Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:42 - 10/04/2014

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με 75 κιλά εκρηκτικά στην οδό Αμερικής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με 75 κιλά εκρηκτικά στην οδό Αμερικής

Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, μεγάλες υλικές ζημιές – Το κλεμμένο Ι.Χ, μάρκας NISSAN SUNNY, εκλάπη στις 5 Απριλίου από την Καισαριανή – Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας.

Τρομακτική έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί, έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας, στην οδό Αμερικής 4, στο κέντρο της Αθήνας.

Η έκρηξη προήλθε από παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο και ακούστηκε από το Γκύζη μέχρι το Παγκράτι!

Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου στις 5:00 τα ξημερώματα σε ιστοσελίδα και σε εφημερίδα.

Από θαύμα και λόγω της προειδοποίησης ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ωστόσο οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ζημιές μέχρι και πίσω από την Βουλή.

Με “κόκκινο” το σημείο που έγινε η έκρηξη

Καθόλου τυχαία τόσο η επιλογή του σημείου – πρόκειται για την καρδιά του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος – αλλά και ο χρόνος του χτυπήματος: Την ημέρα της εξόδου της χώρας στις αγορές και λίγες ώρες πριν την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα.

Αποκλεισμένες παραμένουν Σταδίου, Πανεπιστημίου και Αμερικής, ενώ επί τόπου βρίσκονται πυροτεχνουργοί και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 05:55 στην οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα Ελλάδας, ύστερα από δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, για παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος τηλεφώνησε στις 05:10 στην ιστοσελίδα “Ζούγκλα” και στις 05:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών, και είπε:

“Ανάμεσα στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, υπάρχει αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά, που θα εκραγεί σε 45 λεπτά”.

Σοκαριστική εικόνα: Δεν έμεινε τίποτα από το παγιδευμένο αυτοκίνητο

Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πράγματι εντοπίστηκε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο ΙΧ.

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν έγκαιρα εργαζόμενους, κυρίως άνδρες security, και απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα για να μην υπάρξουν θύματα.

Πράγματι στις 05:55, ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, που έγινε αντιληπτός σε όλη σχεδόν στην Αθήνα, από την οποία το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε κτίρια και καταστήματα.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και κλιμάκια της Εγκληματολογικής, ο οποίοι περιμένουν να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αρχίσουν την έρευνα στο σημείο της έκρηξης.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Δύο φύλακες βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της έκρηξης. Ο ένας εργαζόταν στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας και ο άλλος σε παρακείμενο εμπορικό κέντρο.

Ο δεύτερος κατέθεσε ότι είδε έναν νεαρό άνδρα να παρκάρει το κλεμμένο αυτοκίνητο στην οδό Αμερικής. Ο δράστης στη συνέχεια ανέβηκε σε μηχανή που τον περίμενε συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες αυτή την ώρα στρέφονται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, οι οποίες είναι δεκάδες. Είναι δεδομένο για τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ότι έχουν καταγράψει τους δράστες, ωστόσο οι τελευταίοι, σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν κράνη.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται το γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του ΔΝΤ, υποκαταστήματα τραπεζών και τα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πιθανή – και ερευνούν – την εμπλοκή στην επίθεση του επικηρυγμένου Νίκου Μαζιώτη από τον «Επαναστατικό Αγώνα», καθώς η συγκεκριμένη οργάνωση είχε προχωρήσει και στο παρελθόν σε ανάλογα χτυπήματα.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 04/10/2014 @ 7:57 ΠΜ

    άλλο ένα κινηματογραφικό- θεατρικό χτύπημα από το Κράτος αδίκου, προκειμένου, ελέω …κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια, να μετέλθουν κι άλλων μέτρων εναντίον του λαού…χρήση άμμετρης βίας, αποκλεισμός οδών, απαγόρευση συναθροίσεων κλπ..πάλι θα επινοήσουν κανένα …πυρήνα της…πυρκαγιάς ,της ψησταριάς για να παραπληροφορήσουν τον λαό…δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες τους πιστεύουν…αλήθεια …γιατί από την έναρξη των μνημονίων δεν έχει πειραχτεί ούτε τρίχα από κεφάλι πολιτικών από …τρομοκρατικές επιθέσεις;…έτσι δικαιολογείται η άποψη ότι οι τρομοκρατικές που …δρούσαν δεν ήταν παρά το ίδιο το κράτος- παρακράτος ΕΥΠ ΕΛΑΣ κλπ…Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου

  2. Ανώνυμος 04/10/2014 @ 8:40 ΠΜ

    Σωστό το χωριανακη!

  3. Ανώνυμος 04/10/2014 @ 9:45 ΠΜ

    Nai re etsi

  4. ΣΩΣΤΟΣ!!! ΄΄Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου΄΄

    ΕΙΚΟΝΕΣ ΗΧΟΣ ΄΄ΣΟΚ΄΄ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ…(ΜΕΡΚΕΛ)

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΞΗΡΟ-ΡΟΥΠΑ-ΜΑΖΙΩΤΗ, ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…

    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ…. ΄΄ΕΚΕΙ ΚΟΙΤΑ….ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ΄΄

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ….ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ….ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ..

    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ, ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΦΑΙΡΑ ;
    (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗΝ ΔΩΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΗΛΑΔΗ; )
    ΄΄Η΄΄
    ΗΘΕΛΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ;

    ΔΥΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ;

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΔΙΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ;
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΩΤΕΡΟ…

    ΕΤΣΙ…
    Ο ΚΡΟΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ…
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ…
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ/ΣΤΑΘΜ….. ΤΟΥΣ..
    (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ).

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ….
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΑΓΑΡΑ, ΤΟ ΄΄ΠΟΤΑΜΙ΄΄ ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΕΝΝΟΩ) ΤΙ ΕΓΙΝΕ…ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ;

    ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ;

    ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ (07/04/2014 ΩΡΑ 22:40 ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ:

    ΄΄ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ
    [ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ]
    ΕΙΣΤΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
    [Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ]΄΄

    ΕΤΣΙ…ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ;

    ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ.

    ΛΗΦΘΗ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ -ΠΑΝΤΑ- ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ….
    ΙΧΝΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ..
    ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ…

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ..

    –ΧΑΜΟΓΕΛΑ—
    ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*