Έκτακτο: Άναψε το Φυτίλι του Πολέμου στην Ανατολική Μεσόγειο!

Οδηγίες στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα να πραγματοποιήσει διάβημα στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, ζητώντας την αποχή από κάθε ερευνητική δραστηριότητα που θίγει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή, έδωσε νωρίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών. Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας δήλωσε σχετικά με την τουρκική ανακοίνωση ερευνών από νορβηγικό πλοίο «Bergen Surveyor»: «Νωρίτερα σήμερα, εξεδόθη τουρκικό NAVTEX για τη διεξαγωγή ερευνών, το διάστημα μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Νοεμβρίου, από το νορβηγικό ερευνητικό πλοίο «Bergen Surveyor» και συνοδευτικά σκάφη σε περιοχή που σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Δικαίου της Θάλασσας, επικαλύπτει και ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως του Καστελόριζου».
Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες στην ελληνική Πρεσβεία στο Όσλο να επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του νορβηγικού ερευνητικού σκάφους, καθώς και με το Υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις σχετικές ελληνικές θέσεις. Την ίδια στιγμή η πλατφόρμα της Noble Energy έφτασε στο οικόπεδο 12 και αυτό, εξώθησε ίσως σε πιο ταχείς εξελίξεις από την πλευρά των Τούρκων ως αντίποινα! Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ήδη ξεκίνησε ο «ηλεκτρονικός πόλεμος» μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών με τους Τούρκους να πραγματοποιούν υπερπτήσεις αναγνωριστικών αεροσκαφών πάνω από το Καστελόριζο μέχρι και την Αμμόχωστο και τους Ισραηλινούς να απαντούν σηκώνοντας και αυτοί τα δικά τους κατασκοπευτικά και ηλεκτρονικού πολέμου αεροσκάφη, πάνω από την περιοχή των ερευνών και του «Οικοπέδου 12».πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *