Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης μπροστά στις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που  περικύκλωσαν τη Βουλή αλλά και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατάλαβαν ότι  υπηρετούν μια άθλια πολιτική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπακωνσταντίνου στον  ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο στη Βουλή προσπαθεί να μαλακώσει τα πολύ σκληρά μέτρα που είχε  αφήσει να διαρρεύσουν τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι, φαίνεται το όριο του αφορολόγητου εισοδήματος παραμένει στα 12.000 ευρώ ετησίως. Αφορολόγητη θα είναι επίσης η πρώτη κατοικία μέχρι 200 τ.μ. Αναστέλλεται η εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Η έκτακτη εισφορά θα είναι με συντελεστή 1% για εισοδήματα από 12.000 έως 20.000 ευρώ, 2% έως 50.000 ευρώ, 3% έως 100.000 ευρώ και 4% πάνω από τις 100.000 ευρώ. Αναμένονται κι άλλες κωλοτούμπες από τον Γ. Παπανδρέου, αύριο όταν θα ανακοινωθεί πιθανότατα ευρύς ανασχηματισμός. Θα πρόκειται για δώρο στο νέο υπουργό Οικονομικών ο οποίος ακούγεται ότι θα είναι οΓ. Φλωρίδης ενώ αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Λ. Παπαδήμος.
http://www.antinews.gr/2011/06/15/106655/#more-106655 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *