Ένας τεράστιος πόλεμος κάτω από την μύτη σου !

Ποιος είναι αυτός ; Χρήμα τραπεζιτών (ζωγραφιστό χαρτάκι) ενάντια ψηφιακών νομισμάτων !!

Θα προσπαθήσω να σας δείξω την αλήθεια άλλα όσο και να το κάνω είναι στο δικο σας χέρι να το ερευνήσετε και να το κάνετε κτήμα σας!

Η αλήθεια είναι ότι το κάνω ποιο πολύ όχι για να προωθήσω το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα , για αυτό κάνω άλλα πράγματα έξω από το ίντερνετ που σύντομα θα μάθετε , αλλά για να σταματήσω υποτιθέμενες σελίδες αντίστασης που τα «παίρνουν» πλέον χοντρά από το λόμπι για να σας κάνουν να είσαστε μπερδεμένοι με το θέμα ψηφιακού νομίσματος και να μην τολμήσετε να ασχοληθείτε με κάτι δικό σας 100% !

Σήμερα και ενώ τον τελευταίο μήνα έχουν βγει πολλά παραπλανητικά άρθρα ήρθε και αυτή η είδηση


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εδώ λοιπόν ο αναγνώστης που δεν γνωρίζει από κρυπτονομισματα θα πάρει την εντύπωση όταν διαβάσει τα ελληνικά εντεταλμένα να σε κάψουν μμε ότι τα νομίσματα είναι επικίνδυνα και όποιος ασχολείται μπορεί να χάσει χρήματα κοκ κοκ κοκ !

Αυτό που δεν θα σου πουν και δεν σου λένε όλοι όσοι πολεμούν τα ψηφιακά νομίσματα είναι ότι άλλο το νόμισμα και αλλά το ανταλλακτήριο …Όπως ακριβώς αλλά το ευρώ και άλλο οι τράπεζες που τοποθετείς τα ευρώ σου!

Εξήγηση λοιπόν, όταν χακαρουν ένα ανταλλακτήριο (τράπεζα) είναι το ίδιο σαν να ληστεύουν μια τράπεζα , γιατί λοιπόν δεν αναφέρουν πόσες τράπεζες ληστευτηκαν σήμερα στον κόσμο;

Επόμενο να σκεφτούμε είναι το εξής , αν χακαριστει ένα νόμισμα εκεί είναι και το τέλος του , όπως αν υποτιμηθεί ένα νόμισμα κανονικό η πτωχεύσει μια οικονομία κοκ!

Αρα εφ όσον τα κρυπτονομισματα καλά κρατούν σημαίνει ότι το θέμα δεν είναι η ασφάλεια των νομισμάτων και τον συναλλαγών τους άλλα η αποθήκευση τους στα ανταλλακτήρια (τράπεζες,πάντα αυτές οι ρημάδες) !

Όταν έχεις ένα πορτοφόλι γεμάτο με ευρώ είμαι σίγουρος ότι δεν το αφήνεις μόνο του στην πλατεία Ομονοίας και πας βόλτα για ψώνια !!

Όταν έχεις πολλά κρυπτονομισματα είναι δική σου ευθύνη να τα έχεις σε ασφάλεια στο πορτοφόλι σου και όχι μέσα σε θυρίδες Τρίτων που δεν γνωρίζεις τι ορέξεις έχουν !!!!

Κλείσαμε λοιπόν το θέμα αντινοησης του όταν ακούμε έκλεψαν τόσα μπιτκοιν να μισούμε το νόμισμα και όχι την αποθήκη-τράπεζα!

Αλλιώς με την ίδια λογική εφ όσων κάθε μέρα υπάρχουν εκατοντάδες ληστείες σε τράπεζες θα έπρεπε να μισούμε και το ευρώ —άλλα δεν γίνεται μιας και εδώ δεν εχει δουλέψει η αντινοηση της πληροφορίας !

Πάμε παρακάτω τώρα σε έναν περίεργο τύπο που με θίγει προσωπικά να τον φέρω λίγο στα συγκαλά του !

Και μάλιστα δεν θα σου δώσω λινκ να σε διαφημίσω ρε Φιλε γιατί είσαι απίστευτος πολύ απίστευτος , ενώ με έχεις στα φιλικά σου ιστολογια και θεωρητικά συνεργαζόμαστε αρα μπορείς ανα πάσα στιγμή να με ρωτήσεις ότι θες …. μα ότι θες! Κάθεσαι και γράφεις αυτά στους αναγνώστες σου ώστε να του κάψεις μια και καλή …αλήθεια γιατί το κάνεις;

Θελω να σας δώσω μια εξήγηση μια και καλή για το θέμα τον κρυπτονομισματων και είτε την κατανοείται και γλιτώνετε είτε σε μερικά χρόνια είστε τσιπαρισμενοι και γονατιστοί!

Τα κρυπτονομισματα έχουν την εξης ιδιότητα ..μπορούν να τα φτιάξουν και οι τραπεζίτες ,κρατη, cia και ότι άλλο γουστάρεις άλλα επειδή η τριπλα τους να το κάνουν δήθεν ότι είναι αντίσταση έπρεπε να αφήσουν ανοικτό τον κώδικα στο τέλος μπήκαν μέσα στο κόλπο και πραγματικοί αντιστασιακοί και έκαναν τα δικά τους!

Για να μην σε μπερδέψω , η πραγματική ιστορία λέει ότι και το μπιτκοιν (η κορωνίδα δηλαδή των κρυπτονομισματων) είναι αντιστασιακό νόμισμα και ότι για αυτό τον λόγο πέφτει η μάχη με τους τραπεζίτες κοκ …κλοπές ,χακινγκ κοκ κοκ… !

Εγώ σε πάω ένα βήμα παραπέρα … σου λέω …το μπιτικοιν το έφτιαξαν οι ίδιοι ώστε να μας οδηγήσουν με τριπλα στην αχρηματη κοινωνία !!!

Πάμε τώρα να δεις την λύση και αν δεν την δεις λυπάμαι, σήμερα το 2015 η νεα παγκόσμια τάξη έχει κάνει πλήρη επίθεση σε όλο τον πλανήτη , σωστά; ΣΩΣΤΑ!

Γνωρίζεις κανέναν εσύ να μπορεί να σταθεί απέναντι τους και να τους σταματήσει ; Μην μου πεις πουτιν και μ@λ@κιες , εγώ δεν γνωρίζω κανένα !

Αρα αυτό σημαίνει το εξής απλό …σε άγνωστο μελλοντικό χρόνο θα σε οδηγήσουν στην αχρηματη κοινωνία , στο τσιπακι και όπου επιλέξουν!

Θα επιλέξουν αυτοί πόσο κοστίζεις εσύ, ο χρόνος σου ,ο κόπος σου, θα επιλέξουν αυτοί σε ποια ομάδα ανθρώπων ανήκεις και πόσα θα έχεις στα χέρια σου, θα επιλέξουν αυτοί αν θα ζεις η θα είσαι ζητιάνος ..κοκ κοκ κοκ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ….Τι προτιμάς …να σου φυτέψουν το δικό τους νόμισμα με ΝΟΜΟ όταν θα είσαι γονατιστός και θα πεινάς ; Η να χρησιμοποιήσεις το ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ τώρα που είσαι ακόμα όρθιος ώστε όταν έρθουν να σε πιέσουν-γονατίσουν να έχεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ;

Είναι όλα θέμα αντίληψης , σήμερα που ακόμα δεν μας κάρφωσαν νόμο αχρηματης κοινωνίας η ουσιαστική αντίσταση είναι να μπορούμε να συναλλασσόμαστε με κάτι που δεν τους ανήκει , που δεν κάνει το λάδι της μηχανής τους να συνεχίζει να τους δυναμώνει ! αν υπάρχει κανείς να είναι αρνητικός με αυτό δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω ως άνθρωπο που μπορεί να σκέφτεται λογικά!

Έχουμε μια μεγάλη ενέδρα μπροστά μας , ουσιαστική, σίγουρη , απτή ενέδρα …να μας οδηγήσουν στο αχρηματο με δικό τους συστημα!

Τι κάνει όποιος είναι ΚΑΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ … Βλέπει την ενέδρα και σχεδιάζει αν υπάρχει τρόπος διαφυγής …αν δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής ..τότε μόνο μια λύση υπάρχει στην εξίσωση …και αυτή είναι ο χρόνος…αν σε περιμένουν σε μια εβδομάδα στην ενέδρα ΤΟΤΕ ..πήγαινε πρώτος εκεί ποιο γρήγορα και ανακατέλαβε όλη την ενέδρα και δημιούργησε τις δικές σου παγίδες!

Είναι σίγουρο ότι δεν έχετε καταλάβει τι έχουμε δημιουργήσει άλλα και εμείς δεν βιαζόμαστε μιας και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα από έξω μέχρι να έρθει η τελειωτική ενημέρωση !

Αλλά πάω στον φιλο πάλι…ρε παλικάρι γιατί ντε και καλά πρέπει να είμαι επικυρίαρχος , μασόνος , πράκτορας για να δημιουργήσω το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ; ..Γιατί πρέπει από πίσω να είναι ο σατανάς , ο Βάαλ , ο Μήτσος και ο Κίτσος ; Τόσο άχρηστους μας έχεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ;

Γιατί αγοράκι μου συνομοσιωλογε που αφυπνίζεις τον κόσμο δεν έκανες μια έρευνα όπως όφειλες να ρωτήσεις, να δεις ποιοι είμαστε άλλα προτιμάς απλά να εξυπηρετείς τα συμφέροντα των τραπεζών; Δηλαδή εγώ ως συνομωσιολογος να σε κρίνω σαν προσκυνημένο η οχι;

Κλείνω με ένα κάλεσμα στους Έλληνες επιχειρηματίες κάνοντας μάλλον μάθημα νηπιαγωγείου, έχουμε ένα νόμισμα που αυτή την στιγμή έχει ισοτιμία με δολάριο και btc …

είναι πάμφθηνο αυτή την στιγμή …στα χιλιοστά του btc … τι σας κάνει να πιστεύεται ότι αν το αγοράσετε σήμερα και ανακοινώσετε ότι το στηρίζεται δεν θα έχετε πετύχει μέσα σε μια μέρα απόδοση κερδών 1000% ;

Για φαντάσου αύριο αυτό να το κάνει μια πολυεθνική; Ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλη την Ελλάδα ;

Κλείνω με μια ερώτηση, Έλληνα , φίλε , αδερφέ , επιχειρηματία, βιοπαλαιστή …πόσο καιρό ακόμα θα με έχεις να σε περιμένω για να κάνω τρεις κινήσεις και να το δεις να έχει το ένα 10 δολάρια;

Ανοίξτε ρε τα μυαλά σας , όλα όσα σας έχω πει τα βλέπετε να συμβαίνουν, έχω μοιραστεί μαζί σας την αλήθεια μου , ακουστε λίγο την καρδια σας , τι γίνεται αν είμαι 100% αληθινός και όχι ότι άλλο θέλουν να σας πείσουν ότι είμαι; Αν ήμασταν οτιδήποτε άλλο θα μας έπαιζαν τα κανάλια , θα γινόντουσαν εκρήξεις κοκ κοκ και δεν θα σπάσαμε τα δάχτυλα μας στο πληκτρολόγιο να σας πείσουμε να μας πιστέψετε για τους σκοπούς μας !!

Stranger…

Loading...

12 thoughts on “Ένας τεράστιος πόλεμος κάτω από την μύτη σου !

 1. Greek says:

  Εντάξει ρε Νίκο αλλά γιατί μας έβαλες στη διαδικασία να το παράξουμε και δε μας είπες εξ'αρχής να περιμένουμε να μπει σε ανταλλακτήριο κσι να το αγοράσουμε από εκεί.

 2. Greek says:

  Η απορία μου είναι λογική και εύλογη γιατί θα στερήσω λιγότερα από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου αν δώσω χρήματα αγοράζοντας από το ανταλλακτήριο παρά ξοδεύοντας τα χρήματα αυτά στη ΔΕΗ και αγορά μηχανήματος miner ή κάρτας γραφικων.
  Απλά μαθηματικά είναι και θέμα οικογενειακού προυπολογισμού.

  • stranger says:

   Εισαι σιγουρος οτι αν δεν ημουν εγω στην μεση οτι τωρα θα μπορουσες να αγορασεις σε αυτες τις τιμες ?

   Εισαι σιγουρος οτι αν η ομαδα μας δεν ηταν ελληνες οτι τωρα δεν θα ηταν μεσα ρωσοι με εκατομυρια που θα το ειχαν παει στα υψη;

   Εισαι σιγουρος οτι θα εμπαινες σε ανταλακτηριο αν δεν ειχες ανθρωπους να κοβουν ωστε να μπορει να κανει ενημερωσεις το πορτοφολι;

   Εισαι σιγουρος οτι σε δεκα μερες δεν θα μου λες σε ευχαριστω που εκοψες εστω και μερικες χιλιαδες χωρις να τα πληρωσεις ;

   Παμε παλι απο την αρχη , ποιος εκοψε με κοστος και το ξεπουλαει συνεχεια ολο και ποιο κατω;

   Εμεις που το πληρωσαμε και μας κοστισε

   ; Εσυ που σου κοστισε ;

   Η καποιος που σκορπα χρηματα για να το κανει να μην εχει καλη τιμη;

   Ποιος σκορπα χρηματα για να εχει σε χαμηλη τιμη ενα νομισμα που θα του εφερνε πολλα κερδει αν ηταν σε υψηλη τιμη;

   Κοιταξτε παιδια οταν ενα θεμα ειναι πολυσυνθετο σας παρακαλω μην κανετε ερωτησεις επιφανειας γιατι ειλικρινα με στεναχωρειτε …

   Επρεπε και πρεπει να γινουμε πολλοι που το κοβουν για να εχει αξια …ακομα δηλαδη και οταν κατι στο τωρα ειναι ασυμφορο ….αυτο ειναι και η μορφη επενδυσης πιστης…κανω κατι σημερα γιατι γνωριζω οτι θα μου βγει αυριο…

   Και επειτελους σταματηστε να ειστε απο αυτους που θελεουν το ευκολο …τιποτα δεν ειναι ευκολο !

   Πολεμηστε και εσεις …δεν ειναι δικο μου το νομισμα …δεν ειμαι ιδιοκτητης ….εκει εξω υπαρχουν εκαντονταδες που εχουν περισσοτερα νομισματα απο μενα ..

   Εμεις το καναμε δωρεα το νομισμα σε ολους…Εσεις ειλικρινα ειστε σιγουροι οτι εχετε κανει ολα οσα οφειλετε να κανετε ωστε το νομισμα σας να εχει μια μεγαλη αξια και αποδοχη;

   Καλημερα… .

 3. Ανώνυμος says:

  Θα ξαναθέσω λίγο διαφορετικά το ερώτημα .

  Από τους τρόπους απόκτησης του νομίσματος γιατί μας οδήγησες στον πιό δαπανηρό;

  Η μέση ελληνική οικογένεια στερείται πολλά σήμερα και δε της περισσεύουν χρήματα.

  Greek

  • stranger says:

   Απαντησα παραπανω… το δαπανηρο με μετρηση ποια …του σημερα …του αυριο…ποια…; Ολα επρεπε να γινουν και εγιναν αν δεν εκοβες δεν θα ησουν σε ισοτιμια μεσα σε ανταλλακτηριο… εχεις μια αξια δικη σου …εισαι πρωτη φορα ιδιοκτητης σε νομισμα με ισοτιμια…και γκρινιαζεις που εκοψες το νομσιμα ωστε να εχει αξια? …και δεν σε ειδοποιησα ελα να το εγορασεις χρηματιστηριακα ν κονομησεις ευκολα; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *