Άσκηση αντί-«Βαριοπούλα» στον βόρειο Έβρο από την 30η Μ/Κ Ταξιαρχία

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η 30η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στον Βόρειο Έβρο (εδρεύει στην περιοχή του Διδυμοτείχου) και οργανικά ανήκει στην 16η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (είναι η Μεραχία αντι-«Βαριοπούλα» αφού έχει αποστολή ακριβώς την αναχαίτιση τουρκικής επιθετικής κίνησης στον Βόρειο Έβρο ), εκτέλεσε πριν λίγες ημέρες την μεγάλη άσκηση ΤΑΜΣ Αίσιος Οιωνός.
Από την 30η Μηχανοκίνητη, την 3η Μηχανοκίνητη και το 21ο Σύνταγμα που έχει περιοχή ευθύνης τον Άρδα, εξαρτάται η επιβίωση και η παραμονή του Βόρειου Έβρου στον εθνικό κορμό σε περίπτωση επίθεση με σενάριο ανάλογο με την «Βαριοπούλα».

Τα σενάρια που ασκήθηκε η 30η Ταξιαρχία (είναι εξοπλισμένη με LEO1A5), η οποία ενισχύθηκε με εκατοντάδες εφέδρους  αφορούσαν αντικείμενα Άμυνας – Αναδιάταξης, Υπέρβασης – Αντεπίθεσης, Εξάλειψης Αεροπρογεφυρώματος, Επιτήρησης Ποτάμιας Γραμμής, αλλά και αντικείμενα Διοικητικής Μέριμνας.
Ειδικά η εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος είναι ένα σενάριο που μόλις τα τελευταία χρόνια έχει προστοθεί στα σενάρια ασκήσεων των μονάδων του Έβρου, λόγω της κάθετης ανάπτυξης των αερομεταφερόμενων δυνατοτήτων του τουρκικού Στρατού.
Ιδού φωτογραφίες από την άσκηση:

 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *