in ,

Ένα twitarisma που σε κάνει να ανατριχιάσεις για τον πολιτισμό της χεστρας!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Σκοτώσαμε όλα αυτά τα παιδιά στις φαβέλες γι’ αυτό»;

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  • Μονος σου τα γράφεις, μονος σου τα διαβάζεις…..
   Συνέχισε, εισαι σε καλό δρόμο….

 1. ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΩΡΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΣ ΦΑΒΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗ ΜΑΣ

 2. ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΩΡΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΣ ΦΑΒΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΩ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗ ΜΑΣ

 3. Πως φέναιτε ότι είναι στητό…όλα για το στοίχημα!!!εγώ γι αυτό σταμάτησα να βλέπω ποδόσφαιρο εδώ και 10 χρόνια…και με την εθνική στητό ήταν!!!Η Αργεντινή θα το πάρει!Όλοι εχτές την Βραζιλία πέξανε σε όλο τον κόσμο….και στον τελικό την Γερμανία θα πέξουνε….έχει λογική!Το θέμα είναι ότι κάποιοι το γνωρίζουν από την αρχή το αποτέλεσμα!Η συντοφός μου μου επισήμανε κάτι το όποιο κανείς δεν έχει παρατηρήσει(εκτός από αυτούς που ξέρουν)…μου λέει γιατί μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές με μικρά παιδιά μέσα στο γήπεδο??????????και μου θίμησε αυτό…….κοιτάχτε το από το 4¨40 https://www.youtube.com/watch?v=YN8ocF8uLqw….αποχή ρε από το ποδόσφαιρο.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΑΝΙΑ…ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ????????????????

  • σωωωωωπααααα εσενα περημεναμε να μας το πεις.Μα εννοειται οτι ειναι ετσι.Εδω και χρονια.Τουλαχιστον μετα το 1990 γινεται συνεχεια

  • και γω εδω και 30 απο το περιβοητο ροδος ολυμπιακος 3-4 3-0 στο πρωτο ημιχρονο και μετα το πουλησαν οι συμπατριωτες μου. Ημουν 15 χρονων τοτε κα εφαγα το ξυλο της αρκουδας επειδη μπηκα απο την εξεδρα των επισημων που καθομουν μαζι με τν πατερα μου και τον παππου μου στον αγωνιστικο χωρο και εβριζα σαν βοθρος. Το ξυλο το φαγα απο τον πατερα μου και τον παππου μου για τα λογα που ειπα δημοσια. μεσα στα αιματα γυρισα απο τα χαστουκια. 16000 κοσμος εσκασε στα γελια μαζι μου. παρεπιπτοντως κανενας απο τους παιχτες δεν μου ριξε καμια μπουφλα με τοσα που τους εσουρα. Που φιλοτιμο? Εκτοτε κομμενο το ποδοσφαιρο. και απο την μαλακια του Γιανκοβιτσ κομμενο και το μπασκετ. Και οτιδηποτε στηνεται και κρατει τον κοσμο ομηρο και προβατο. Και υποθαλπτει καθε καθηκι και καθε συμφερον εξωαπ την ομορφια του αθλητισμου. Αμα θελω να δω καλη μπαλα αξια τω καραγκιοζηδων πολυτελειας παω σε μια αλανα κα βλεπω τους πιτσιρικαδες να ξεσκιζονται ουτε καν για τη φανελα αλλα για την μορφια της στιγμης. Τν καλη μπαλα την αποδεικνυουν τα ματωμενα γονατα. Σκατα να φαν οι βραζιλιανοι και οι ποδοσφαιρικες καταθλιψεις τους αν ξεσπιτωσαν εστω κα μια οικογενεια για να γινει το μουντιαλ πο σικ. Α στο διαλο πια γιατι μας τα χουν κανει νταουλια με τους πουστηδες στην τηλεοραση με τα ξεκωλα στις πασαρελλες και με τους μαντραχαλαδες που κυκλοφορουν με μια φεραρι επειδη κλωτσαν μπαλλα καλα ενω το απολυτο κενο βασιλευει αναμεσα στα αυτια τους, την ιδια στιγμη που τα παιδακια που ονερευονται να τους μοιασουν πεθαινουν η απο την πεινα, η απο καμια σφαιρα στο δρομο.

  • Το κατοχικα παρακολουθειται απο ελληνες παγκοσμιος οταν ομως βαζεται βιντεα για μασωνους εμεις δε μπορουμε να τα δουμε γιατι εχουν νεο κολπο με το κλεισιμο της φωνης.
   Μια τα ιδια και το δικο σου Μπαμπη.

   Προσπαθουν με το γιουτουμπε να μας χωρισουν σα λαο οι του εξωτερικου δεν εχουμε δικαιωμα να δουμε η ν ακουσουμε τιποτα.
   Καταλαβετε το και σταματηστε να στελνετε βιντεο στο γιουτουμπε.

   Η γογγλε χωριζει τους ελληνες δεν ειναι φιλικη προς εμας.

   Ηδη στο εξωτερικο στα προξενια μας αρνουνται τις ταυτοτητες μας βγαζουν τη πιστη για πραγματα που δε στεκουν κι αρκετοι που γεννηθηκαν εξωτερικο αναγκαζονται ν αλλαξουν υπηκοοτητα.

   Απορο ποτε ομως θα ξυπνησεται στην Ελλαδα.

   Οι ελληνες ζουνε παντου κι οχι μονο στην Ελλαδα.

   Το σχολιο παρακαλω να περασει ευχαριστω.

   • Κατάλαβα τη λες,άθελα σου στοχοποιοίσε κλικάροντας σε ένα βίντεο που δεν ξέρεις το περιεχόμενο,κατάλαβα!συγνώμη θα είμαι ποιό προσεχτικός…πάντως και εδώ δεν έχει ήχο!Αλλά και από την άλλη ελέυθεροι άνθρωποι είμαστε,anyway συγνώμη!

 4. Απάντηση στο τουιτάρισμα: Επειδή σκοτώσατε όλα αυτά τα παιδιά στις φαβέλες έγινε αυτό!!!

 5. Ναι, ναι είναι ακριβώς έτσι. Ο Θεός τιμώρισε τους κακούς αιμοδιψείς Βραζιλιάνους με μια εφτάρα, και όρισε τιμωρούς τους, τους φιλειρηνικούς και καλούς Γερμανούς που τείνουν να φαβελοποιήσουν και την Ευρώπη. Πολύ εύστοχος συνειρμός και αληθοφανείς.

  Εάν πραγματικά κύριοι, κάποιοι ήταν ευαισθητοποιημένοι ως προς την ακαταλληλότητα της Βραζιλίας να φιλοξενήσει το μουντιάλ, θα μπορούσαν απλά να μην συμμετέχουν, ως ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και ως φίλαθλοι, και με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πρακτικά το ενδιαφέρον τους. Από την στιγμή όμως που όλοι ήταν εκεί, είναι όλοι συνυπεύθυνοι και όχι μόνον οι Βραζιλιάνοι.
  Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι ταυτόχρονα με θεία δίκη προς τους Βραζιλιάνους, αυτή η εφτάρα. ήταν και μια θεία επιβεβαίωση για τον θεάρεστο ρόλο των Γερμανών στην Ευρώπη.

 6. μαλιστα η φιλιθλος κλαιει επειδη αποκλειστηκε η χωρα της … 9ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗς ) ΑΛΛΑ
  κλαιμε για υλικα πραγματα
  ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΕΦΗΜΕΡΑ

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙς ΑΜΑΡΤΙΕς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ

  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗς ΚΡΙΣΕΩς ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΜΕ

 7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!

  ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΠΟΛΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.

  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΊ΄ΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΤΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ 490 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 590 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ.

  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 490 ΚΑΙ 590 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ Η ΞΕΝΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ.

  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Η ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑΣ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΟ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΡΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ 590 ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΟΥ!

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  • ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ..ΜΠΕΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ…ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΕ ΝΑ ΔΟΙΙΚΗ ΟΜΑΔΑ https://www.youtube.com/watch?v=cSsbZrnB9u4 …ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΗ????

  • Χωρις να θελω να σε προσλαβω νικο αλλα πιστευω εισαι εκτος τοπου και χρονου.
   Το κρατος δε δινει εκατομμυρια στις ομαδες για να παιρνουν παιχτες αντιθετως δινει μικρες χορηγησεις εαν κι εφοσον δινει.
   Δε λεμε για γηπεδα εκει ειναι αλλο θεμα και πρεπει να υπαρχει και λιγο μεσον.
   Η τηλεοραση ειναι αυτη που κανει τις χωρηγησεις κι οχι η δημοσια αλλα η ιδωτικη.
   Οσον αφορα τα μεγαλα ελληνικα κλαμπς που αγοραζουν παιχτες εκατομμυριων πρεπει να δεις πρωτα ποσο πουλανε τους δικους τους.
   Πχ ο ολυμπιακος εκανε πωλησεις 20 εκατομυριων κι εβγαλε 30 απο το τσαμπιονς λιγκ και παραπανω απο 10 κατομυρια δεν εχει δωσει ακομα.
   ο Παο πουλησε το μαυρια παλι χρυσαφι κι εκανε ερανο για τα χρεη.
   Οι μικρες ομαδες αγοραζουν ελαχιστα γιατι δεν εχουν ρευστο.

   Για ομαδες εξωτερικου δεν ασχολιομαστε γιατι δεν μας αφορα ομως οι μεγαλες ομαδες του εξωτερικου ειναι στο χρηματιστηριο.

   Το κρατος δεν δινει εκατομμυρια αν ηταν ετσι θα γινομασταν ολοι αθλητες.

   Ψαχνε και λιγο τα πραγματα ο αθλητισμος που ηξερες εχει τελειωσει τωρα ειναι πουλησε κι αγορασε οι δωρεες τελειωσαν οσοι ειχαν προλαβει ειχαν παρει.

 8. Δε χρειαζεται ουτε εμποριο ναρκωτικων ουτε μαφιες ουτε τιποτα αυτο που χρειαζεται καποιος πλεον για να πλουτησει ειναι να μπορει ειτε να στηνει παιχνηδια ειτε να ειναι μελος της κλικας που τα στηνει.
  φετος οσφπ -παο 0-3 ποιος το πιστευε αυτο το αποτελεσμα ποιος??
  Ουτε ο πιο φανατικος οπαδος του παο δε το πιστευε.

  Με Ελλαδα κοστα ρικα δεν ηταν στημενο γιατι ηταν και οι 2 πανω κατω το ιδιο κι ο προπονητης εβαλε λαθος παιχτες μεσα.

  Με βραζιλια ακομα και το 4-0 υπερ της γερμανιας ναι θα ηταν πιστευτο αλλα το 7-1 με τιποτα με τιποτα.
  Το αποτελεσμα εκανε πλουσιους κι εκλεισε σπιτια.

  Εαν εισαι ποδοσφαιριστης αθλητης πρεπει να εισαι μεσα στο κολπο αλλιως παπαλα η καριερα.

  Ο αθλητισμος πεθανε απο τοτε που ανακαλυφθηκε το στοιχημα.

  Οσο για αργεντινη παιζεται να κερδισει η αργεντινη αλλα μπορει και η γερμανια γιατι ναι μεν απο αργεντινη θα ειναι εκπληξη αλλα εαν η γερμανια κερδισει παιζουν αλλα συμφεροντα μεσα στο κολπο οποτε θα εξαρτηθει τι συμφερει καλυτερα.
  Η Εκπληξη της αργεντινης η το κερδος απο τη γερμανια?
  Τη κυριακη η απαντηση…

  Η βομβα ουτος η αλλος επεσε στο γερμανια βραζιλια ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ισλαμιστές κατέλαβαν το Δημαρχείο στην Σκάλα Λακωνίας…!

Ειδική θεραπεία για ηθελημένα νοητικά τυφλούς …η 818 άρχισε να βλέπεις !