Έντουαρτ Σνόουντεν- άλλη μία βόμβα: Η NSA παρακολουθεί 5 δισεκατομμύρια τηλεφωνήματα την ημέρα

Η Washington Post δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της το επόμενο τμήμα των αποκαλύψεων, του πρώην υπαλλήλου της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας- NSA, Edward Snowden.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η NSA δέχεται καθημερινά πληροφορίες από πέντε δισεκατομμύρια κλήσεις κινητών τηλεφώνων από όλον τον κόσμο.

Το προσωπικό του Οργανισμού έχει τη δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του κάθε συνδρομητή, τις επαφές και τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, όπως αναφέρει σήμερα το Itar Tass.

Αυτήν την αποκάλυψη επιβεβαίωσαν οι σημερινοί υπάλληλοι της NSA. Ανέφεραν ότι τα στοιχεία σχετικά με τις κλήσεις σε όλον τον κόσμο βοηθούν να παρακολουθούνται οι κινήσεις γνωστών τρομοκρατών, καταγράφοντας τις παλιές και τις νέες επαφές τους. Επίσης, πρόσθεσαν, ότι για την ανάλυση των δεδομένων χρησιμοποιούνται διάφορα προγράμματα, όπως για παράδειγμα το «Co-Traveller».

Η Washington Post επισημαίνει ότι το πρόγραμμα παρακολούθησης των κινητών τηλεφώνων σε αυτό το επίπεδο, τόσο σε έκταση και σε ένταση, που παραβιάζει την προσωπική ιδιωτική ζωή του ατόμου, υπερβαίνει των αποκαλύψεων του Σνόουντεν για τα άλλα μυστικά προγράμματα της NSA.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *