Έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα στις 6 Ιουνίου

Έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα στις 6 ΙουνίουΣύμφωνα με πληροφορίες ,στις 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup με θέμα την Ελλάδα.

Στην έκτακτη συνεδρίαση θα συζητηθούν τόσο το πόρισμα τις τρόικας για την αξιολόγηση του Μαΐου ( που θα κρίνει εάν θα δοθεί η 5η δόση του δανείου), όσο και η πρόθεση του ΔΝΤ να σταματήσει την χρηματοδότηση της Ελλάδας ,εάν δεν εξασφαλίσει η ΕΕ την χρηματοδότηση της για το 2012.


Στόχος της έκτακτης συνόδου είναι να βρεθεί φόρμουλα συνεννόησης μεταξύ των χωρών μελών που διαφωνούν για την συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να υπάρξει – η όποια- συμφωνία στην τακτική συνεδρίαση στις 20 Ιουνίου.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *