Άγριο φονικό στο Αλσος της Περικλέους

Την αποκρουστική εικόνα ενός ανθρώπου που ξεψυχάει με τρεις μαχαιριές στο στομάχι αντίκρισε ομάδα μαθητών του 1ου Λυκείου Χολαργού λίγο μετά τις 9 το πρωί στο μεγάλο πάρκο δίπλα στο Σχολείο.

Εναν άντρα που τον είχαν δει κάποιοι λίγο πριν τις εννέα, όταν είχαν βγάλει το σκύλο βόλτα, να περιφέρεται περίεργα σαν να ήθελε να κρυφτεί.
Η αστυνομία αναζητά έναν άλλον άνδρα περίπου στα 65 ο οποίος επίσης βρισκόταν μέσα στο πάρκο εκείνη την ώρα χωρίς να φαίνεται να κάνει ούτε βόλτα, ούτε να έχει κάποια άλλη δουλειά,και σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών έδειχνε σαν να μάζευε χόρτα.

Οι μαθητές του σχολείου συναντήθηκαν και με τους δύο άνδρες και για μεγάλη τους τύχη δεν βρέθηκαν μπροστά ακριβώς τη στιγμή του φόνου.
Τα παιδιά λίγο μετά που είχαν συναντήσει το θύμα σε ένα άλλο σημείο του πάρκου, βρήκαν τον αιμόφυρτο άνδρα να ψυχορραγεί και μετά κατάλαβαν ότι είχε πεθάνει. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά επί τόπου και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον 65χρονο.

Αυτή τη στιγμή διενεργούνται έρευνες και ένα – ένα τα παιδιά του σχολείου που βρέθηκαν στο σημείο, δίνουν κατάθεση σε κλιμάκιο της ασφάλειας. Οι γονείς τους έχουν ειδοποιηθεί από το σχολείο, αλλά φαίνεται πως βρισκόμενοι στις δουλειές τους έχουν μεγάλη ανησυχία για την ψυχολογική κατάσταση των παιδιών τους.

Κοντά στα παιδιά βρίσκονται καθηγητές, η υποδιευθύντρια κα Σχιστού και η πρ. του Συλλόγου Γονέων προσπαθώντας να τα στηρίξουν ψυχολογικά και να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους παιδαγωγικούς όρους στις καταθέσεις.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Να σημειώσουμε πάντως ότι οι αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού βρέθηκαν όλοι εκεί προκειμένου να διαπιστώσουν αν το θύμα είναι γνωστό άτομο στην περιοχή και να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά του σχολείου δεν θα νιώσουν ότι ανακρίνονται.

Για την πληροφόρηση των γονιών εμείς διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και νιώθουν εντελώς άνετα με τους αστυνομικούς, οι οποίοι συμπεριφέρονται διακριτικά και με πολύ προσοχή.

ΠΗΓΗ

One thought on “Άγριο φονικό στο Αλσος της Περικλέους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *