Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:49 - 24/04/2013

Ένας διαφορετικός χάρτης της Ελλάδος που συγκινεί το διαδίκτυο…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φυσικά και δεν είναι αυτός αλλά μπορείτε να δείτε στην συνέχεια τον πραγματικά συγκινητικό χάρτη της Ελλάδας μας …..

Δεν είναι πουλιά είναι τα παιδιά μας …που αφήνουν ανυπεράσπιστη την πατρίδα μας στις ορέξεις των ξένων ….

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 6:37 ΜΜ

    ΨΙΤ…….πουλια ειναι……αν ηταν τα παιδια μας…..δεν θα εφευγαν

  2. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 6:48 ΜΜ

    αχ`αστρα μη`με μαλωνετε` την Ελλάδα νά κλαΨετε.

  3. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:49 ΜΜ

    Τα παιδια να τα αφησετε ησυχα! ας κοιταξει ο κανενας τις ευθυνες του και να ζητησει συγνωμη απο τα παιδια. Μετα απο αυτο, τα λεμε….

  4. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:10 ΜΜ

    Τα πραγματικα παιδια της ειναι εδω και θα μεινουν ως το τελος . Μη μπερδευουμε τα παιδια με τα παραπαιδια . ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ , ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ .

  5. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:49 ΜΜ

    Ναι δεν ξεραμε εμεις η νεολαια να κατσουμε εδω και να ζουμε με 500 ευρω τον μηνα και αν,μονο και μονο για να υπαρχουνε οι κλασικοι βολεμενοι και να ψηφιζουνε τους ιδιους.
    Δεν φταινε τα παιδια που φευγουνε.Αλλοι φταινε.
    Παλι στοχευετε τα πυρα σας σε λαθος ατομα.

  6. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 10:07 ΜΜ

    ο Έβρος που είναι ;

  7. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 11:27 ΜΜ

    Οι γονείς. Που ήταν???.?????

  8. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 3:54 ΠΜ

    Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παραπαίδι. Αυτό το κωλοχανίο που λέγεται Ελλάδα είναι που με έδιωξε. Δεν είχα καμία όρεξη να τραβηχτώ 12000 Km μακρία από την οικογένεια μου τους γνωστούς και τους φίλους μου. Τώρα αν κάποιος πιστεύει οτι μπορούσα να ζήσω με 500 τον μήνα και όποτε τα έπαιρνα δικαιώμα του.

    • Ανώνυμος 04/25/2013 @ 6:04 ΠΜ

      Εχεις λιγο δικιο αλλα και εγω σκεφτηκα να φυγω .
      Ομως με το να φυγεις δεν κανεις τιποτα απλα γλυτωνεις τον εαυτο σου .
      Μπορεις να μεινεις και να πολεμησεις τα κακα της χωρας σου αν εισαι αρσενικος
      Οι θηλυκοι επιλεγουν την φυγη

  9. η επιλογή και η ευθύνη είναι όλων μας..ή μένουμε εδώ μαζευόμαστε ομάδες και το παλεύουμε ή φεύγουμε. μπορούμε ακόμη και τώρα να κάνουμε αυτή την αλλαγή αρκεί να είμαστε έτοιμοι.. οι γαμημένοι πολιτικοί κάνουν αυτό που ξέρουν..οι υπόλοιποι τι κάνουμε??

  10. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 6:58 ΠΜ

    Το φταιξιμο δικο μας!!!Δεν θα ριξουμε τις ευθυνες μας στα παιδια που αναγκαζονται να φυγουν, γιατι τωρα πια ειναι θεμα επιβιωσης.Ολα αυτα τα παιδια που εχουν βρεθει χωρις μελλον και ελπιδα δεν εχουν αλλη επιλογη.Αντι να κρινουμε αυτα,καλο θα ηταν να κανουμε την αυτοκριτικη μας γιατι ειμαστε η γενια του δεν βαριεσαι,εγω θα σωσω τον κοσμο;περναω εγω καλα στα αρχιδια μου για τους αλλους.και τωρα πληρωνουν αυτα τις συνεπειες,και εμεις καμια αλλαγη….κρινουμε με το σωβρακο στον καναπε…

  11. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 7:37 ΠΜ

    οσοι φευγουν κοτες λυρατες ειμαι 30 χρονων εργαζομαι απο τα 13μου σε δουλειες που δεν πηγαιναν οι συνομιληκοι μου γιατι δεν ηταν ιν μπορουσα να βολευτω αλλα δεν το κανα μπορω να φυγω αλλα δεν φευγω οσοι φευγουν κοτες λυρατες θα πανε εξω να κανουν δουλειες και ωραρεια που εδω δεν τα καναν γιατι δεν ηταν ιν ναι μας καταστρεψε οι γενεια που ειναι 50-60+ αλλα και παλι οσοι φευγουν κλασομπανιερες τοσα χρονια το παιζαν ιστορειες αλλα θελω εναν τρελο να κυβερνηση αυτον τον τοπο να κλεισει τα συνορα και οσες φυγαν να μεινουν εκει και να τους παρει και την υπηκοοτητα να ειναι πολιτες του κοσμου και οχι ενος εθνους-κρατους οσοι φευγουν κοτες λυρατες ντεμεκ ποιανολες μπορω να πω παρα πολλα αλλα τεσπα

  12. Θρασος… απλα θρασος… πως τολμανε καποιοι να κατηγορουνε τους νεους επειδη ηθελαν να εχουν δουλεια και ενα καλυτερο.. μαλλον οχι καλυτερο.. απλα μελλον! Γιατι στην ελλαδα δεν εχει μελλον.. να κατσω στην ελλαδα να παλεψω ? Παλεψα 9μηνες εμεινα λιγο στο δρομο και νετα φιλοξενουνενος… δηλαδη τωρα ειμαι και λαθος που εφυγα ? Να παλεψω τι ? Την απαλευτη κοινωνια και χωρα που εσεις παραδωσατε σε εμας ? Που και τα τρισεγγονα μου θα χρωστανε στους γερμαναραδες και στους εβραιους… επειδη εσεις θελατε να βολεψετε τους δικους σας.. επειδη κλεβατε το δημοσιο επειδη ειαασταν παρτακιδες και για κανενα λογο ποτε δε σκεφτηκατε την χωρα επειδη φοροδιαφευγατε επειδη εισασταν απληστοι επειδη ξερατε τι σκατα ηταν αυτοι που ψηφιζατε και παρολαυτα τους ψηφιζατε.. επειδη μετατρεψατε τη χωρα μας σε ενα μεγαλο μπουρδελο… δε γαμιεστε ρε πολυ θρασος εχετε! Και καθολου ντροπη! Αντε γαμιδια…

  13. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 8:01 ΠΜ

    Κουφάλεεεες!!! Οταν εγώ τσακωνόμουν με τους γονείς μου όποτε πήγαινα σε διαδηλώσεις, οι περισσότεροι απο σας πίνατε την καφεδιά σας και αράζατε στην καναπεδάρα σας!!! Και βέβαια σηκώθηκα να φύγω ρε!!! Λόγω ατόμων σαν και σας, που κατηγορειτε άλλους επειδή δεν έχετε τα αρχίδια να κοιταχτείτε στον καθρέπτη! Σας φταίνε άλλοι για τα δικά σας χάλια! Και τι κάνετε τώρα ρε κουραδόμαγκες;;; Ποιος απο σας πολεμάει και τι είδους πόλεμο κάνει;;; Απο το πληκτρολόγιο όλα φαντάζουν ιδανικά! Πιάσανε τους πιτσιρικάδες πυ λήστεψαν την τράπεζα (η οποία τράπεζα πηδάει εσάς) και πέσατε να τους φάτε!!!

  14. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 11:00 ΠΜ

    10:37 κατούρα και λίγο ρε! Εσυ δεν έφυγες γιατί προφανέστατα δεν έχεις στον ήλιο μοίρα όπου και να πας. Εχω και μια απορία ρε γαμίκουλα: πες σε όλους μας εδώ τι σκατά είδους πόλεμο κάνεις; Πώς συγκρούεσαι με το κατεστημένο και με ποιο τρόπο ορθόνεις το ανάστημά σου; Άσε μην το σκεφτείς πολύ, θα απογοητευθεις!

  15. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 1:54 ΜΜ

    ΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΣΕΣ , Σ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ. Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΚΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ , ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ . ΑΣ ΜΗ ΡΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΠΕΤΡΕΣ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ…ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ . ΜΟΝΟ ΜΙΑ .

  16. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 2:14 ΜΜ

    αντε ρε το μπουλο να ξεβρωμησει ο τοπος απο τις λυρατες κοτες πατε πιειτε κανα φραπε που νομιζετε οτι ξυπνησατε οταν σας τα λεγαν πριν 15 χρονια αυτα που μαθενετε εσεις σημερα απο ολα αυτα τα σαιτ μας βγαζατε στο περιθωρειο…αμφιβαλω αν ματωσατε στην κυριολεξεια στην δουλεια αντε σε κανα μπαρακι να γηνετε σερβιτοροι και τιτζεϊ και μπαριστες κοτες εσεις οι πολεμιοι του συστηματος τραβατε εκει με τον εχθρο γιατι αυτοι ειστε για το χρημα και μονο τιποτα αλλο το μπουλο μπας και βγαλουμε ακρη εμεις εδω παντα λιγοι και καλοι ελευθερωναν την Ελλαδα οι κοτες παντα παιρναν τον μπουλο…επισης μου θυμηζεται και κατι αλλους που το παιζαν επαναστατες απο το εξωτερικο οι οποιοι ειναι υπαιτιοι της καταστροφης μας ετσι και εσεις τον μπουλο και να μην ξαναγυρισετε οσο το τι εχω κανει και κανω εγω δεν χρειαζεται να αναφερω γιατι οτι κανω δεν το κανω για να εχω να το λεω αλλα γιατι το πηστευω παντως δεν κατεβαινα και εκαιγα σημαιες και καταστρεφα περιουσειες του λαου εν αντιθεση με κατι αλλους και εφαγα κυνηγη για πραγματα που αν τα αναφερω μαλον θα γελουσατε γιατι ειστε τοσο ανιδεοι που μου προκαλειται αηδια το μπουλο χεστες στα ευκολα ηταν καλη η Ελλαδα στα δυσκολα ομως λακιζεται αλλα ειστε τοσο χαιβανια που βριζετε την Ελλαδα γιαυτα που σημβαινουν λες και φταιει ο τοπος που ειναι ο ποιο ευλογημενος αφησατε τις οικοδομες τα χωραφια να γεμησουν αλλοδαπους …αλλα τι ξεκηναω να πω αφου ειστε χαιβανια τεσπα απλα τον μπουλο παρτε και λιγο αυτοκριτικη δεν εβλαψε κανεναν κοροϊδα το μπουλο

  17. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 3:24 ΜΜ

    10:37 , εννοώ τον πάνω, όχι το παλικάρι που έφυγε απο το μπουρδέλο!

  18. Ανώνυμος 04/25/2013 @ 7:19 ΜΜ

    Αυτος που αφηνει τη μανα του αρωστη κι ανημπορη και φευγει μακρια- για το καλο του- δεν ειναι σε θεση να ριχνει τις ευθυνες στους αλλους γιατι αυτη πεθανε . Καλυτερα να σιωπα .

  19. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 6:37 ΠΜ

    ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ, (ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ). ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ …..ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ "ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ". ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ!

  20. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 4:12 ΜΜ

    ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝ ΒΥΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΑΥΤΕΣ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ 500Ε,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΧΤΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΤΛ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΥΔΡΩΣΟΥΝ…ΚΤΛ

  21. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 9:06 ΠΜ

    τώρα δηλαδή όσοι κατηγορείτε αυτούς που φεύγουν είστε οι αγωνιστές του τόπου….να ζούσε ο Τσε να δει του αγώνες σας να πετάξει τον μπερέ και να βάλει μπατάνα, μην σκίσετε κάνα καλσόν στον αγώνα του πληκτρολογίου και είναι και πανάκρινβα τα άτιμα…

  22. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 11:36 ΠΜ

    ΟΥΤΕ ΒΥΣΜΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΠΩΠΟΥΣ ΜΟΥ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΖΕΡΙΑΖΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

  23. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 4:10 ΜΜ

    ναι και βλεπεις τον κλεφτη σπιτι σου και αντι να τον διωξεις του ψηνεις καφε και φευγεις εσυ. οσο αυτος που ειπε για τον Τσε αμα σας εβλεπε εσας τους "αριστερους" ο Τσε θα σας εφτυνε στα μουτρα γιατι αυτος δεν παρατησε την χωρα του ερμαιο των ξενων συμφεροντων αλλα ουτε και μετα την μαχη επηνε κοκα κολα επισης ο Τσε εχει να κανει με την κουβα μαθαμε τωρα Τσε,κινητο 500Ε…ποσο ξενοδουλοι εισται μα ποσο στο καλο να πατε να γηνεται πολιτες του κοσμου αλλα τουλαχιστον να μην γυριζεται να ψηφιζεται και να σας πω να μην γυρισετε και καθολου επισης εκει που θα πατε να μην ψωροπεριφανευοσασται για την καταγωγη σας(γιατι αυτο κανουν ολοι οσοι φευγουν) αλλα να μην επιστρεψεται οταν θα στρωσουν τα πραγματα γιατι θα τα στρωσουμαι

  24. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 5:51 ΜΜ

    Oταν βουλιάζει κάποιο πλοίο τα ποντίκια φεύγουν πρώτα. Άρα λοιπόν όλοι αυτοί που φεύγουν είναι ποντίκια.
    Και το κακό είναι ότι όταν τα παιδιά που παραμείνουν καταφέρουν και βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο όλα αυτά τα ποντίκια θα επιστρέψουν και θα μας κάνουν τον προφέσορα της οικονομίας και της πολιτικής θα τα αρπάξουν ξανά χοντρά με κλεψιές και λαμογιές όπως συνήθως γίνεται στην Ελλάδα.
    Εάν όλοι αυτοί που λακίζουν είναι ευφυΐες όπως συνηθίζεται να λένε τότε ας έβαζαν την ευφυΐα τους κάτω να βρουν λύση για την πατρίδα τους και να μην αφήνουν αυτή τη φυτεμένη, διεφθαρμένη και ανεγκέφαλη κάστα των πολιτικών να βυθίζουν την ΄χώρα..Το να λακίζεις είναι ιδίωμα δειλών υποταγμένων και βολεμένων

  25. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 12:39 ΜΜ

    Αν ήταν παιδιά της Ελλάδος δε θα έφευγαν αλλά θα άρπαζαν τα άρματα και θα πολεμούσαν…μάλλον δεν υπάρχουν παιδιά της Ελλάδος!!!!

  26. Ανώνυμος 04/30/2013 @ 2:00 ΜΜ

    gia na pas na zizeis se mia 3eni xora thelei megala arxidia den sou xarizete tipota ekei oti katafereis mono me ton idrota sou.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*