουν σαν ταλιμπαν για να ειρωνευθουν
   εκ του ασφαλους της ανωνυμιας τους…

  • Ανώνυμος says:

   8:04 Ευχαριστω καταρχην που με χαρακτηριζεις λεβεντη!!!Σιγουρα για να λες κατι τετοιο θα σε εχει φωτισει η ο θεος η λαμπα που αναψε απο τα γενια διαλογιζομενου δασκαλου!!!
   Χαιρομαι που η διασκεδαση ειναι αμφιδρομη!!!θα περασουμε μια καταπληκτικη νεα αεροψεκαζομενη σαιζον!!
   Με την τονωμενη μου αυτοπεποιθηση θα σας περιγραφω το εγω μου κι εσεις με αυτα που γραφετε το εσεις σας!!!
   Υ.Γ.και τετ α τετ να ειμαστε οτι γραφω τα ιδια λεω,μιλαμε ειμαι αδιστακτος,το ανωνυμος προκυπτει εκ των πραγματων…καλη διασκεδαση ανηξεροι
   ΝΙΚΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    γεία σου ανώνυμε αδίστακτε λεβεντάκο αεροψεκαζόμενε κλανιάρη διαλογιζόμενε νικολάκη.

    αεροψεκαζόμενες διαλογιζόμενες ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕς

 14. Ανώνυμος says:

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ. ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ; ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ, ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΡΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ.

  • Ανώνυμος says:

   ρε κυρ παντελη δεν τα χωνουν στον ΝΙΚΟ-ΚΑΤΟΧΙΚΑ

   αλλα στον ΝΙΚΟ-ΤΟΝ ΑΨΕΚΑΣΤΟ…ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ-ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑ

   και οχι τουριστα..

  • Ανώνυμος says:

   Παντελη βρηκες πραγματικα το αρθρο ενδιαφερον και "λογικο"???ποτε κουρευτικες τελευταια φορα ?σοβαρα ρωταω για να καταλαβω και να εξηγησω ακομη πιο πολλα.
   ΝΙΚΟΣ

 15. nyeuis1 says:

  Παντα πιστευα οτι τα μαλλια ειναι κεραιες για επαφη με το συμπαν.
  Ανωτερα οντα θεωρουνται οι νεατερνταλ , οι γοριλες, οι ποιητες με χαιτη -ειδικα αν συνδιαζεται με λιγη καραφλα, οι ξανθες, και οι ηλεκτροπληκτοι.

 16. Ανώνυμος says:

  ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΚΝΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ………..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ…….ΕΓΩ ΓΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΩ ……..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ …..

  ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ …….ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ? ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ..ΤΡΙΧΕΣ !

  ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ
  ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ !

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!

  ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ – ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ? ΓΙΑΤΙ ????? ΓΙΑΤΙ ????? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????

  ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ??? ΓΡΑΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΝΗΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ !!!! ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ ??????????????

  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ??

  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ?????
  ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΖΑ ΘΑ ΚΥΤΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΑΖΑ !!

  ΣΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΟΙ !!! ΗΔΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !!!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • Andreas Otapasidis says:

   ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ?
   Αγγελική, σίγουρα δεν έχεις καταλάβει, και ούτε πρόκειται να καταλάβεις, πόσο 'βαθύ' είναι αυτό που όχι απλά έγραψες, αλλά κανονιοβόλισες. Και επειδή και πολλοί φίλοι έχουν αντίστοιχα περιορισμένους ορίζοντες, οποιαδήποτε προσπάθεια διαλόγου θα έπεφτε στο κενό. Περιορίζομαι λοιπόν στο εξής: 1. έπρεπε να περπατά μπροστά από αυτή και να μην κοιτάξει πίσω μέχρι να φτάσει στον πάνω κόσμο. Μέσα στην αγωνία του αθέτησε την υπόσχεση και η Ευρυδίκη εξαφανίστηκε πάλι από τη θέασή του. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7_%28%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%29
   2. Η γυναίκα όμως του Λωτ παρέβη την προειδοποίησή του αγγέλου και κοίταξε πίσω για να δει τι συνέβαινε και αμέσως έγινε στήλη άλατος. http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh_Biblio/Oi_Patriarxes/Sodoma_kai_Gomorra.htm 3. Εννοείτε ότι σε όλες τις θρησκείες και όλους τους πολιτισμούς θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Η πλύση εγκεφάλου όμως που, μεταξύ άλλων, 'τρώτε' σας κάνει να νομίζετε ότι κάτι ξέρετε, στην ουσία δεν έχετε ιδέα από το τι συμβαίνει γύρω σας (μέσα σας). Αντί να φιλοσοφήσεις την ύπαρξή σου λοιπόν – μέρος αυτής και οι τρίχες σου, κοίτα πίσω-τριγύρω, πάρτο όπως θες, πίνοντας ταυτόχρονα το κόνιό σου που δε χρειάζεται να δοκιμάσω για να γνωρίζω ότι το περιεχόμενο έχει αλμυρή γεύση, κάτι σαν..μια γέυση τρικυμίας στα χείλη.. Ο.

  • Ανώνυμος says:

   Δεν ειναι ασχημη ιδεα το μαγιο της Μενεγακη αλλα μεγαλη δεν ειναι πια??καιρος για νεοτερα κωλαρακια, η νεα γενια ανυπομονει να ξεπερασει την παλια !!!
   Πες του αντι για Μενεγακη να βαζει καθε μερα στο πλαισιο γυρω απο τη σελιδα κοριτσακια
   Χωρις μαγιο !!φωτο σελφ
   ΝΙΚΟΣ

 17. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  ΠΑΝΤΕΛΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ-ΑΝΑΡΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΣ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ…ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ…ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΆΥΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ… ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ

  • Ανώνυμος says:

   Το κανονικο μου ονομα ειναι το ΝΙΚΟΣ αν διαλεγα ψευδονυμο θα επελεγα Ναβαχοδουνοσορας,Μικρη ολανδεζα,γεροντας Ελπηηηδιος ……
   ΝΙΚΟΣ

 18. Ανώνυμος says:

  Διώξε πια το μακρυμάλλη για χατίρι φαλακρού
  Πέντε τρίχες όλες κι όλες κι όλες μα καρδιά μικρού παιδιού
  Μακρυμάλλη μακρυμάλλη
  Άιντε βρες κι εσύ μιαν άλλη
  Η αγάπη που της είχες
  Ήταν ένα μάτσο τρίχες

  Να ζήσουν οι καράφλες…

  ΖΦΝΤ (Ο μαλλιάς-κατάσκοπος που γύρισε από την Ανδρομέδα)

  • Ανώνυμος says:

   Καλως τον πρακτορα που γυρισε απο την Ανδρομεδα!!!Εγω ειχα παει Βερενικη για εμφυτευση, της πηρα ολες τις τριχες κι εχω πλεον τις ικανοτητες,πριν ημουν φαλακρος πρακτωρ θβ και συνεχεια αποτυγχανα….
   ΝΙΚΟΣ(μαλλιαρος πρακτωρ)

  • Ανώνυμος says:

   ρε συ ΝΙΚΟ

   τωρα συμπτωση ειναι που εμφανιστηκε o ΖΦΝΤ ;

   τυχαια ξεκινατε μαζι την ''σαιζον'' ;

   μπορει να ναι και τυχαιο…δεν λεω

   θα το ξεκαθαρισεις εσυ..πιστευω.

   αν οχι,τοτε δικαιολογημενα μπορω

   να υποπτευθω οτι μπηκατε στα σχολια

   για να κανετε την πλακα σας

   η να τα κανετε ολα πουτ@ν@

   ΖΦΝΤ απευθυνομαι στον ΝΙΚΟ

   επειδη ειχαμε μια σχετικη κουβεντα..

   Αα

  • Ανώνυμος says:

   Κατα καιρους καποιοι εχουν γραψει οτι ειμαστε το ιδιο προσωπο,οτι ειμαστε πρακτορες κλπ.σε βεβαιωνω πως: 1ον δεν ειμαστε το ιδιο ατομο,2ον το σαιτ εχει πλακα και αυτο ειναι το κινητρο για να συμμετεχουμε στο "γονιμο"διαλογο!!!εξαλου πως το βλεπεις απο μας περιμενε να γινει πουτανα???τα βρισιδια και οι χαρακτηρισμοι που πεφτουν απο τους αλλους το καταφερνουν να το κανουν πουτανα και χωρις τη φιλικη συμμετοχη μας!!
   Ολες αυτες οι ευκολα καταρριπτομενες θεωριες απο καποιον που εχει απλουστατες γνωσεις με διασκεδαζουν οταν αυτες παιρνουν μεσω των σχολιων φαραονικες διαστασεις στα μυαλα των σχολιαστων!!!!
   Παραλληλα δινουμε και μια σοβαρη εξηγηση αλλα ποιος την πιστευει….εναλλακτικα γραφουμε και τις δικες μας θεωριες,και στις δυο περιπτωσεις χανουμε!!!
   Κερδιζουμε ομως σε γελιο….αρχισα να μπαινω τυχαια υστερα απο ενα mail που μου εστειλε καποιος γνωστος,ελπιζω η ευρυματικοτητα της ανοησιας να μας χαριζει υλικο!!!ουτε που φανταζομουν την βλακεια που μας δερνει!!!
   ΝΙΚΟΣ

 19. nyeuis1 says:

  Διαγνωση ειδικου
  για ανησυχουντες για τον πλανητη, την ανθρωποτητα, τους εξωγηινους αραχτους ξυσταρχιδες ιλουμπινατους κλπ. —Αμα τρωγατε τις απαραιτητες κλωτσες στην ηλικια που επρεπε, δεν θα βγαζατε τωρα ολη την απαιδευτη καφριλα της διανοητικης απραξιας στο μπλογκ.

 20. Ανώνυμος says:

  Αα,ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ… ΝΙΚΟΣ Κ ΖΦΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ… Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤ"ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΑΓΜΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ… ΓΡΑΦΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ… ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ…

 21. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  ΣΙΜΟΝ-ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ-ΣΙΜΩΝΕΙΑ=ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΑΡΓΥΡΙΑ!!!…ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ,Ε;;; ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ, ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ…EKANE ΛΑΘΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ,Ε;;;ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ;;;ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ(ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ-ΥΚΣΩΣ);;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , Ο ΠΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΩΣΤΟ (ΚΡΗΤΗ-ΘΗΡΑ);;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;; ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΑΡ ΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Η ΚΡΗΤΗ-ΘΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ¨"ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ" ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΔΗΛ ΕΒΡΑΙΚΟ…ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ Κ ΙΔΕΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΠΙΟ ΟΡΑΤΑ Κ ΕΞΗΓΗΣΙΜΑ,ΕΤΣΙ ΣΙΜΩΝΟΥΛΗ;;; Ο Σ-Ι-Μ-Ω-Ν, Σ-Ι-Μ-Ο-Ν, Σ-Α-Ι-Μ-Ο-Ν ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΩΝΑ!!! ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΣΙΜΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *