14:05 - 23/07/2014

Έριξαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη οι φιλορώσοι αυτονομιστές

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές αντάρτες της ανατολικής Ουκρανίας κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Ο εκπρόσωπος Αλέξι Ντμιτρασκίφσκι είπε ότι τα δύο αεροπλάνα, τύπου Σουχόι, κατέπεσαν κοντά στο ύψωμα Σάβουρ Μοχίλα, ανατολικά του Ντονέτσκ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη των πιλότων.

Τo δημόσιο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει το πρόγραμμά του στην αγγλική γλώσσα, το Russia Today, ανέφερε ότι έχει χάσει τα ίχνη του Βρετανού συνεργάτη του Γκρέιαμ Φίλιπς, ο οποίος καλύπτει τις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία. «Προσπαθούμε να έλθουμε σε επαφή με εκείνον, αλλά ακόμη χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εκείνος μας είχε πει ότι θα μετέβαινε στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ όπου ακούγονταν πυροβολισμοί», ανέφερε το δημόσιο δίκτυο σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε. «Δεν έχουμε λάβει καμία συγκεκριμένη πληροφορία» για τον Βρετανό, προσέθεσε το δίκτυο και διευκρίνισε ότι έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους των φιλορώσων αυτονομιστών, όπως και με εκείνους των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή.

Το τελευταίο μήνυμα του δημοσιογράφου εστάλη τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και έλεγε «Όλα είναι καλά», σύμφωνα με το δίκτυο. Στα τέλη Μαΐου ο Βρετανός δημοσιογράφος είχε συλληφθεί από τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις και είχε κρατηθεί για ένα διάστημα 36 ωρών ενώ τράβαγε φωτογραφίες σε ένα φυλάκιο ελέγχου κοντά στη Μαριούπολη, στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Kάτι συμβαίνει με τα αεροπλάνα των ουκρανών ,ή έχουν παλιά αεροπλάνα ή οι πιλότοι τους δεν είναι και οι καλύτεροι ή οι φιλορώσοι έχουν άριστο σημάδι….τ'αεροπλάνα τους πέφτουν σαν τις μύγες ,η στατιστική λέει ότι σε κανένα μήνα ,δεν θα έχουν αεροπλάνο…..
  2. 0
    0
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ, ΦΥΣΙΚΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΔΕΙΞΟΥΝ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ… ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ… ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑ ΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί