00:36 - 19/09/2011

Έτοιμη η Ελλάδα για κάθε ενδεχόμενο με την Τουρκία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο ΥΠΕΞ, κ. Σταύρος Λαμπρινίδης και δηλώνει πως εάν δεν τα βρούμε με την Τουρκία στο θέμα της υφαλοκρηπίδας θα πάμε στη Χάγη.
Όπως τόνισε σε συνέντευξη του, «αν η Τουρκία προσπαθήσει να ανεβάσει τους τόνους και στη δική μας περιοχή….. θα πράξουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προασπίσουμε στο ακέραιο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Και αυτό θα το κάνουμε, επιδιώκοντας πάντα στενή συνεργασία με όλα τα ελληνικά κόμματα».

Παράλληλα, διευκρίνισε πως «επιδιώκουμε οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο. Εάν δεν καταφέρουμε να βρούμε κοινό τόπο, στο πλαίσιο των διερευνητικών, για την επίλυση του ζητήματος μέσω διαπραγματεύσεων, τότε το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία πρέπει να πάει στη Χάγη»…

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*