Έλεος με το spam «Έκκληση για αιμοπετάλια στην Καβάλα»

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Διαβάζουμε και πάλι τις τελευταίες μέρες σε blogs, facebook και emails, το spam «SOS για αιμοπετάλια στην Καβάλα» που γράφει:
«Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί. Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ. Το τηλέφωνο της μητέρας είναι 6937…… Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια.»
Το μήνυμα αναπαράγεται με αισχρό τρόπο, εδώ και 6 μήνες, σε όλο το διαδίκτυο (ως συνήθως).

Το blog taxalia, έψαξε την υπόθεση. Τον περασμένο Μάρτιο έκαναν τα απαραίτητα τηλέφωνα, μίλησαν με το Νοσοκομείο Καβάλας και με τη μητέρα του κοριτσιού και δώστε προσοχή στο τι είπε η μητέρα:


«Πράγματι χρειαστήκαμε πριν 20 μέρες (Φεβρουάριος 2011) αιμοπετάλια για την κόρη μας. Κάναμε μια έκκληση τοπικά η οποία πήρε δυσανάλογη δημοσιότητα. Συγκεντρώθηκε από την τοπική κοινωνία το αίμα που χρειαζόταν και η κατάσταση της κόρης μου είναι σταθερή. Τώρα πλέον η κόρη μου, χρειάζεται προσευχές και όχι αίμα. Σας παρακαλούμε θερμά να δημοσιεύσετε την έκκληση μας να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα, τα οποία έκαναν μαρτυρική την καθημερινή μας ζωή».


Σταματήστε επιτέλους να διαδίδετε αυτό το μήνυμα που δεν ισχύει!


Ειδικά οι bloggers, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δημοσιεύουν τέτοιου είδους ευαίσθητα μηνύματα, πριν τα επιβεβαιώσουν πρώτα οι ίδιοι, γιατί το θέμα το παίρνουν οι αναγνώστες τους, το διανθίζουν με το γνωστό «διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ» κι έτσι, όσο κι αν ξελαρυγγιαζόμαστε εμείς να λέμε «Μη διαδίδετε ΠΟΤΕ για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο, μηνύματα που λένε διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ», τα μηνύματα διακινούνται με ρυθμό πολυβόλου.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *