Ένα άδειο μυαλό όλο γεννά

Αν δεν την ψάχνεις, το μυαλό δουλεύει αυτόματα!! Κι αυτό που ανακαλύπτει δουλεύοντας μόνο του είναι η ρίζα.
Η ζωή είναι απρόβλεπτη, παράλογη, έξω από κάθε έλεγχο. Ο άνθρωπος πασχίζει να την ορίσει για να αισθάνεται ασφαλής. Μα αν το σκεφτείς, επειδή προσπαθεί να την ορίσει παθαίνει τα ταράκουλα. Επειδή την ορίζει και η ζωή στο πολύ εύκολο τού τα γκρεμίζει, του φέρνει πλήγμα (του δημιουργεί πρόβλημα).
Αν αποδεχτώ το μοιραίον της, αν τίποτα δεν θέλω να ορίσω, αν περιμένω τα πάντα να μου συμβούν, τότε δεν θα παραξενευτώ από τίποτα.

Τότε θα ρέω μαζί της. Αν ρέω μαζί με την ζωή -ΜΟΝΟ τότε- η ενέργειά μου είναι ελεύθερη. Μόνο η ενέργεια που είναι ελεύθερη φέρνει αποτελέσματα -μπορεί και βουνά να κινήσει, να κάνει τη γη να γυρνάει αλλιώς!!!

(Το δίκαιο θα επικρατήσει, θα την αλλάξουμε την κουραδοκατάσταση, θα μεγαλουργήσει ο άνθρωπος στον πλανήτη επειδή…. το θέλουμε -λίγοι μεν αλλά- ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!! Την ενέργεια αυτών που το θέλουν πάρα πολύ δεν τη σταματάει τίποτα!!! Φεύγει αυτούσια, βουνά μετακινεί.)
Στεφανία Λυγερού

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *