Έναρξη προεκλογικού αγώνος της Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»


Αλήθεια, γιατί προκηρύχθηκαν με τόση μυστικότητα οι εθνικές εκλογές; Πού είναι οι «βαρυσήμαντες» δηλώσεις και οι «φανφάρες» των κυβερνώντων και αντιπολιτευομένων; Εν μια νυκτί μπήκε η χώρα σε προεκλογική περίοδο και δεν μιλάει κανείς γι΄αυτό; Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης επέλεξε ο Πρωθυπουργός να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διάλυση της Βουλής; Γιατί τόση μυστικότητα; Για να μην το συνειδητοποιήσουν οι μικρές παρατάξεις και προλάβουν να ενεργήσουν;
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» πάντως δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ σε αυτές τις κρίσιμες εθνικές εκλογές και καλεί τον ελληνικό λαό σε συστράτευση.
Εντός των ημερών θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και οι λίστες με τους υποψηφίους της Παρατάξεως σε όλη την Επικράτεια.


Όποιος από τους ψηφοφόρους της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προσέλθει σε εκλογικό τμήμα και ΔΕΝ βρει ψηφοδέλτια της Παρατάξεως, παρακαλούμε θερμά να το καταγγείλει ευθύς στον δικαστικό αντιπρόσωπο του τμήματος αυτού και να επικοινωνήσει με την Παράταξη στα γραφεία των Αθηνών (τηλ. 2103637442) προκειμένου να αποσταλούν άμεσα ψηφοδέλτια!
Μπορούμε να συμβάλουμε όλοι στην ομαλή διεξαγωγή αυτών των κρίσιμων εθνικών εκλογών και να δώσουμε την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να εκφράσει επιτέλους έμπρακτα την αγανάκτισή του προς όλους τους Βουλευτές  και τα πολύ-διαφημισμένα, πλην όμως παρηκμασμένα, κόμματα.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αποτελεί την μόνη επιλογή! Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για δοκιμές! Δοκιμάζουμε τόσα χρόνια πολιτικά συστήματα και πολιτικά πρόσωπα χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, οδηγείται η χώρα μας άλλο ένα βήμα προς τον γκρεμό!
Ας δώσουμε την ευκαιρία στην Πατρίδα μας να εφαρμοστεί επιτέλους μια πολιτική για την Ελλάδα και όχι για τους πολιτικούς!
Ας δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!!!
E-mailΕκτύπωση
Η Πατρίδα μας για να αναγεννηθεί χρειάζεται “ΧΡΙΣΤΟ και ΨΥΧΗ”!

    Επειδή πολλοί φίλοι της Παρατάξεώς μας δεν έχουν αντιληφθεί πλήρως τον αντιμασωνικό, αντιαποκρυφιστικό και απελευθερωτικόχαρακτήρα της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», παρά τις διακηρύξεις του Καταστατικού μας και του Προέδρου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σαλπίσουμε προς τον Ελληνικό Λαό τα ακόλουθα: 
    Η Παράταξη «
ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δηλώνει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο ότι θα πολεμήση μαζί με ολόκληρο τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό οτιδήποτε αντιστρατεύεται,προσβάλλει ή θίγει –έστω και κατ’ ελάχιστον- την «ΑΜΩΜΗΤΟΝ ΠΙΣΤΙΝ» των Αγίων Πατέρων και της Εκκλησίας μας, οτιδήποτε ευνοεί ή προβάλλει δαιμονικά, αποκρυφιστικά, μασωνικά και δεισιδαιμονικά μορφήματα και γραφήματα, αλλά και οτιδήποτε χαλκεύει δεσμά και στερεί τις προσωπικές και οικογενειακές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών «ΥΠΕΡ ΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ (ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ) ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΘΑΝΕΝ», είτε αυτό επιχειρηθεί από τις Κρατικές αρχές με τη μορφή ηλεκτρονικών καρτών, ταυτοτήτων, τηλεκατασκοπίας ή άλλων δεσμεύσεων του ανθρωπίνου προσώπου με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό. Η Πατρίδα μας για να αναγεννηθεί χρειάζεται «ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ» αυτό είναι το σύνθημα και ο σκοπός υπάρξεως της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».


Η πηγή όλων αυτών είναι: http://www.koinwnia.com/Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *