Έρχεται η κλωτσιά!

Αναρωτιέμαι, πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβουν αυτοί οι κυβερνώντες ότι η πολιτική της εξοντωτικής φορολόγησης των χαμηλών στρωμάτων….

καθώς και τα μέτρα τα οποία πνίγουν την ανάπτυξη , έχουν οδηγήσει τη χώρα στο πουθενά.Προφανώς όχι πολύ..Μήπως λοιπόν αυτή η πολιτική είναι η επιδίωξη τους; Και επειδή αυτή η πολιτική έχει ζητηθεί από το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους ΄΄φίλους μας΄΄ που μας δίνουν δάνεια για να μας σώσουν ,(τσεπώνωντας αύριο μεθαύριο τους τόκους βέβαια), μήπως θέλουν να μας φτάσουν στο τελευταίο στάδιο της φτώχειας, ώστε να αναγκαστούμε να τους παραχωρήσουμε δικαιώματα στα πετρέλαια , στο φυσικό αέριο , ή σε ότι άλλους φυσικούς πόρους έχουμε; (Γιατί μία υγιής οικονομία και ένα δυνατό κράτος , δεν έχει λόγο να δώσει τίποτα) . Και μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης να κάνουν τον απλό κόσμο να παρακαλάει για αυτό; Πόλεμο δεν μπορούν να μας κάνουν για να τα πάρουν. Άμα δεν έχεις να φας όμως..Φυσικά όσα πετρέλαια και να βγάλεις , εσύ να είσαι ευχαριστημένος με ένα πιάτο φαΐ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!! Ας ετοιμάσουνε λοιπόν και οι τριακόσιοι , και τα κομματόσκυλα τους , τον πισινό τους ,για την κλωτσιά που ετοιμαζόμαστε να τους δώσουμε.Έρχεται πολύ σύντομα!!!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *