Έρχεται ο «τελευταίος Πάπας»;

Με αφορμή την ξαφνική δήλωση παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ’, του 85χρονου γερμανικής καταγωγής Γιόζεφ Ράτσινγκερ να θυμηθούμε ένα παλιότερο άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ σχετικά με την γνωστή προφητεία ότι ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος….

Η θέση του Πάπα θα παραμείνει κενή από τις 28 Φεβρουαρίου και η εκλογή του νέου προκαθημένου της Καθολικής Εκκλησίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα (31 Μαρτίου). Τα ονόματα στην κούρσα για το «Ηabemus Papam» του Βατικανού εδώ.
Παρακάτω το βίντεο με την παραίτηση του Πάπα.

Εδώ είναι το άρθρο:

Θα είναι ο Πάπας Βενέδικτος ο προτελευταίος Πάπας;Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Οι προφητείες του Ιρλανδού (καθολικού) αγίου Μαλαχία (St. Malachy), του 12ου αιώνα, που πρόβλεψε όλους του Πάπες, έχουν απασχολήσει, εδώ και αιώνες, πολλούς που έχουν μελετήσει τις – πράγματι – κρυπτογραφικές προφητείες του.

Σύμφωνα με αυτές, θα ακολουθήσει μόνο ένας Πάπας μετά τον σημερινό και κατά τη διάρκεια της δικής του βασιλείας, θα έρθει το Τέλος του κόσμου.

«Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος, ο Ρωμαίος, ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία, μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων (Ρώμη) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους. Τέλος».

Στο 1139, ο Μαλαχίας, ο οποίος υπήρξε Αρχιεπίσκοπος του Armagh, (κάτι που αντιστοιχεί στο «πάσης Ιρλανδίας»), ταξίδευσε από την Ιρλανδία στην Ρώμη για να δώσει έναν απολογισμό σχετικά με τις υποθέσεις του.

Εκεί είχε ένα περίεργο όραμα για το μέλλον, μέσα στο οποίο του αποκαλύφθηκε το όνομα του κάθε Πάπα, συνολικά 112 τον αριθμό, για όλα τα χρόνια, (εννοείται από εκείνη την χρονική στιγμή) μέχρι το τέλος του κόσμου. Σύμφωνα με το όραμα, βρισκόμαστε τώρα στον προτελευταίο Πάπα.

Οι προβλέψεις του έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα, “Το 1958, πριν το κονκλάβιο (δηλ. η αίθουσα που μαζεύνται οι καρδινάλιοι για να εκλέξουν το νέο Πάπα) εκλέξει τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ, (φωτο), ο Καρδινάλιος Spellman της Νέας Υόρκης νοίκιασε ένα σκάφος, το γέμισε με πρόβατα και άρχισε να πλέει πάνω – κάτω στον ποταμό Τίβερη, για να δείξει ότι ήταν αυτός ο ποιμένας «et Nautor», («και το σκάφος») η συνθηματική ονομασία που δόθηκε για τον επόμενο Πάπα σύμφωνα με την προφητεία.(!)
Όσο για την προφητεία που αφορά τον 111ο Πάπα, (111ο σύμφωνα με την προφητεία και 265ο από την αρχή της μέτρησης από τους καθολικούς – Η λίστα με όλους τους Πάπες – με πρώτο βέβαια, τον… απ. Πέτρο ΕΔΩ) τον Πάπα Βενέδικτο, η προφητεία τον αναφέρει ως “Gloria Olivae”, που σημαίνει “η δόξα της ελιάς.”

Το Τάγμα του Αγίου Βενέδικτου είναι επίσης γνωστό ως οι Olivetans, κάτι που οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι η προφητεία του Μαλαχία είναι σωστή. Έτσι, ο επόμενος και τελευταίος Πάπας θα πρέπει να είναι ο “Πέτρος ο Ρωμαίος”.
(Ο Πάπας Βενέδικτος δεν ανήκει στο συγκεκριμένο Τάγμα, εντούτοις επέλεξε το όνομα του ιδρυτή του, Αγίου Βενέδικτου).

Ο άγιος Μαλαχίας έδωσε μία αναφορά με τα οράματά του στον Πάπα Ιννοκέντιο Β΄, αλλά το έγγραφο αυτό παρέμεινε άγνωστο στα Αρχεία της Ρώμης μέχρι την ανακάλυψή του το 1590.
Πολλές από τις προφητείες έχουν βγει σωστές.

Για παράδειγμα, αυτή για τον Ουρβανό τον VIII που συνθηματικά τον ανέφερε ως «Lilium et Rosa» («ο κρίνος και το τριαντάφυλλο»), ο οποίος πράγματι ήταν ένας ντόπιος Φλωρεντινός, ο οποίος θέσπισε ως πολεμικό έμβλημα της πόλης το γνωστό «fleur-de-lis» («το ρόδο της λίζας» ).

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β ‘είναι ο «De labore Solis», που σημαίνει «από την έκλειψη του ηλίου».

Ο Karol Wojtyla, ο οποίος έγινε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ, γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1920 κατά την διάρκεια ηλιακής έκλειψης.

Η φράση «Peregrinus Apostolicus» («Αποστολικός προσκυνητής»), αναφέρεται στον Πάπα Pius VI και φαίνεται να είναι σωστή καθώς ο συγκεκριμένος έμεινε γνωστός για τα πολλά ταξίδια του σε νέες χώρες.

Θα είναι ο Πάπας Βενέδικτος ο προτελευταίος Πάπας; Ο Ιρλανδός προφήτης του 12ου αιώνα, έχει πει ότι θα είναι έτσι. Ο χρόνος θα δείξει. Πηγή: www.abcnews.go.com.

Σύμφωνα με άλλο άρθρο σχετικά με τις προφητείες του Μαλαχία:

Για τον νυν Πάπα, η φράση «de gloria oliviae» μπορεί να ερμηνευθεί με δεκάδες ίσως τρόπους. Θα μπορούσε να σημαίνει έναν Πάπα ο οποίος θα έκανε σημαντικό έργο στον τομέα της Ειρήνης, της οποίας ο κλάδος ελιάς αποτελεί σύμβολο, ή θα μπορούσε να εννοεί ένα άνοιγμα στην ανατολική ορθόδοξη εκκλησία, (και κατά άλλους, στην εποχή του η Ορθοδοξία ή ο Ελληνισμός θα υψωθεί) ή ότι ο Πάπας θα καταγόταν από περιοχή η οποία έχει παραγωγή σε ελαιόδενδρα…

Μερικοί σκεπτικιστές, από την άλλη, κάνουν την παρατήρηση πως οι προφητείες φαίνεται να γίνονται λιγότερο ακριβείς και περισσότερο αόριστες, όσο προχωρούν στο χρόνο. Έτσι για τον Πάπα Σελεστίνο τον Δεύτερο (1143 – 1144), για παράδειγμα, η προφητεία ανέφερε ότι θα ήταν από ένα κάστρο στον Τίβερη και αυτό ήταν ακριβές.

Για τον αμέσως επόμενο, Λούκιο το Δεύτερο (1144 – 1145), ανέφερε ότι θα ήταν εκδιωγμένος από τον εχθρό. Πράγματι, το επώνυμό του στα Λατινικά σημαίνει αυτό ακριβώς το πράγμα.

Αντίθετα, για τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β΄ ή για τον Βενέδικτο, οι προφητείες είναι αόριστες, ανοιχτές σχεδόν σε οποιαδήποτε ερμηνεία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ (2013)

Για το θέμα έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία. Τον Απρίλιο του 2012, ο Thomas Horn και ο Cris Putnam έγραψαν το “Petrus Romanus:The Final Pope Is Here” ( ‘Πέτρος ο Ρωμαίος: Ο Τελευταίος Πάπας Είναι Εδώ’) περιγράφοντας την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου του XVI, ο διάδοχός του οποίου θα είναι ο τελευταίος Πάπας. Οι δυο Αμερικάνοι συγγραφείς πάντως, έχουν γράψει και άλλα βιβλία στα οποία αναμειγνύουν βιβλικές προφητείες, θεωρίες συνωμοσίας, αρχαίες δοξασίες, θεωρίες περί UFO και λοιπά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι συγγραφείς φαίνεται να πιστεύουν ότι η αλλαγή στον παπικό θρόνο θα ξεκινήσει γύρω στο Δεκέμβριο του 2012, “όταν όπως λένε οι οπαδοί της Νέας Εποχής, ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστεί με το γαλαξιακό κέντρο του Γαλαξία μας, εγκαινιάζοντας την «εποχή του Υδροχόου»”. Παρόλα αυτά, τονίζουν ότι δεν θέλουν να πουν ότι “γνωρίζουν” και ισχυρίζονται ότι δεν είναι προφήτες, αλλά απλά ερευνητές και σχολιαστές.

4 thoughts on “Έρχεται ο «τελευταίος Πάπας»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *