Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:52 - 18/08/2014

«ΈΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«ΈΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;»

Να πούμε από την αρχή ότι δεν μιλάμε για τις κυρώσεις. Τα σκυλιά της Ουάσιγκτον έβαλαν τις κότες των Βρυξελλών να κακαρίζουν κυρώσεις και τα σκουλικοειδή στην Ελλάδα έγιναν τροφή στις κότες, όταν η Αρκούδα τις ξεπουπούλιασε. Οι Σαμαροβενιζέλοι απλώς αυτοκτόνησαν χωρίς να τους νοιάζει πόσους Έλληνες παραγωγούς καταστρέφουν. Είναι ένα ακόμη έγκλημα προδοσίας.


Θέλουμε να δούμε εδώ την συνολική στάση της ρωσικής κυβέρνησης, των ρωσικών ΜΜΕ και των απλών Ρώσων απέναντι της Ελλάδας αλλά και απέναντι της Δύσης (ΗΠΑ-ΕΕ) μετά από την κατασκευασμένη κρίση που έφερε τη χούντα της Τρόικας και την κατάλυση του Συντάγματος και της ανεξαρτησίας μας.

Πολύ σωστά και δικαιολογημένα αρκετοί αναρωτιούνται γιατί η Ρωσία δεν αναδεικνύει διεθνώς το έγκλημα που έκαναν η ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ κατά της … «συμμάχου (υποτίθεται) Ελλάδας» και αν δεν καταλαβαίνει ότι έτσι συμμετέχει στο έγκλημα; Αρκούσε εδώ και δύο-τρία χρόνια (να πούμε ότι από την αρχή δεν κατάλαβαν τι γίνεται) να μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ έστω κάποια από αυτά που δημοσιεύονται στα ελληνικά αντιμνημονιακά blogs, απλοί Ρώσοι να τα λένε στους δυτικούς που έχουν επαφή είτε προσωπική είτε στα δίκτυα του Internet και οι αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης με πρώτους τους Πούτιν και Μεντβέντεβ θα μπορούσαν με άνεση και ευχαρίστηση να καρφώνουν τα φίδια και τα κοράκια στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη που ξεφορτώνουν την κόλαση της ψυχής τους στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ρίχνουν το δηλητήριό τους στη Ρωσία και στον Ορθόδοξο λαό της. Πόσοι και ποιοι θα ήταν διατεθειμένοι να γίνουν υπηρέτες αυτών που σύσσωμη η Ρωσία θα τους είχε διαρκώς καρφωμένους με ελληνικά καρφιά; Και για πόσο θα μπορούσαν να καταστρέφουν την Ελλάδα οι συμμορίες της Τρόικα όταν τα αφεντικά τους δεν θα προλάβαιναν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από τον ελληνικό βομβαρδισμό της Ρωσίας;

Ας αφήσουμε τα περί «αδελφών λαών» με κοινή πίστη, κλπ που δεν ξέρουμε και πώς τα βλέπουν στη Μόσχα, αλλά να το δούμε καθαρά συμφεροντολογικά από τη ρωσική πλευρά, όχι από τη δική μας. Μόνο και μόνο προς όφελος των ρωσικών συμφερόντων και της άμυνας απέναντι στους Ναζί που τώρα την κατηγορούν, η Ρωσία θα μπορούσε να κάνει τουλάχιστον τα προαναφερθέντα και αφ’ ενός εμείς ίσως και να ξεφορτωνόμασταν την Τρόικα και τα τσιράκια της και αφ’ ετέρου ακόμη και το ίδιο το ΝΑΤΟ και οι συμμορίες της ΕΕ θα είχαν ξεφτιλιστεί και δεν θα έκαναν εξυπνάδες με επέκταση γύρω από τη Ρωσία κλπ. Μόνο ενημέρωση και διάδοσή της διεθνώς. Τόσο δύσκολο είναι ή εμείς είμαστε μεγαλοφυΐες που το σκεφθήκαμε;

Στην ερώτηση «Γιατί δεν κάνουν κάτι οι Ρώσοι;» τα προαναφερθέντα είναι η βάση της απορίας. Υπάρχει η υποψία της συναλλαγής με τη Δύση (λέγε με Γερμανία) που η Μόσχα δεν θέλει να χαλάσει και ξέρει ότι ο «ελληνικός βομβαρδισμός» θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα το δυτικό πολιτικοοικονομικό οικοδόμημα, αποδεικνύοντας ότι είναι μία κατασκευή ανώτατης μορφής οργανωμένου εγκλήματος. Φαίνεται ότι αυτό η Μόσχα δεν το θέλει, δεν θέλει να γονατίσει το δυτικό μαφιόζικο σύστημα ελέγχου και δεν παίζει ρόλο αν η Ελλάδα περνάει όσα περνάει.

Βέβαια, να μην υποτιμούμε και πόσο ανελέητη, βάναυση και στυγερή είναι η Δύση στην εξαγορά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ανθελληνικό απόστημα μέσα στην ρωσική διοικητική δομή και ηγεσία που περιλαμβάνει τόσο την πρεσβεία της όσο και το Υπουργείο Εξωτερικών της. Η ανθελληνική έκφραση και λειτουργία του αποστήματος μπορεί να έχει πανσλαβικό υπόβαθρο (που βλέπει τον Ελληνισμό ως εχθρό) ή να έχει υπόβαθρο διαφθοράς δηλαδή που αγοράστηκε ή ευελπιστεί να αγοραστεί από τη Δύση και διοχετεύει την δυτική ανθελληνικότητα μέσα στη ρωσική κρατική δομή. Όπως και να έχει, αν η ρωσική ηγεσία που χαράσσει πολιτική και παίρνει τις ζωτικές και καθοριστικές αποφάσεις, δεν έχει επαφή και γνώση με θεμελιώδη στοιχεία ενημέρωσης για την Ελλάδα, θα παραμένει δέσμια παραπλανητικών αντιλήψεων που υποβαθμίζουν την ίδια την άμυνα της Ρωσίας.

Οι Έλληνες έχουμε αίσθηση και εμπειρία των αμερικανικών και άλλων δυτικών λειτουργιών, ακόμη και αν οι Αμερικανοί κλπ μας εμφανίζονται διαφορετικά με κάλυψη ή προσωπείο μπορούμε να αισθανόμαστε τι πραγματικά παίζει, ότι παίζει Αμερικανιά και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Οι Ρώσοι δεν έχουν τόση αίσθηση και εμπειρία για να χειρίζονται Αμερικανιές. Και ο Ρώσος δεν θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος σε τέτοια θέματα, δεν θα μπορέσει να παραδεχτεί ότι χρησιμοποιήθηκε. Για δική του εσωτερική ισορροπία φαίνεται ότι χρειάζεται να μην το παραδεχτεί. Θα υποβιβάσει τη σημασία της χρησιμοποίησής του και της παραπλάνησής του αλλά δεν θα παραδεχτεί. Θα επιλέξει ισχυρή, μεγάλη και πολύχρονη σύγκρουση με τη Δύση (για «να τους δώσει ένα μάθημα») μέχρι και πολεμική σύγκρουση, αλλά ακόμη και να ξέρει ότι έκανε λάθος απέναντί μας και μπορούσε να κάνει πολλά κατά των κοινών εχθρών, δεν θα το παραδεχτεί.

Ο εκκλησιαστικός χώρος είναι άλλος ένας που η Ρωσία θα μπορούσε να διαπρέψει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη Ελλήνων Ορθοδόξων και μεγάλου τμήματος της Ιεράς Συνόδου και να πλήξει ακόμη και το Βατικανό, το οποίο έχει καθοριστικό ρόλο στην ενεργοποίηση του ναζιστικού στοιχείου της Ουκρανίας μέσω των Ουνιτών και Καθολικών οι οποίοι έχουν ιστορικά σχέσεις υποστήριξης με τους Ναζί. Μία λέξη περιγράφει τι θα μπορούσε να αναδείξει η Ρωσία για να λειώσει το βατικανικό στοιχείο του νεογερμανικού ναζισμού και αυτή η λέξη είναι «Στέπινατς». Ο ναζιστής Καρδινάλιος Στέπινατς ήταν η κεφαλή του Βατικανού στην Κροατία και «ανώτατος στρατιωτικός βικάριος» όταν οι καθοδηγούμενοι Καθολικοί της Κροατίας (που έδωσαν ακόμη και στρατό για τα Ες Ες, οι περιβόητοι Ουστάσι) έσφαξαν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Σέρβους Ορθόδοξους, κοντά ένα εκατομμύριο.

Αυτόν τον δαιμονικά αμετανόητο ναζιστή των Ουστάσι που «ευλόγησε» τη σφαγή των Σέρβων διότι δεν ήθελαν να υποταχθούν στον Πάπα, ο προηγούμενος Πάπας τον ανακήρυξε άγιο της «καθολικής εκκλησίας» και ο σημερινός Πάπας ολοκλήρωσε τη διαδικασία. Κάποιος θα μπορούσε να πει «σιγά την εκκλησία» δεδομένου ότι το Βατικανό είναι κράτος που ελέγχει και διαχειρίζεται την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Ο Άγιος όμως αποτελεί πνευματικό πρότυπο τόσο για τους ρωμαιοκαθολικούς όσο και για τους ορθόδοξους πιστούς (αν και τα κριτήρια του Βατικανού είναι τελείως διαφορετικά από τα Ορθόδοξα).

Συνεπώς, όταν ο Πάπας θέτει έναν τέτοιον εγκληματία ως πρότυπο για τους Καθολικούς, γιατί οι Ρώσοι να παραξενευτούν όταν οι Καθολικοί της Ουκρανίας και οι Ουνίτες, που επίσης προσκυνούν τον Πάπα, έχουν λυσσάξει να σφάζουν Ορθόδοξους Ρώσους; Δεν το έβλεπαν να έρχεται; Ακόμη και τώρα όμως γιατί δεν κάρφωσαν το Βατικανό για όλο αυτή την προκλητικά ναζιστική συμπεριφορά; Εκτός της κατακραυγής από μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης σε όλο τον κόσμο, που θα ενίσχυε τον ρωσικό πληθυσμό, θα αποτελούσε συντριπτικό πλήγμα στα παπικά τσιράκια μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας που είναι χέρι-χέρι με τους προδότες του Μνημονίου.

Αυτά τα δύο πράγματα δεν μπορούσαν να τα κάνουν οι Ρώσοι (ΜΜΕ, Ηγεσία και οι απλοί πολίτες); Να δημοσιοποιούν το τι γίνεται στην Ελλάδα και να απαιτήσουν την από-αγιοποίηση του Στέπινατς. Η Ρωσία θα εξυπηρετηθεί θαυμάσια και ο ελληνικός λαός μαζί της. Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφθούν ή εμείς είμαστε μεγαλοφυΐες;

Ίσως να μην πρέπει να έχουμε πολλές προσδοκίες από τη Ρωσία. Αρκεί να μην είναι συνειδητά εναντίον μας και να μην συνεργάζεται εναντίον μας με τους αποδεδειγμένα μισέλληνες Δυτικούς. Η σύγκρουσή τους με τις δυτικές συμμορίες αν προκαλεί ρήγματα σε αυτές θα μπορούσε να τις αχρηστεύσει σε βαθμό που να μην βλάπτουν εμάς. Ελπίζουμε τουλάχιστον.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 08/18/2014 @ 6:12 ΠΜ

    Παλι καποιος αλλος φταιει…….Ραγιαδες μια ζωη….

  2. Ανώνυμος 08/18/2014 @ 7:05 ΠΜ

    Βασικη προυποθεση να θελει να σωθει ο αρρωστος ειναι να το επιθυμει και ο ιδιος.Νιωθει αυτη τη στιγμη ο ελληνας οτι πασχει και ειναι σε χαμηλο επιπεδο με οτι αυτο συνεπαγεται; Υπαρχει βεβαια και η θεραπεια που δεν χρειαζεται την συναινεση του επειδη απλα εχει πεσει σε κωμα…..Αλλα μην ελπιζουμε οτι αν πεσουμε σε κωμα καποιος θα ενδιαφερθει για εμας////

  3. γιώργος 08/18/2014 @ 7:06 ΠΜ

    Οι Ρώσος έχουν τα δικά τους συμφέροντα να υπερασπιστούν . Την δική τους εξωτερική πολιτική . Πόσες και πόσες φορές θέλησαν να δημιουργήσουν γέφυρες επικοινωνίας μαζί μας , αλλά οι αμερικανοθρεμένοι πολιτικοί μας δεν τους άφησαν περιθώριο για κάτι καλό . Τη στιγμή που μιλάμε όλοι οι νατοϊκοί έχουν λυσάξει εναντίον της Ρωσίας , της Ορθόδοξης Ρωσίας. Μην ξεχνάμε τις πρόσφατες δηλώσεις του ΥΠΕΞ της Σουηδίας , που μας είπε ότι η Ορθοδοξία είναι εχθρός!!!της Δύσης. Υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους , ενώ εμείς;

  4. Ανώνυμος 08/18/2014 @ 10:53 ΠΜ

    Δηλαδή να πάει ο χοντροβούβαλος Βενιζέλος πρώτος-πρώτος με καμάρι, να αναγνωρίζει την ουκρανο-δυτική κυβέρνηση σφίγγοντας το χέρι (που κατά τα άλλα του φταίει η Χρυσή Αυγή) και μετά οι Ρώσοι να σου κάνουν και χάρη για τα προϊόντα σου….καλά σου κάνουν, μπας και ξυπνήσουν τα πρόβατα οι αγρότες με τους συνδικαλιστές τους που άλλα χρώματα εκτός από το μπλε και το πράσινο δεν βλέπουν… ας διαβάσουν και κανένα άρθρο να ξεστραβωθούν μπας και καταλάβουν τι παιχνίδια παίζονται….

  5. να κάνεις τον σταυρό σου Γόνε που ανήκουμε στην δύση που τόσο μισείς και βρίζεις!

  6. Ανώνυμος 08/19/2014 @ 11:37 ΜΜ

    Τι λες ρε ευρωλιγουρη. Αν πραγματικα ηθελαν οι δυτικοι να μας βοηθησουν θα επαιρναν αυτοι την παραγωγη μας .Αυτοι μονο να μας ξεζουμιζουν θελουν τιποτα δεν παιρνουν απο εμας , μιλαμε τωρα για το ρωσικο εμπαργκο , στην πραγματικοτητα υπαρχει τοσα χρονια εμπαργκο απο την ΕΕ γι αυτο ειχαμε στραφει στην ρωσια , τωρα η ΕΕ μας κλεινει με τον τροπο της και αυτον τον δρομο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*